- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.507
- 548
Hiç duymadım canım böyle birşey kadın doğum uzmanıyla görüş tekrar istersen ağrı devam eder demiş miydi?Kızlar çok acil. Apandisitim patladı 17 haftalık gebeyim. Dün açık ameliyat oldum. Şimdilik bebeğim durumu iyi. Ama çok şiddetli ağrım var. Bilen duyan yaşayan var mı?
Kızlar bunu bir kere daha sordum ya burda süpürge yapınca bile ağrısı olan arkadaşlar nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hep ağrım var kasık çekmem var yapamıyorum bendemi tuhaflık hoş eşimde istemiyor ama bendemi sorun ya
Yeni mi evlisin 9 yıllık evliyim ben valla şuan umurumda değil sevusmekEşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyor
Hiç duymadım geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar çok acil. Apandisitim patladı 17 haftalık gebeyim. Dün açık ameliyat oldum. Şimdilik bebeğim durumu iyi. Ama çok şiddetli ağrım var. Bilen duyan yaşayan var mı?
Korkuyorum diyor ben hazırım diyorum yinede yok kafasında düzeltemiyor bu olayıEvet eşim de korkuyor kanama olduktan sonra açıkçası bende korkuyorum ama bunun için kendinize yüklenmeyin hazır olana kadar canım
Çok haklısın canım hayalim hep kızım oğlum kızım olması idi rabbim Bizden iyi bilir. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerErkek kardeşim yok açıkçası sevgisini bilmiyorum ama kız kardeş çok farklıdır bazen annenle paylaşamadigini konuşursun yani siz kendinizle birlikte kızınızın en yakın arkadaşını dogruyorsunuz . Kız bebek eve bereket bolluk getirir cennetin aralanan kapısıdır. Siz eşinize bakmayın erkek evlat eminim ki güzeldir bu arada ama anneye babaya vefalı kız çocuklarınız olursa bu dünyada ne hoş sizin için
Bizde yasak kalkınca denedik işte ondan sonra bidaha yok zaten ilişkide anladım korktuğunu kafasını veremediğini direk diyor korkuyorum diye ben hazırım desemde farketmiyorPsikolojiktir canım benim. Bizde uzun zamandır girmiyorduk kanamalar kesilince denedik ama hani yataktan kalkar kalkmaz lavobaya koştum bir sorun var mı diye. Bence bir miktar psikolojik olarak rahat değiliiz onun etkisi. İnternetten araştır gebelikte hangi pozisyon kadın için daha rahatsa onu deneyiin illa ki rahat ettiğin bir pozisyon vardır
Birşey diyemiyorum açıkçası yani belki doktorla bu konuyu konussaniz eşiniz de rahatlarKorkuyorum diyor ben hazırım diyorum yinede yok kafasında düzeltemiyor bu olayı
Eşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyor
Biz 5 yillik evliyiz kocam 31 ben 26 yasindayim aktiv cinsel hayata devam hic zararini gormedim ne diyimYeni mi evlisin 9 yıllık evliyim ben valla şuan umurumda değil sevusmekeşimde pek umursamıyor galiba ki aktif bir cinsel hayatımız vardı hamilelik bizide vurdu birşey olmaz doğumdan sonra devam
Canım bende mide bulantısı vardı eşimle birlikte aynı yatakta bile yatmıyorum napım artık doğumdan sonraBiz 5 yillik evliyiz kocam 31 ben 26 yasindayim aktiv cinsel hayata devam hic zararini gormedim ne diyimstrese hayir resmen
Dogumdan sonra uykusuz geceler canim benimCanım bende mide bulantısı vardı eşimle birlikte aynı yatakta bile yatmıyorum napım artık doğumdan sonra
Bizde yasak kalkınca denedik işte ondan sonra bidaha yok zaten ilişkide anladım korktuğunu kafasını veremediğini direk diyor korkuyorum diye ben hazırım desemde farketmiyor
7 aylık evliyim ama zaten eşim öyle hani beyni orda olan adamlardan değildir hani olsun diye olsun tipi değildir o hiç önemsemiyor direk şey diyor çok büyük hastalık yaşasak ne olcak buna takılma ben korkuyorum size bir şey olcak diye diyorYeni mi evlisin 9 yıllık evliyim ben valla şuan umurumda değil sevusmekeşimde pek umursamıyor galiba ki aktif bir cinsel hayatımız vardı hamilelik bizide vurdu birşey olmaz doğumdan sonra devam
Yok Düzce’de evliyim. Sakaryaliyim amaSakarya da mısın canım sen
Ya çok düşkün bana gözümün içine bakar günde 10 kere arar ben şimdi ilişkiye girmiyoruz diye triplerdeyim adam yerine ben taktım kafayıKuzum zamanla geçer o bence kasmayın. siz keyfinize bakıın romantik ortamlar hazırla filan direk mevzuya girmeseniz bile bir aşk tazeleyin
Kız kardeş candır. İyi ki canım ablam var. Hayırlı olsuuunnİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Bendede durum oyle gibi oglan bizi hic rahat birakmiyor vallahi aksam olacak gibiydi bir ses duyuldu yan odadan ANNEEEEEEEYa çok düşkün bana gözümün içine bakar günde 10 kere arar ben şimdi ilişkiye girmiyoruz diye triplerdeyim adam yerine ben taktım kafayı
Ya öyle tabi yeni evli olunca insan bi garipsiyor biz bukadar çabuk tutcağını hiç hayal etmedik doğum kontrol hapını bıraktım hamile kaldım biz zorlanırız o 40 ben 34 die sürer diye düşünüyorduk Allahım hemen verdi dediğin doğru derdimiz bu olsunda kadınal hormonlar normal mi değil mi derken herkes aynı durumdaymış. Temiz çıkcak tabi 15 gün nifty sonucunu beklerken senin gibiydim sonuçlar tertermiz gelcek merak etmeBendede durum oyle gibi oglan bizi hic rahat birakmiyor vallahi aksam olacak gibiydi bir ses duyuldu yan odadan ANNEEEEEEEdiye yaaa guluyorum gercekten derdim bu olsun diyorum rabbime sukrediyorum gebeligim iyi gidiyor insallah cuma gunu guzel haber alirim ikili tarama testim var heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?