2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar çok acil. Apandisitim patladı 17 haftalık gebeyim. Dün açık ameliyat oldum. Şimdilik bebeğim durumu iyi. Ama çok şiddetli ağrım var. Bilen duyan yaşayan var mı?
Hiç duymadım canım böyle birşey kadın doğum uzmanıyla görüş tekrar istersen ağrı devam eder demiş miydi?
Allah sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin

Psikolojiktir canım benim. Bizde uzun zamandır girmiyorduk kanamalar kesilince denedik ama hani yataktan kalkar kalkmaz lavobaya koştum bir sorun var mı diye. Bence bir miktar psikolojik olarak rahat değiliiz onun etkisi. İnternetten araştır gebelikte hangi pozisyon kadın için daha rahatsa onu deneyiin illa ki rahat ettiğin bir pozisyon vardır

Eşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyor
Yeni mi evlisin 9 yıllık evliyim ben valla şuan umurumda değil sevusmek eşimde pek umursamıyor galiba ki aktif bir cinsel hayatımız vardı hamilelik bizide vurdu birşey olmaz doğumdan sonra devam

Çok haklısın canım hayalim hep kızım oğlum kızım olması idi rabbim Bizden iyi bilir. Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Bizde yasak kalkınca denedik işte ondan sonra bidaha yok zaten ilişkide anladım korktuğunu kafasını veremediğini direk diyor korkuyorum diye ben hazırım desemde farketmiyor

Eşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyor
Oyuzden kendinizi hazir hissetiginiz bir an olan olucak icini ferah tut bebege odaklan en guzeli kendini bos yere strese sokup bebegi uzme canim bak esinde nekadar mantikli biri cok sanslisin

Yeni mi evlisin 9 yıllık evliyim ben valla şuan umurumda değil sevusmek eşimde pek umursamıyor galiba ki aktif bir cinsel hayatımız vardı hamilelik bizide vurdu birşey olmaz doğumdan sonra devam
Biz 5 yillik evliyiz kocam 31 ben 26 yasindayim aktiv cinsel hayata devam hic zararini gormedim ne diyim strese hayir resmen

Canım bende mide bulantısı vardı eşimle birlikte aynı yatakta bile yatmıyorum napım artık doğumdan sonra
Dogumdan sonra uykusuz geceler canim benim kolokler yani gaz sancilarindan bebekler surekli agliyor 3 ay boyunca 40gunde lohusalik bazisin 50 gunede cikiyor sizin is dogumdan 4 5 ay sonraya kaliyor isin sakasi canim erkek kismi dayanamaz bulur bir bos anini

Benim hiç kanamam olmadı başından beri ama doktorum şimdilik ilişki yasak olsun bir süre dedi son kontrolde sormadım heyecandan dolayı aklıma bile gelmedi

Bizde yasak kalkınca denedik işte ondan sonra bidaha yok zaten ilişkide anladım korktuğunu kafasını veremediğini direk diyor korkuyorum diye ben hazırım desemde farketmiyor

Kuzum zamanla geçer o bence kasmayın. siz keyfinize bakıın romantik ortamlar hazırla filan direk mevzuya girmeseniz bile bir aşk tazeleyin

7 aylık evliyim ama zaten eşim öyle hani beyni orda olan adamlardan değildir hani olsun diye olsun tipi değildir o hiç önemsemiyor direk şey diyor çok büyük hastalık yaşasak ne olcak buna takılma ben korkuyorum size bir şey olcak diye diyor

Kuzum zamanla geçer o bence kasmayın. siz keyfinize bakıın romantik ortamlar hazırla filan direk mevzuya girmeseniz bile bir aşk tazeleyin
Ya çok düşkün bana gözümün içine bakar günde 10 kere arar ben şimdi ilişkiye girmiyoruz diye triplerdeyim adam yerine ben taktım kafayı

Ya çok düşkün bana gözümün içine bakar günde 10 kere arar ben şimdi ilişkiye girmiyoruz diye triplerdeyim adam yerine ben taktım kafayı
Bendede durum oyle gibi oglan bizi hic rahat birakmiyor vallahi aksam olacak gibiydi bir ses duyuldu yan odadan ANNEEEEEEE diye yaaa guluyorum gercekten derdim bu olsun diyorum rabbime sukrediyorum gebeligim iyi gidiyor insallah cuma gunu guzel haber alirim ikili tarama testim var heyecan dorukta

Ya öyle tabi yeni evli olunca insan bi garipsiyor biz bukadar çabuk tutcağını hiç hayal etmedik doğum kontrol hapını bıraktım hamile kaldım biz zorlanırız o 40 ben 34 die sürer diye düşünüyorduk Allahım hemen verdi dediğin doğru derdimiz bu olsunda kadınal hormonlar normal mi değil mi derken herkes aynı durumdaymış. Temiz çıkcak tabi 15 gün nifty sonucunu beklerken senin gibiydim sonuçlar tertermiz gelcek merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…