2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay hadi inşallah. Merak ediyorum Ben kendimi işten eve zor atıyorum. Günlük işleri bile zor yapıyorum. Alışverişe zamanım olmuyor. Bir ara kendime atlet filan aldım o kadar yani. O da artık sirtim çok açılıyordu. Ödem oluyor ondan . Yarın randevum 3bucukta

Bende aynı durumdayım işten eve kendimi zor atıyorum. Evde hiç bir şey yapamıyorum. 2 aydır zaten mutfağa bile girmedim bulantıdan dolayı. Erkenden uyuyorum. Doktor 14. Haftada geçer dedi bulantılar. Ayy hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel

Güzel haberlerle gel canım.
Yorgunluk konusu hadi siz çalışıyorsunuz ben de yata yata hamladım evi bile toplayamaz oldum 2 hareket edince

Ay inşallah canım benim çok sağ ol . Tüm hamişlerin sıkıntıları en tez zamanda geçer inşallah

Güzel haberlerle gel canım.
Yorgunluk konusu hadi siz çalışıyorsunuz ben de yata yata hamladım evi bile toplayamaz oldum 2 hareket edince

Ay sinirden ağlıyorum artık. Bir şey yapamayacağımı anlayınca Hatta sabah iyiydim . İş çıkışı gelip çekidüzen vereceğim. Eşime diyorum kirlin varsa at Bir azimle söylediğim hiçbir şeyi yapamadım. Yattım aşağı:)

Kendini sartlama canim benim bir olum var ikinciyede erkek olacakti rabbim nasip etmedi ucuncuye hamile kaldigimda esim karicim senin kizin olmuyor dedi bana yine erkektir dedi ama kizdi rabbim omur vermedi ikisine simdi 4cuye hamileyim bklm kiz icin yaniyor icim ama saglikli olmasi benim icin en onemlisi hayirli evlat olsunlar bahtlarida kendileri gibi guzel olsun geresi faso fiso artik

Kızlar bunu bir kere daha sordum ya burda süpürge yapınca bile ağrısı olan arkadaşlar nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hep ağrım var kasık çekmem var yapamıyorum bendemi tuhaflık hoş eşimde istemiyor ama bendemi sorun ya

Minnoşum psikolojik olabilir mi? Korkup kendini kasıyorsan da ağrı yaşıyor olabilirsin.

Esininki psikolojik bebege zarar vermemek adina ic gudusel bir sey ama seninkini bilmiyorum en iyisi kendinizi hazir hissetiginiz an canim kendini suclama bu donem gecici

Haklısın canım işte ne bileyim sağlıklı olması önemli birinci erkek olsaydı eminim ikinci yi deli gibi kız isterdim biraz değişik oldum

Ah canım çok haklısın hayırla sağlıkla gelsinler

Canım çok çok sevin kız kardeş çok güzel birşey bu dünyada birbirlerine eş dost arkadaş olurlar . Ben çok isterum iki kız olsunlar
Öylemi diyorsn benimde erkek kardeşim var oda mesleği yüzünden başka ilde pek faydamz. Yok birbirimize

Eşin çok bencil. Net. Allahtan hayırlısını istemek lazım. Erkek olunca sanki ne artısı olacak?
Aslında altın gibi bir kalbi var kızımın kahramanı. Ama hep hayali imiş erkek evlat. İki oğlum olsa bende kız evlat çok isterdim eşime bazen hak veriyorum

Minnoşum psikolojik olabilir mi? Korkup kendini kasıyorsan da ağrı yaşıyor olabilirsin.
Yok canım ilişkiye girmediğimde hergün bi ağrım var zaten ama canımda istemiyor anlamadım eşimdede aynı psikoloji var o hele direk korku içinde hamilesin sen ödüm kopuyor bir şey olcak diyor nasıl aşcaz bu durumu bilmiyorum

Esininki psikolojik bebege zarar vermemek adina ic gudusel bir sey ama seninkini bilmiyorum en iyisi kendinizi hazir hissetiginiz an canim kendini suclama bu donem gecici
Eşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyor

Öylemi diyorsn benimde erkek kardeşim var oda mesleği yüzünden başka ilde pek faydamz. Yok birbirimize
Erkek kardeşim yok açıkçası sevgisini bilmiyorum ama kız kardeş çok farklıdır bazen annenle paylaşamadigini konuşursun yani siz kendinizle birlikte kızınızın en yakın arkadaşını dogruyorsunuz . Kız bebek eve bereket bolluk getirir cennetin aralanan kapısıdır. Siz eşinize bakmayın erkek evlat eminim ki güzeldir bu arada ama anneye babaya vefalı kız çocuklarınız olursa bu dünyada ne hoş sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…