Ay hadi inşallah. Merak ediyorumİnşallah ya bilsekte alışveriş yapsak artık şaka gibi ama 3 ayı bitirdik. Ben daha hiç bir şey almadım. Hadi bakalım yarın sana ne diyecek doktorİkili test yaptığı için 20dk ultrasonla inceledi çok güzeldi baya tüm hareketlerini gördük. Sende yarın uzun uzun görürsün
Bende aynı durumdayım işten eve kendimi zor atıyorum. Evde hiç bir şey yapamıyorum. 2 aydır zaten mutfağa bile girmedim bulantıdan dolayı. Erkenden uyuyorum. Doktor 14. Haftada geçer dedi bulantılar. Ayy hadi bakalım yarın güzel haberlerle gelAy hadi inşallah. Merak ediyorumBen kendimi işten eve zor atıyorum. Günlük işleri bile zor yapıyorum. Alışverişe zamanım olmuyor. Bir ara kendime atlet filan aldım o kadar yani. O da artık sirtim çok açılıyordu. Ödem oluyor ondan . Yarın randevum 3bucukta
Güzel haberlerle gel canım.Ay hadi inşallah. Merak ediyorumBen kendimi işten eve zor atıyorum. Günlük işleri bile zor yapıyorum. Alışverişe zamanım olmuyor. Bir ara kendime atlet filan aldım o kadar yani. O da artık sirtim çok açılıyordu. Ödem oluyor ondan . Yarın randevum 3bucukta
İkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Ay inşallah canım benim çok sağ ol . Tüm hamişlerin sıkıntıları en tez zamanda geçer inşallahBende aynı durumdayım işten eve kendimi zor atıyorum. Evde hiç bir şey yapamıyorum. 2 aydır zaten mutfağa bile girmedim bulantıdan dolayı. Erkenden uyuyorum. Doktor 14. Haftada geçer dedi bulantılar. Ayy hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel
Güzel haberlerle gel canım.
Yorgunluk konusu hadi siz çalışıyorsunuz ben de yata yata hamladım evi bile toplayamaz oldum 2 hareket edince
Kendini sartlama canim benim bir olum var ikinciyede erkek olacakti rabbim nasip etmedi ucuncuye hamile kaldigimda esim karicim senin kizin olmuyor dedi banaÖylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurdu
cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor
Canım çok çok sevin kız kardeş çok güzel birşey bu dünyada birbirlerine eş dost arkadaş olurlar . Ben çok isterum iki kız olsunlarİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Eşin çok bencil. Net. Allahtan hayırlısını istemek lazım. Erkek olunca sanki ne artısı olacak?cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor
Minnoşum psikolojik olabilir mi? Korkup kendini kasıyorsan da ağrı yaşıyor olabilirsin.Kızlar bunu bir kere daha sordum ya burda süpürge yapınca bile ağrısı olan arkadaşlar nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hep ağrım var kasık çekmem var yapamıyorum bendemi tuhaflık hoş eşimde istemiyor ama bendemi sorun ya
Esininki psikolojik bebege zarar vermemek adina ic gudusel bir sey ama seninkini bilmiyorum en iyisi kendinizi hazir hissetiginiz an canim kendini suclama bu donem geciciKızlar bunu bir kere daha sordum ya burda süpürge yapınca bile ağrısı olan arkadaşlar nasıl ilişkiye giriyorsunuz benim hep ağrım var kasık çekmem var yapamıyorum bendemi tuhaflık hoş eşimde istemiyor ama bendemi sorun ya
Haklısın canım işte ne bileyim sağlıklı olması önemli birinci erkek olsaydı eminim ikinci yi deli gibi kız isterdim biraz değişik oldumİnsan bir tanesi varken farklı olanı tatmak ister. Bir de beklentin o yönlü olunca engel olamazsın kirayla kırıklığına. Ama bebek sağlıklı ( ki bu zamanda çok zor gerçekten sağlıklı bir bebeğe sahip olabilmek ) hem iki kız büyütmesi daha güzel ilerleyen yaşlarında biri olmazsa biri mutlaka yol Arkadaşı olur sana. Allah hayırlı evlat eylesin
Ah canım çok haklısın hayırla sağlıkla gelsinlerKendini sartlama canim benim bir olum var ikinciyede erkek olacakti rabbim nasip etmedi ucuncuye hamile kaldigimda esim karicim senin kizin olmuyor dedi banayine erkektir dedi ama kizdi rabbim omur vermedi ikisine simdi 4cuye hamileyim bklm kiz icin yaniyor icim ama saglikli olmasi benim icin en onemlisi hayirli evlat olsunlar bahtlarida kendileri gibi guzel olsun geresi faso fiso artik
Öylemi diyorsn benimde erkek kardeşim var oda mesleği yüzünden başka ilde pek faydamz. Yok birbirimizeCanım çok çok sevin kız kardeş çok güzel birşey bu dünyada birbirlerine eş dost arkadaş olurlar . Ben çok isterum iki kız olsunlar
Aslında altın gibi bir kalbi var kızımın kahramanı. Ama hep hayali imiş erkek evlat. İki oğlum olsa bende kız evlat çok isterdim eşime bazen hak veriyorumEşin çok bencil. Net. Allahtan hayırlısını istemek lazım. Erkek olunca sanki ne artısı olacak?
Yok canım ilişkiye girmediğimde hergün bi ağrım var zaten ama canımda istemiyor anlamadım eşimdede aynı psikoloji var o hele direk korku içinde hamilesin sen ödüm kopuyor bir şey olcak diyor nasıl aşcaz bu durumu bilmiyorumMinnoşum psikolojik olabilir mi? Korkup kendini kasıyorsan da ağrı yaşıyor olabilirsin.
Eşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyorEsininki psikolojik bebege zarar vermemek adina ic gudusel bir sey ama seninkini bilmiyorum en iyisi kendinizi hazir hissetiginiz an canim kendini suclama bu donem gecici
Erkek kardeşim yok açıkçası sevgisini bilmiyorum ama kız kardeş çok farklıdır bazen annenle paylaşamadigini konuşursun yani siz kendinizle birlikte kızınızın en yakın arkadaşını dogruyorsunuz . Kız bebek eve bereket bolluk getirir cennetin aralanan kapısıdır. Siz eşinize bakmayın erkek evlat eminim ki güzeldir bu arada ama anneye babaya vefalı kız çocuklarınız olursa bu dünyada ne hoş sizin içinÖylemi diyorsn benimde erkek kardeşim var oda mesleği yüzünden başka ilde pek faydamz. Yok birbirimize
Bizde aynı şeyi yaşıyoruzEşimdende biraz kaynaklanıyor sever öper ama asla yeltenmiyor diyorda ödüm kopuyor size bir şey olcak bu yüzden olursa ben o vicdan azabınla nasıl dururum diyor
O da aynı şeyi mi söylüyor?Bizde aynı şeyi yaşıyoruz
Evet eşim de korkuyor kanama olduktan sonra açıkçası bende korkuyorum ama bunun için kendinize yüklenmeyin hazır olana kadar canımO da aynı şeyi mi söylüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?