Canım tür şeylere pek inanmıyorum ben ya tabi ki zor süreçler ama gelip geçiyor çok şükür her çocuk aynı da olmuyor hele ikinciler bı doğsun sagsalim sonrasında ruh haline ekonomik durumuna göre düşünürsün neden olmasınÖylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurdu
cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor
Benim de oğlanların arasında 4 yaş olacak canim zorlandin mi oğlun kıskandı mi ikinci oglunuOğlanların arası 4 yaş
Büyük oğlum 10,küçüknoğlum 6 yaşında şuan
İnsan bir tanesi varken farklı olanı tatmak ister. Bir de beklentin o yönlü olunca engel olamazsın kirayla kırıklığına. Ama bebek sağlıklı ( ki bu zamanda çok zor gerçekten sağlıklı bir bebeğe sahip olabilmek ) hem iki kız büyütmesi daha güzel ilerleyen yaşlarında biri olmazsa biri mutlaka yol Arkadaşı olur sana. Allah hayırlı evlat eylesinİkinci kızım geliyor sevinsemmi üzülsem mi bilemedim kızlar karmaşık duygular içerisindeyim
Büyük oğlan mizaç olarakta sakin olgun bir çocuktu, herşeyi anlattık ona, anane babane de dikkat edince güzelce geçirmiştik süreci, şimdi birbirlerine çok bağlılarufak tefek anlaşmazlık, kıskançlıklar oluyor tabii, ama olmaması sorun zaten, o kardeşlik bağlarını görünce neden bir kardeş daha katılmasın ki dedik aralarınaCanım tür şeylere pek inanmıyorum ben ya tabi ki zor süreçler ama gelip geçiyor çok şükür her çocuk aynı da olmuyor hele ikinciler bı doğsun sagsalim sonrasında ruh haline ekonomik durumuna göre düşünürsün neden olmasın
Benim de oğlanların arasında 4 yaş olacak canim zorlandin mi oğlun kıskandı mi ikinci oglunu
Eğer mevsimleri de uyuyorsa kıyafet ayakkabı hep ilkinden kalıyor ikinci daha bir masrafsız büyüyor, yatak yorgan vs vardır zaten baya baya iyi oluyor hele ki bu zamandaBüyük oğlan mizaç olarakta sakin olgun bir çocuktu, herşeyi anlattık ona, anane babane de dikkat edince güzelce geçirmiştik süreci, şimdi birbirlerine çok bağlılarufak tefek anlaşmazlık, kıskançlıklar oluyor tabii, ama olmaması sorun zaten, o kardeşlik bağlarını görünce neden bir kardeş daha katılmasın ki dedik aralarına
Ne mutlu size Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gönlüne göre olur canimBüyük oğlan mizaç olarakta sakin olgun bir çocuktu, herşeyi anlattık ona, anane babane de dikkat edince güzelce geçirmiştik süreci, şimdi birbirlerine çok bağlılarufak tefek anlaşmazlık, kıskançlıklar oluyor tabii, ama olmaması sorun zaten, o kardeşlik bağlarını görünce neden bir kardeş daha katılmasın ki dedik aralarına
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım. Banada 13 haftalık kız gibi dedi değişir mi bilmiyorum. Ama kız olmasını cook istiyorumÖylemi diyorsun canım 3.ye cesaret edebilir miyim ne kadar zor şeyler yaşadım Allah biliyor yeni yeni kendime geliyorum ama bir tuhaf oldum ramzi, nub, Çin, Rus herşey erkek diyordu sağlıklı olsunda napiym
14+1 canım evet yüzde yüz dedi %70 falan deseydi bir umudum olurdu
cinsiyeti bellimi canım hamilelgim zor geçtiği için çocuk defterini kapatırım diye düşünmüştüm ama eşim şimidedin 3.yu istiyor
Sağol canımm bizim sınav haftaları bu haftalar o yüzden yoğun okulBebişi görmeyi bekliyorum işte 9 gün var ikili tarama zamanı ayrıca
Allah ahayirli uğurlu etsin canim. Benim de yarın bakalım kontrolüm :) bugün 12+0Kızlar doktordan geldim şükür her şey yolundaikili test yaptırdım 10 gün sonra sonuç çıkacak riskli bir durumda nifty yaptıracağız gerekirse. Ense kalınlığı 1,2 mm çıktı. Nazal kemik 2,8 mm. Hareketliydi doktor güzel hareketleri dedi. Cinsiyetini göstermedi bir türlü bebiş Merak ediyorum alışveriş yapmak istiyorum artık - Janna - canım ufakta olsa bir tahminin var mı
Eki Görüntüle 3042603
Öyle böyle 12+0 oldum ya... Bura ile de evle de ilgilenemiyorum ne olacak bu halim benim canKızlaar 2022 Aralık anneleride açmış konuyu ay bize zaman geçmiyor gibi geliyor ama git gide zamanımız ilerliyor
Sağol canımAllah ahayirli uğurlu etsin canim. Benim de yarın bakalım kontrolüm :) bugün 12+0
Çok ilginç ya .... tatlı endorfin yükseltiyor da bebek ne anlasın o kaçarken:))) 12+3 tahlilde mi çıktı. O zaman kesin olan çıkar bu Sefer o zaman. Heyecan başladı biraz ... Bir de cinsiyeti belli olacak demiSağol canımBenimde 12+0 bugün ultrasonda 12+3 çıktı. Kontrole girmeden önce çikolata ye mutlaka. Doktor baktı uyuyordu çikolata ye 10dk sonra gel dedi kıpır kıpırdı çikolatadan sonra
Ultrason ölçümünde 12+3 çıktı. Göstermedi cinsiyetini bebiş. Doktor da zaten 16 haftadan önce kesin söyleyemem dedi tahmini olur gösterse bile dedi. 10 gün sonra ikili test sonucu çıkacak o zaman tekrar gideceğim belki o zaman gösterir cinsiyeti bebişÇok ilginç ya .... tatlı endorfin yükseltiyor da bebek ne anlasın o kaçarken:))) 12+3 tahlilde mi çıktı. O zaman kesin olan çıkar bu Sefer o zaman. Heyecan başladı biraz ... Bir de cinsiyeti belli olacak demiBelim çok ağrıyor bugün ya
Desene bu ay iki kere gideceğiz doktora.. 10 gün sonra 14 e yakın oluyor hafta. Belli olmaz gösterir veledUltrason ölçümünde 12+3 çıktı. Göstermedi cinsiyetini bebiş. Doktor da zaten 16 haftadan önce kesin söyleyemem dedi tahmini olur gösterse bile dedi. 10 gün sonra ikili test sonucu çıkacak o zaman tekrar gideceğim belki o zaman gösterir cinsiyeti bebiş
Benim de sürekli ağrıyor belimKızlar bel ağrısı normal mi ?
Öyle böyle 12+0 oldum ya... Bura ile de evle de ilgilenemiyorum ne olacak bu halim benim canAglicam
İnşallah ya bilsekte alışveriş yapsak artık şaka gibi ama 3 ayı bitirdik. Ben daha hiç bir şey almadım. Hadi bakalım yarın sana ne diyecek doktorDesene bu ay iki kere gideceğiz doktora.. 10 gün sonra 14 e yakın oluyor hafta. Belli olmaz gösterir veledultrason sabırsızlıkla bekliyorum yarın. Bir de ne zaman olduğu kesin belli olur
Öğretmenim normal olarak bazen dikkat etsem de yoruyorum. Benim kalça idi genellikle bugün iş de yaptırmadı. Ne güzel hayallerim vardı eve çeki düzen vereceğim diye .Ama en önemlisi o tabikj deBenim de sürekli ağrıyor belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?