2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Azin bal yesin kuşum ne guzel dedin insallah oyle olur
Bizde yeni evli sayiliriz canim 5 yil oldu daha 26 yasindayim kocam 31 4cu gebelik ama ilk gebeligim 5 ay urastirmisti birturlu gebe kalamamistim sonra gerisi geldi vallahi ikinci istemeden oldu ucuncuyu istedik hemen oldu bu 4cude bilmeden oldu hala saskiniz kocamla suphemiz var tabi ama bir aksamlada tuttuysa ne bileyim ben 5 6 cocuk daha yapacak gibiyim kocam bu cocuk sag saglim dogusun kendimi kisirlastiricam dedi

Neeee 26 yaşında 4. Çocukmuuuu önünde saygıyla eğiliyorum ay sana helal olsun ben bunu doğurayım 34 de bitti 1 yeter diyorum bide tüüü bana bence sen spiral taktır yoksa 7 yi bulursunuz siz yaşlar küçük

4cu gebelik canim 4cu cocuk deil malesef ilk cocugum masallah diyeyim 3 yasinda 8 aylik su an artik sunnet dusunuyoruz ama ikinci ve ucuncu gebeligim malesef erken dogumla sonuclandi biri 6 aylik diyeri 7 aylik erken dogum oldu kaybettim rabbim yine nasip etti hayirlisi belki buda ilk cocugum gibi sorunsuz olur hakkimda hayirlisi rabbimden gelene raziyim ben o en guzelini en hayirlisini nasip eder

Yok kız o kadar da değil bizde arada yapıyoruz birseyler ölmedik dha ama eskisi gibi sık değil 15 günü buluyor maalesef ona da napım 10 sene olmuş

Bazı erkek öyle canım arkadaşım 6 seneden sonra hamile kaldı eşi korktu 9 ayda bir kez yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…