- 5 Mayıs 2021
- 3.860
- 6.068
- 88
Ahahahah yicem seni en sonunda yaBence kadında güzel bir boy çiçeğim yakışıyordur sana
Bi basamak önden çıkmak yetiyor tamam mısonra dönüp bu sefer ben alıyorum kanatlarımın altına
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah yicem seni en sonunda yaBence kadında güzel bir boy çiçeğim yakışıyordur sana
Bi basamak önden çıkmak yetiyor tamam mısonra dönüp bu sefer ben alıyorum kanatlarımın altına
![]()
muhtemelen oyledir ama insan basta dusuyor bu durumlara napalimKız ben cok fena turşu portakal düştüm ama bakındım şimdi asitli içeceklerden bahsediyorlsr bence sağlıklı yendiği sürece ne olcak batıl inançlar bence onlar![]()
İçmiyorum, akşama kadar çekiyorumKızlar baş ağrısı ne ilaç içiyorsunuz
Allah hepsinden kurtarsin. Benim şiddetli baş ağrım arada oluyor da şuan dişten dolayıdır diye düşünüyorum. Sizliyor. Yoksa o da mı belirtiİçmiyorum, akşama kadar çekiyorumsınıf mevcudu kalabalık, gittikçe ağrıyor başım.. ama bulantı ve kusma had safhada olduğu için başımın ağrısını unutuyorum
![]()
Teşekkür ederim umarım Bayraklı da güzeldirOrada çalışan hemşire arkadaşım vardı temiz ve konforlu olduğunu duymuştum ama bizzat deneyimlenedim tabii. Bende Tınaztepe hastanesine gidiyorum ama buca. Bi kaç kez doğum katında odada işlem olmuştu gayet temizdi hasta bakıcı ve hemşireler çok tatlıydı inşallah galende de öyledir![]()
Karından çekildiyse sağa yakın duruyor yani gerçekte solda oluyor canımBu bücür solumda mı oluyor teyzesi? O zaman ne oluyor![]()
Canım ben kürtaj olduğumda bile belirtilerim devam etti bir süre. Hatta hiç bir şey yiyemedim bulantıdan. Bence bu durumla bebek sağlığının pek ilgisi yok derim :) Vicudun hormonlara alışınca belirtilerin gidicek dedi doktor. Benim hormonlar tavanken kürtaj olmuşum. Muhtemelen senin hormonların da uyum sağladı bebeğe. Tedirgin olma bence boşuna :)Merhaba kızlar büyük ihtimalle Kasım annesiyim rabbimin izniyleAllah hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin
Sizler benim haftamı geçtiğiniz için size sormak istedim. Tüp bebek annesiyim devamlı lekelenmeli sorunlu bir hamilelik geçiriyorum Allah'ıma bin şükür bebiş maşallah iyi durumda. Yalnız hergün farklı bir sorunla başlıyorum güne iki gündür tüm belirtilerim kayboldu hepsi birden. 7. Haftada da aynı şey olmuştu ama bu kadar net kesilmemişti belirtilerim. Ne bulantı ne koku hassasiyeti ne halsizlik hiç biri kalmadı çok hafif bel ağrım var sadece. Devamlı panik yapıp doktora koşuyorum. Çocukta daha şimdiden elli kez ultrasona girdi. Yine gitmek istemiyorum hastaneye ama korkuyorum da bir yandan. Aranızda yaşayan varmı acaba bu durumu? Belirtileri bir gidip bir gelen yada 10 11. Haftada tamamen kaybolan?
Ayy hadi inşallahKarından çekildiyse sağa yakın duruyor yani gerçekte solda oluyor canımTeoriye göre kız yani ama 6-7 haftalar arası olmalıymış .Bende burada görmüştüm bu teoriyi
![]()
Bana oldu canım 7. haftada bir sabah aniden kesildi bulantı çok korkmuştum doktorum rahatlattı nitekim bebiş de iyiydi .Mesela 12. haftada da kesildi bir kaç gündür iyiydim geçti diye düşündüm ama bu sabah mahvoldum sabah afedersin 3 kez çıkardımMerhaba kızlar büyük ihtimalle Kasım annesiyim rabbimin izniyleAllah hepimize sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin
Sizler benim haftamı geçtiğiniz için size sormak istedim. Tüp bebek annesiyim devamlı lekelenmeli sorunlu bir hamilelik geçiriyorum Allah'ıma bin şükür bebiş maşallah iyi durumda. Yalnız hergün farklı bir sorunla başlıyorum güne iki gündür tüm belirtilerim kayboldu hepsi birden. 7. Haftada da aynı şey olmuştu ama bu kadar net kesilmemişti belirtilerim. Ne bulantı ne koku hassasiyeti ne halsizlik hiç biri kalmadı çok hafif bel ağrım var sadece. Devamlı panik yapıp doktora koşuyorum. Çocukta daha şimdiden elli kez ultrasona girdi. Yine gitmek istemiyorum hastaneye ama korkuyorum da bir yandan. Aranızda yaşayan varmı acaba bu durumu? Belirtileri bir gidip bir gelen yada 10 11. Haftada tamamen kaybolan?
Çok üzüldüm rabbim tez zamanda doldursun inşallah kucağınıCanım ben kürtaj olduğumda bile belirtilerim devam etti bir süre. Hatta hiç bir şey yiyemedim bulantıdan. Bence bu durumla bebek sağlığının pek ilgisi yok derim :) Vicudun hormonlara alışınca belirtilerin gidicek dedi doktor. Benim hormonlar tavanken kürtaj olmuşum. Muhtemelen senin hormonların da uyum sağladı bebeğe. Tedirgin olma bence boşuna :)
Aynı benim durumumu yaşamışsınız içim rahatladıBana oldu canım 7. haftada bir sabah aniden kesildi bulantı çok korkmuştum doktorum rahatlattı nitekim bebiş de iyiydi .Mesela 12. haftada da kesildi bir kaç gündür iyiydim geçti diye düşündüm ama bu sabah mahvoldum sabah afedersin 3 kez çıkardımBelli olmuyor bir kaç gün kesilip tekrar devam ediyor yani.
Oğlum tek ilişki ile oldu plansız bir gebelikti aradaki düşüğümde aynı.İlk kez planlı sık ilişki denedim belki kız olur diye doktor kız gibi görünüyor dedi şimdilik tuttu gibi gözüküyor![]()
Tek ilişki ve ovulasyon testi kullandım sonuç kız. Allahın dediği oluyorOğlum tek ilişki ile oldu plansız bir gebelikti aradaki düşüğümde aynı.İlk kez planlı sık ilişki denedim belki kız olur diye doktor kız gibi görünüyor dedi şimdilik tuttu gibi gözüküyor![]()
Bana uymadı canım ben ovulasyon testi bile kullandım tek ilişki tam çatlama da ama sonuç kız.. İlk kızımda sık ilişkiydi bende her halükarda kız yaniCinsiyet kesinleşip kızı olacak olanlara bir sorum var. Tam yumurtlama gününde ilişki olursa erkek oluyormuş, yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olursa kız oluyormuş diye bir şey duydum. Size uyuyor mu bu söylenti![]()
İnşallah benim de öyledirBana uymadı canım ben ovulasyon testi bile kullandım tek ilişki tam çatlama da ama sonuç kız.. İlk kızımda sık ilişkiydi bende her halükarda kız yani![]()
Amin canım kız isteyince sorun olmuyor toplum sorun yapmıyor ama oğlan isteyince toplumda cinsiyet ayrımcı oluyorsun maalesef..İnşallah benim de öyledirSağlıklı bir kız gelir inşallah
![]()
Hiç de değil. Her annenin gönlünde bir aslan yatar. Elbet birine daha çok içi kaynar. Artık ataerkil olmaktan çıktı toplum, kadın erkek ayrımı kalmadı. Bir taraf daha çok heyecanlandırıyor hepimizi sadeceAmin canım kız isteyince sorun olmuyor toplum sorun yapmıyor ama oğlan isteyince toplumda cinsiyet ayrımcı oluyorsun maalesef..
Bir prensesm vardı birde prens istedim Allah dansağlıkla hayırla. Olmadı nasip etmedi rabbim. Kızım olursa sevmsycekmym tabiki canımdan çok seveceğim. İki prenses annesi olacağım ne mutlu. Ama bir de erkek evlat istedim olmadı. Allah büyük. KaderHiç de değil. Her annenin gönlünde bir aslan yatar. Elbet birine daha çok içi kaynar. Artık ataerkil olmaktan çıktı toplum, kadın erkek ayrımı kalmadı. Bir taraf daha çok heyecanlandırıyor hepimizi sadeceBen prenses gibi giydirmek isterim, sen cool, yakışıklı
bir prens istersin kime ne
![]()
Kısmet tabi. En yakın iki arkadaş gibi olacaklar ne güzelBir prensesm vardı birde prens istedim Allah dansağlıkla hayırla. Olmadı nasip etmedi rabbim. Kızım olursa sevmsycekmym tabiki canımdan çok seveceğim. İki prenses annesi olacağım ne mutlu. Ama bir de erkek evlat istedim olmadı. Allah büyük. Kader