- 8 Ocak 2022
- 4.845
- 7.013
- 88
Ay vallahi hatirlamiyorum ama bekliyorduk bir kaç gün sperm kalitesi için
Ayy böyle diyince sanki uzak bir geçmişten bahsetmiş gibi geldi o günleri hatırladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay vallahi hatirlamiyorum ama bekliyorduk bir kaç gün sperm kalitesi için
Amin inşallah kimseyi aratmasın AllahAyy böyle diyince sanki uzak bir geçmişten bahsetmiş gibi geldi o günleri hatırladımher ay aynı durum yok sperm kalitesi yok çatladı mı çatlamadı mı zamanları sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordu o günler ama çok şükür geçti gitti şimdi hatırlamıyor bile insaan. Ben nasipte varsa 3 çocuk istiyorum Rabbim inşallah onları böyle habersiz uğraşsız nasip etsin. Yıllardır uğraşan çabalayan herkese de en yakın vakitte sağlıklı gebelik nasip etsiin
Ben de meraklanıyorum yavrum 15.hafta olacak gittiğimizde, söyler diye umuyorum artık.Ay ölcem meraktan ben daha 10. haftadayım.Bekliyoruz sizi
![]()
ayy ilk cocukta kucagina alistirmayan bir arkadasim , esi pek razi olmamasina ragmen ikinci cocugu yapti ve yuruyene kadar kucagindan indirmedi “aklima tukureyim ilkinde neden oyle yaptim “ diye . kadin bebek hasretiyle yandi resmen ikinci cocuga kadsr
dogruuu bende hatirliyorum ama kimdi unuttum![]()
Ben de meraklanıyorum yavrum 15.hafta olacak gittiğimizde, söyler diye umuyorum artık.![]()
Ben de sık ilşki kız, seyrek ilişki erke diye duymuştum benimkilere uyuyor kıza da erkeğe de, sizde durumlar nasılbiz ayni gun yaptik , bende ogrenince yzicam
valla biz subat ayinda cok seyrek iliski yasadikBen de sık ilşki kız, seyrek ilişki erke diye duymuştum benimkilere uyuyor kıza da erkeğe de, sizde durumlar nasıl![]()
Şu an 13+4 beybisi, birkaç gün önde olduğunu hesap edersek, 15’e yeni girmiş olacağız kontrolde.Aaa sen o kadar önde miisin ben seni 12. Haftada filan sanıyorduum![]()
kiz neden profiline eklemiyorsun ?Şu an 13+4 beybisi, birkaç gün önde olduğunu hesap edersek, 15’e yeni girmiş olacağız kontrolde.![]()
Bu konuda fazla hassasım minnoş ya, görüp de üzülen olur diye eklemiyorum, yıllardır bebek hasreti çeken insanlar var, belki gereksiz bir hassasiyet ama olsun. Bende de olmayıversin.kiz neden profiline eklemiyorsun ?![]()
anladim kuzumBu konuda fazla hassasım minnoş ya, görüp de üzülen olur diye eklemiyorum, yıllardır bebek hasreti çeken insanlar var, belki gereksiz bir hassasiyet ama olsun. Bende de olmayıversin.![]()
Temam yeaaaa o kadar da uzun değilmişsin aramızda 10-12 cm cik varmışO olabilir bak kna bir şey diyemem, ben de fark ettim.168
![]()
12. Gün yumurtlama testim pozitif çıktı. Biz öncesi sonrası komple değerlendirmiştik.Cinsiyet kesinleşip kızı olacak olanlara bir sorum var. Tam yumurtlama gününde ilişki olursa erkek oluyormuş, yumurtlamadan 2-3 gün önce ilişki olursa kız oluyormuş diye bir şey duydum. Size uyuyor mu bu söylenti![]()
Kız ben cok fena turşu portakal düştüm ama bakındım şimdi asitli içeceklerden bahsediyorlsr bence sağlıklı yendiği sürece ne olcak batıl inançlar bence onlarevet onunle yumrugunu masaya vurmasi lazim bencede .
ay bende cok eksi yiyordum baslarda hatta bir sayfada biri demisti cok asitli yenmemeli dusuge sebep olabilir die hemen birakmistim
korkudan![]()
Ben sık sık içmiyorum canım ama sabah aç karnına demişti öyle içiyorum yine faydası oluyorDramamine yi aç karnına mı içiyorsun canım? Ben doktorun söylediğini unuttum, tok içiyorum. İşe yaradı mı sende?
Ne olur ne olmaz bakılır canimEnfeksiyon dedin ya ondan okuyunca dedim bi tahlil vereyim diye pazartesi yaptırırım
Çok şükür uzun değilim, durması gereken yerde durmuş bence, daha uzun istemezdim.Temam yeaaaa o kadar da uzun değilmişsin aramızda 10-12 cm cik varmış
Eşim 180yan yana en mutlu olduğum 2. yer yürüyen merdivenler
![]()
Bence kadında güzel bir boy çiçeğim yakışıyordur sanaÇok şükür uzun değilim, durması gereken yerde durmuş bence, daha uzun istemezdim.
Yaaa ahahahha.Birkaç basamak önden çıkıp artistlik yapıyorsun değil mi hınzır.
![]()