Bitmedi o kampanyaa? Kod neydi minnoşum? Deneyeyim bir.
Satın alımınızda kullanamazsınız diyor minnoşum, hem uygulamadan denedim hem de ilk alışverişimdi.BAHAR40
Telefondan mobil uygulamadan dene
Ekle aşkımCanım benim gözün Aydınlisteye ekliyorum isim var mı
Tamam olmuş işte bebeğim. Öyle bi uyarı veriyor ama kullandırmış oluyor. Ben tarayıcıdan alamamıştım.Satın alımınızda kullanamazsınız diyor minnoşum, hem uygulamadan denedim hem de ilk alışverişimdi.
Ama kendisi 40 tl indirim yapıyor, 300 tl idi 260’a düştü, alıyorum.
Oo yakışırEkle aşkımay henüz yok yeni düşünmeye başlayacağız ama bi kıvanç düşünmüyor değilim bakalım
Amiin hepimiz güzel sonuçlarla çıkalımmÖyle ya endişelerim dindi hep
Hep mutlu ayrılalım kuzucum senden de yeni doktorunla güzel bi görüşme bekliyorum
E şu gebelik takvimini eklesen de görsekama ben biliyordum zaten
Seninki çok utangaç çıktı yapcak bi şey yok benimki anasına çekmiş doktoru gördü mü salıyo kendini
Ah evet soğan fena ya. Ama ben vazgeçebileceğimi sanmıyorum
Oyyy hayırlı olsun kuzummKIZLAR CİNSİYET BELLİ OLDU ERKEK GELİYORçok şaşkınım resmen küçük bir pipi gördük
İnşallah güzellik rabbim hepimizin yüzünü bebeklerimizls güldürsün bu yolun sonunda
Dediğiniz de mantıklı ama benim yengemin sütü gelmedi çocuk memeyi tutamadı çocuk aç kaldı abim gitti biberon ve mama aldı ama hemen steril etmek hiç kolay olmadı onu kaynatmak falan lazım ya sıcak suya koyduk çıkardık ama o da ne kadar temizlendiyse artık o yüzden tedbir bizden takdir Rabbimden gelmeli ne olur olmaz yine de bir köşesine koyulmalı benceBende sizin gibi düşünüyorum fikrimi söylemek gerekirse. Youtube da bir kadın doğum da görev yapan hemşireden dinlemiştim hatta bulabilirsem tekrar atarım. hastane çantası hazırlarken içine kesinlikle mama, biberon koymayın bu psikolojinizde zaten benim sütüm ya gelmezse çocuk memeyi tutmassa demek oluyor ve kaçınılmaz son biberon ve mamaya gidiyorsunuz dedi. Tabi kii her bebek farklı her annenin gögüs yapısı yada sütü vs farklı eğer baktın gerçekten emziremiyorsun ihtiyac doğdu gidip alınır. Bunun gidip o an alınması imkan meselesiyle vs de alakalı değil. Hastanelerin diplerinde eczaneler var dediğiniz gibi. Yada sütün gelmedi bebek emmeyi beceremedi gerçekten vakit geçti hemşireler mama verelim böyle olmaz dediler biberonu mamayı evden birisi alır gelir. Kimse evinden çok çok uzakta doğum yapmıyor sonuçta. Herkesin kendi fikri tabikii ama videodaki hemşireye hak verdim çoğumuzın ilk anneliği minicik bir şey kucağımızda huzursuz olcak biz doğumdan cıkmıs olmus bedenimiz yorgun düşmüş elimizin altında olunca bu tarz şeyler biraz hemşire doktor vs desteğiyle uğrasıp çocugu emzirmek her zaman daha iyi
Sepete atınca kodu yazmadan önce 40 tl indirim çıktı ama minnoşum, kod zorunluluğunu kaldırmış olabilirler. Öyle ya da böyle ilk bezi geliyor cinsyetini bilmediğim çocuğumun.Tamam olmuş işte bebeğim. Öyle bi uyarı veriyor ama kullandırmış oluyor. Ben tarayıcıdan alamamıştım.
Bi tane de eşine hesap açın ondan da al. 288 Li mis gibi tamam işte
Ama bak faturalar senin adına olsun. Prima uygulamasında kullanırsın.
Oo yakışır
Doğru diyorsun o kampanya dahilinde ama otomatik ekliyor sanırım. Çünkü Benim de son alışımda öyle bi şey oldu sanırım önceden olmamıştı.Sepete atınca kodu yazmadan önce 40 tl indirim çıktı ama minnoşum, kod zorunluluğunu kaldırmış olabilirler. Öyle ya da böyle ilk bezi geliyor cinsyetini bilmediğim çocuğumun.
Şansımı denerim onu da bir dürtükleyeyim.
Eşimle beraber dahiliye randevumuz vardı, hastaneye 1050 tl bıraktık. Bebeğimin rızkını hastane yiyor çıldırıyorum, mecbur sınırlayacağız bebeğim.Doğru diyorsun o kampanya dahilinde ama otomatik ekliyor sanırım. Çünkü Benim de son alışımda öyle bi şey oldu sanırım önceden olmamıştı.
Üf bu ay alışveriş kısıtlaması getirdik biraz yoksa alırdım bi paket daha bez.
Dediğiniz de mantıklı ama benim yengemin sütü gelmedi çocuk memeyi tutamadı çocuk aç kaldı abim gitti biberon ve mama aldı ama hemen steril etmek hiç kolay olmadı onu kaynatmak falan lazım ya sıcak suya koyduk çıkardık ama o da ne kadar temizlendiyse artık o yüzden tedbir bizden takdir Rabbimden gelmeli ne olur olmaz yine de bir köşesine koyulmalı bence
Ah ah ah sormaaaEşimle beraber dahiliye randevumuz vardı, hastaneye 1050 tl bıraktık. Bebeğimin rızkını hastane yiyor çıldırıyorum, mecbur sınırlayacağız bebeğim.
kızçen hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla gelsinÇıktıııımmuayene tam yarım saat sürdü canım daktırım ya
Bebişim 15+0 da 110 gr olmuş. Baş popo karın 2-3 er gün önde hep. Bacaklar kısa kalmış boyu anasına çekecekmiş
Güneş imiz geliyor
@Hayyal 18. Haftaya randevu almamı istedi. 17+4 sanırım afp testi yapılacakmış kan verecekmişim.
Bugün genetik test için de kan verdim. Hayırlısı
Bir süre daha cinsel ilişkiden kaçın dedi. Yeşil mukus için fitil verdi 3 gün kullanacakmışım. Pek önemsemedi sürekli bir şey olmadığı için daha çok önlem amaçlı gibiydi.
Size 3 boyutlu ultrason fotoğrafı için gün aldım 5 mayısaöf bayramda tatile gitmeyin dedi evde yatıcaz hala risklisin benim için rehavete kapılmayalım dedi.
Bu ağrıları sızılarımızı sordum dedim ben bu aşamada neyden endişeleneyim. Dedi ki yattığın için hareketle artan ağrılar normal. Ağrın olduğunda dinlendiğinde geçiyorsa hafifliyorsa sıkıntı yok. Bir de Bu ağrılara kanamanın eşlik etmemesi önemli. Kalça bel ağrıları ilerki aylarda rahim büyüdükçe artacak benim gibi genelde geçtiğimiz aylarda yatanlar için şuanda yaşamamız normal çünkü kaslar eridi
Ha bi de ben şoksoldaki tepeceği sordum bazen avuçlanıyor burası dedim. rahim sola büyür orada rahim var dedi plesanta hafif aşağıya doğru konumlanmış ama yukarı çıkar bir şey demek için erken dedi. İzleyip göreceeizzzz
Sağol kuzumkızçen hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla gelsin
Aha bak imzamda ne yazıyoHapşırdığımda hep kan geliyor burnumdan, sıktı artık ya, hani balayı? Darlandum da.
Evet normalmiş, baş dönmem ve halsizliğim arşa yükseldi, çarpıntım coştu kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor en ufak hareketimde, bulantım geçmiyor akşama kadar öğürüyorum, otururken bile kasık ve vajinal batmalar yizünden çığlık atıyorum. Hepsi normal olsa kaç yazar anam ağlıyor anaaam. Sinirlerim çok bozuk.Sağol kuzum
Aha bak imzamda ne yazıyo
Sorma aşkım ya benim hep aklımda o günler ve gerçekten çok duygusalOyyy hayırlı olsun kuzumm
Bi an aklım hamilelik için beklediğimiz zamanlara gitti duygulandım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?