2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Satın alımınızda kullanamazsınız diyor minnoşum, hem uygulamadan denedim hem de ilk alışverişimdi.
Ama kendisi 40 tl indirim yapıyor, 300 tl idi 260’a düştü, alıyorum.
Tamam olmuş işte bebeğim. Öyle bi uyarı veriyor ama kullandırmış oluyor. Ben tarayıcıdan alamamıştım.
Bi tane de eşine hesap açın ondan da al. 288 Li mis gibi tamam işte
Ama bak faturalar senin adına olsun. Prima uygulamasında kullanırsın.
Ekle aşkım ay henüz yok yeni düşünmeye başlayacağız ama bi kıvanç düşünmüyor değilim bakalım
Oo yakışır

Amiin hepimiz güzel sonuçlarla çıkalımm

Bir dişim ağrıyor ama emin değilim amalgam dolgulu diş sanırım bunlar hamileyken de sökülmez yandığımın resmidir :/

Dediğiniz de mantıklı ama benim yengemin sütü gelmedi çocuk memeyi tutamadı çocuk aç kaldı abim gitti biberon ve mama aldı ama hemen steril etmek hiç kolay olmadı onu kaynatmak falan lazım ya sıcak suya koyduk çıkardık ama o da ne kadar temizlendiyse artık o yüzden tedbir bizden takdir Rabbimden gelmeli ne olur olmaz yine de bir köşesine koyulmalı bence

Sepete atınca kodu yazmadan önce 40 tl indirim çıktı ama minnoşum, kod zorunluluğunu kaldırmış olabilirler. Öyle ya da böyle ilk bezi geliyor cinsyetini bilmediğim çocuğumun.

Şansımı denerim onu da bir dürtükleyeyim.

Doğru diyorsun o kampanya dahilinde ama otomatik ekliyor sanırım. Çünkü Benim de son alışımda öyle bi şey oldu sanırım önceden olmamıştı.
Üf bu ay alışveriş kısıtlaması getirdik biraz yoksa alırdım bi paket daha bez.

Eşimle beraber dahiliye randevumuz vardı, hastaneye 1050 tl bıraktık. Bebeğimin rızkını hastane yiyor çıldırıyorum, mecbur sınırlayacağız bebeğim.

Herkesin deneyimi farklı tabi kiminin iyi kimimin kötü. Ama zaten o biberon işlemleri evde hazır durmuş oluyor. Burda söylenen hiç almamak değil evde hazır dursun. Kimin işine psikolojisine iyi gelen neyse öyle yaparız artık. Sağlıkla gelsiinler de

kızçen hayırlı olsun canım maşallah sağlıkla gelsin

Sağol kuzum

Aha bak imzamda ne yazıyo
Evet normalmiş, baş dönmem ve halsizliğim arşa yükseldi, çarpıntım coştu kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor en ufak hareketimde, bulantım geçmiyor akşama kadar öğürüyorum, otururken bile kasık ve vajinal batmalar yizünden çığlık atıyorum. Hepsi normal olsa kaç yazar anam ağlıyor anaaam. Sinirlerim çok bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…