2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende kustuktan sonra sabahları geliyor. Doktoruna sordun mu bebişko?
Benim kanıyordu zaten bir de coraspin verdi o da iyice kanatır
Sormadım bebeğim ya, başından beri vardı ama arttı, sorsam da normal diyecek zaten.

Onunla alakası yoktur bence bebeğim, ben de hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Sormadım bebeğim ya, başından beri vardı ama arttı, sorsam da normal diyecek zaten.

Onunla alakası yoktur bence bebeğim, ben de hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Benim tansiyondan da olabilir. Çok zorlanıyorum sabahları baş ağrısı da oluyor sonra burnum kanıyor bugün daha çoktu korktum ben de ama coraspine bağladım 1-2 haftadır yoktu çünkü.

Coraspini tam mı içiyorsun? Bana tansiyon yükselmesin diye verdi günde yarım içiyorum ve bundan diğer doktorumun haberi yok hangisiyle devam edicem bilmiyorum kararsızım.
Bu son doktor iyiydi ilgili sakin bi hastane kapıda kuyruklar yok tek eksi yanı ultrason cihazı diğerininki gibi net değildi bebişi net göremedim onun için de diğerine gidilir mi bilmiyorum. Diğerinin aleti iyi ama 2 dk anca görebiliyorum ikisini birden mi idare etsem

Tansiyonunu takip ediyor musun? Bir cihaz tansiyon aleti edinsek iyi olur.

Tam kullanıyorum her gün bebeğim pıhtılaşmam var malum.

Sırf cihaz için gitme ona boş ver, ilgili doktor candır can.

Tansiyonunu takip ediyor musun? Bir cihaz tansiyon aleti edinsek iyi olur.

Tam kullanıyorum her gün bebeğim pıhtılaşmam var malum.

Sırf cihaz için gitme ona boş ver, ilgili doktor candır can.
Sabah ölçtüm 13-8
Sürekli ölçmüyorum moralim bozuluyor

Yaaa öyle mi diyorsun son bir kez gideyim sonra zaten ailemin yanına gidecem 2 ay kadar orda başka doktorla devam edicem gelince de ilgiliyle devam ederim
Ama bu sanki beni normal doğurtur gibi bi cesaret verdi tansiyon problemim olmazsa ben de normal mi doğursam diyorum epidurali takıyorlar 4 cm açıklıktan sonra hissetmiyorsun fazla sezeryan kesisi de korkutuyor normal doğum dikişi de başka yerden çıkarsak olmuyor mu

Birbasak Cnm senin bulantılar nasıl azalma oldumu biraz yada aynı mı?
Bulantı devam ediyor yavrum, azalma hissettiğim günün ertesi mutlaka artış oluyor. Arada bir kusma da oluyor.

Değişen tek şey 10 hafta sonra ilk defa çorba içebilmiş olmam, gözlerim doldu mutlu oldum. Allahım aklımı koru.

İstersen kus bebeği. Hiç gülecek halim yoktu çok yaşa ya.

Vajinal dikiş beni daha çok korkutuyor ne bileyim. Ama yapabilen herkes vajinal doğum yapmalı tabii.

Çok takılma şimdiden, son iki ay hep onu düşüneceğiz zaten.

Oyle bir deger yok malesef. Ense kalinligi 0.9 çıkmıştı. Burnuna bakamadi çünkü poposu dönüktü

Kusmak bana daha da zor gelir 20 yıl hiç kusmamıştım kabus yaşadım resmen 3 ay

Neyse doğru diyorsun bakalım son dk neler oluyor

Kusmak bana daha da zor gelir 20 yıl hiç kusmamıştım kabus yaşadım resmen 3 ay

Neyse doğru diyorsun bakalım son dk neler oluyor
Vücudundaki hiçbir delikten çıkaramayacaksan sezaryenle çıkaracaksın yapacak bir şey yok. Tarafını seç.

Vücudundaki hiçbir delikten çıkaramayacaksan sezaryenle çıkaracaksın yapacak bir şey yok. Tarafını seç.
Sezeryan kabulüm zaten hep onu düşünüyordum ama kötü anılarını anlatanlar doluştu etrafıma kararım değişebilir heran

Ayyy Bitsede Kurtulsak Artık Bende 2 gündür birşeyler yemeye başlayabildim.. Korka Korka yemek yiyorum mide hemen karışıyor sonra uğraş dur artık Neyse Az Kaldı Cnm Napalım Bazımızın bünyesi böyle..

Hangi marka aldin canim. Bir sürü var cunku

Yaaa hahshsshhd çorba içtiğin için ağlaman komik geldi ne çorbasıydı peki bende içince ağlatır mı acaba çok kötü midem 2 gündür
Makarna yedim sadece kuru kuru
Kız nesi komik, çorbaya hasret kalmışım gözlerim doldu insan gibi beslenebildim diye. Haksız mıyımm?

Normalde adı geçince bile öğürürdüm. Makarna ve tost fix menümüz şekerim.

Mercimekti, limon da sıktım ohh. İçerken tipimi görsen kahkaha atacağım diye sandalyeden düşebilirdin.

Abahahah kesin kahkaha atardım

Benim mercimek yapmaya cesaretim yok tek yaptığım domatesti ondan da tiksindim

Çevremde bi tane müslüman yok ki şu kadına bi çorba yapıp gönderelim desin
Bu kötü beslenmeyle bebişler beslenip kilo alacak mı acaba en çokta o takılıyor kafama. Ben bir de omega 3Ü de alamıyorum herşey kokuyor magnezyumu bile zor yuttum bugün

Ya sende mi bendensin. 2 hafta sonra(16.haftada) bitmezse ben inanmıyorum sonrasında geçeceğine. Gücüm kalmadı.

Su içebiliyor musun? Bu konuda biraz zorlamamız lazım. Ben hep dolaba koyuyorum suyu, soğuk olmazsa içemiyorum.

Doktor bana kurumuşsun dedi çok su içmen lazım ama ben maksimum 2 bardak içebiliyorum. 2 gündür ayran su içeyim biraz sıvı alayım diye daha kötü oldum su içmsem iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…