Bende kustuktan sonra sabahları geliyor. Doktoruna sordun mu bebişko?Hapşırdığımda hep kan geliyor burnumdan, sıktı artık ya, hani balayı? Darlandum da.
Sormadım bebeğim ya, başından beri vardı ama arttı, sorsam da normal diyecek zaten.Bende kustuktan sonra sabahları geliyor. Doktoruna sordun mu bebişko?
Benim kanıyordu zaten bir de coraspin verdi o da iyice kanatır
Benim tansiyondan da olabilir. Çok zorlanıyorum sabahları baş ağrısı da oluyor sonra burnum kanıyor bugün daha çoktu korktum ben de ama coraspine bağladım 1-2 haftadır yoktu çünkü.Sormadım bebeğim ya, başından beri vardı ama arttı, sorsam da normal diyecek zaten.
Onunla alakası yoktur bence bebeğim, ben de hem coraspin hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Tansiyonunu takip ediyor musun? Bir cihaz tansiyon aleti edinsek iyi olur.Benim tansiyondan da olabilir. Çok zorlanıyorum sabahları baş ağrısı da oluyor sonra burnum kanıyor bugün daha çoktu korktum ben de ama coraspine bağladım 1-2 haftadır yoktu çünkü.
Coraspini tam mı içiyorsun? Bana tansiyon yükselmesin diye verdi günde yarım içiyorum ve bundan diğer doktorumun haberi yok hangisiyle devam edicem bilmiyorum kararsızım.
Bu son doktor iyiydi ilgili sakin bi hastane kapıda kuyruklar yok tek eksi yanı ultrason cihazı diğerininki gibi net değildi bebişi net göremedim onun için de diğerine gidilir mi bilmiyorum. Diğerinin aleti iyi ama 2 dk anca görebiliyorum ikisini birden mi idare etsem
Sabah ölçtüm 13-8Tansiyonunu takip ediyor musun? Bir cihaz tansiyon aleti edinsek iyi olur.
Tam kullanıyorum her gün bebeğim pıhtılaşmam var malum.
Sırf cihaz için gitme ona boş ver, ilgili doktor candır can.
Bulantı devam ediyor yavrum, azalma hissettiğim günün ertesi mutlaka artış oluyor.Birbasak Cnm senin bulantılar nasıl azalma oldumu biraz yada aynı mı?
İstersen kus bebeği.Sabah ölçtüm 13-8
Sürekli ölçmüyorum moralim bozuluyor
Yaaa öyle mi diyorsun son bir kez gideyim sonra zaten ailemin yanına gidecem 2 ay kadar orda başka doktorla devam edicem gelince de ilgiliyle devam ederim
Ama bu sanki beni normal doğurtur gibi bi cesaret verditansiyon problemim olmazsa ben de normal mi doğursam diyorum epidurali takıyorlar 4 cm açıklıktan sonra hissetmiyorsun fazla sezeryan kesisi de korkutuyor normal doğum dikişi de başka yerden çıkarsak olmuyor mu
Oyle bir deger yok malesef. Ense kalinligi 0.9 çıkmıştı. Burnuna bakamadi çünkü poposu dönüktüUltrason bulgularıyla birleştirilip cut off değeri ortaya çıkarılmalıydı. "Cut off altında" yazan bir ifade var mı e nabızda? Sadece sayılarla yorum yapamayız ense kalınlığı ve burun kemiği değerleri de önemli ikili testte.
Kusmak bana daha da zor gelir 20 yıl hiç kusmamıştım kabus yaşadım resmen 3 ayİstersen kus bebeği.Hiç gülecek halim yoktu çok yaşa ya.
Vajinal dikiş beni daha çok korkutuyor ne bileyim. Ama yapabilen herkes vajinal doğum yapmalı tabii.
Çok takılma şimdiden, son iki ay hep onu düşüneceğiz zaten.
Vücudundaki hiçbir delikten çıkaramayacaksan sezaryenle çıkaracaksın yapacak bir şey yok.Kusmak bana daha da zor gelir 20 yıl hiç kusmamıştım kabus yaşadım resmen 3 ay
Neyse doğru diyorsun bakalım son dk neler oluyor
Yaaa hahshsshhd çorba içtiğin için ağlaman komik geldi ne çorbasıydı peki bende içince ağlatır mı acaba çok kötü midem 2 gündür
Sezeryan kabulüm zaten hep onu düşünüyordum ama kötü anılarını anlatanlar doluştu etrafıma kararım değişebilir heranVücudundaki hiçbir delikten çıkaramayacaksan sezaryenle çıkaracaksın yapacak bir şey yok.Tarafını seç.
Ayyy Bitsede Kurtulsak ArtıkBulantı devam ediyor yavrum, azalma hissettiğim günün ertesi mutlaka artış oluyor.Arada bir kusma da oluyor.
Değişen tek şey 10 hafta sonra ilk defa çorba içebilmiş olmam, gözlerim doldu mutlu oldum.Allahım aklımı koru.
Hangi marka aldin canim. Bir sürü var cunkuHayır hayır göğüs ucu kremi değil ay bak onu önermem başakcım sakın alma. Cidden. Lansinoh
Vb. göğüs ucu kremlerinde parafin türevi olan lanolin var ve sürüp silmeden bebeği emziriyorsun ya bebeğe geçiyor direk.
Kullananlar var biliyorum ama ben o riski almadım ve önermem. Onun yerine hindistan cevizi yağı, kuşburnu çekirdeği yağı, argan yağı kullanabilirsin.
Benim dediğim silikon göğüs koruyucular. Bak foto atayım hatta.
Eki Görüntüle 3048991
Bu arada ben gümüş kapak kullanmıştım emzirdiğim süre boyunca ve o kapaklar sayesinde çatlağın ç si olmadı bende, valla eşime hep dedim ki şuna verdiğim para helal hoş olsun. Emzirme bitince takıyorsun diğer seansa kadar kalıyor üstünde, süt akarsa içinde birikiyor ve biriken süt cildine doğal bakım yapıyor.
İnan bana pişman olmazsın
Eki Görüntüle 3048992 Eki Görüntüle 3048994
Kız nesi komik, çorbaya hasret kalmışım gözlerim doldu insan gibi beslenebildim diye. Haksız mıyımm?Yaaa hahshsshhd çorba içtiğin için ağlaman komik geldi ne çorbasıydı peki bende içince ağlatır mı acaba çok kötü midem 2 gündür
Makarna yedim sadece kuru kuru
Abahahah kesin kahkaha atardımKız nesi komik, çorbaya hasret kalmışım gözlerim doldu insan gibi beslenebildim diye. Haksız mıyımm?
Normalde adı geçince bile öğürürdüm. Makarna ve tost fix menümüz şekerim.
Mercimekti, limon da sıktım ohh. İçerken tipimi görsen kahkaha atacağım diye sandalyeden düşebilirdin.
Ya sende mi bendensin.Ayyy Bitsede Kurtulsak ArtıkBende 2 gündür birşeyler yemeye başlayabildim.. Korka Korka yemek yiyorum mide hemen karışıyor sonra uğraş dur artık Neyse Az Kaldı Cnm Napalım Bazımızın bünyesi böyle..
Doktor bana kurumuşsun dedi çok su içmen lazım ama ben maksimum 2 bardak içebiliyorum. 2 gündür ayran su içeyim biraz sıvı alayım diye daha kötü oldum su içmsem iyiyimYa sende mi bendensin.2 hafta sonra(16.haftada) bitmezse ben inanmıyorum sonrasında geçeceğine. Gücüm kalmadı.
Su içebiliyor musun? Bu konuda biraz zorlamamız lazım. Ben hep dolaba koyuyorum suyu, soğuk olmazsa içemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?