2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O kadar geziniyorum topiklerde sırf tecrübe edinilmişleri öğreneyim diye, öyle şeyler denk geliyor ki kaçıyorum hemen, hep olumsuz korkunç konuşmalara rastlıyorum.
ben bizim sayfamizi bile zor takip ediyorum, zaman farkindan cogu zaman muhabbetleri kacirmis bile oluyorum diger topiklere hic yetisemem
Bana tost iyi geliyor, gece tost perileri uğrar yanıma yine.
bende tosttan skildim. Dun arkadasa gittik makarna salatasi yapmisti ay cok guzeldi. kuru ekmek ve tosttan sonra sanki kuzu tandir yiyormusun hissi verdi

Ben de sıkıldııım ama gece bulantısını da o bastırıyor ne yapayım? Ay afiyet olsunn, ben de yapayım bir ara bu vesileyle yoğurt yemiş olurum.

En azından bi kaç günde bir içsem belki bu kadar sinir krizi geçirmem

Yok yok ağzına sürme bence kendin bilirsin de benim bir arkadaşta hamile bırakamadı doktor günde en fazla 5 tane içebilirsin dedi ama günde 10 buluyor çünkü ona başlayınca devamı geliyor han

Ayy makarna salatası mıı Bu kadar hamilenin olduğu yerde söylenir mi o gece gece

Ben de sıkıldııım ama gece bulantısını da o bastırıyor ne yapayım? Ay afiyet olsunn, ben de yapayım bir ara bu vesileyle yoğurt yemiş olurum.

Kuzuum azıcıkta olsa kendini zorlamaya başla bence haftalarımız ilerliyor vitaminli şeyler yiyip besin alamadığın için sen güçsüz düşersin

Eklentiler

• D0EB9874-8A6F-466F-8AD9-240E664A46F0.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 72
  • BDB144EE-16F8-46E5-93B2-1E7CDBB4380C.webp
    69 KB · Görüntüleme: 71
  • 7A3A2A01-5F08-4276-8DF8-2AEAE10C745A.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 616D52DB-3AE9-437B-AABE-C8A177130F70.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 73
İlkinde de 12+5te gitmiştim cinsiyete bakmaya çalıştığında daha erken aklımızı karıştırmayalım demişti

Kız benimki kıskançlıktan değil bence insanlık yok. Ben insanları hemen tanıyamıyorum ya belki de kıskandı bilemiyorum adaçayı yakmak da iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…