2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tekrardan Merhabalar bayanlar izninizle yine danışmak için geldim ikili test için 11+3 e randevu aldım da sizler ne zaman gittiniz ve özellikle ne zaman cinsiyet şu olabilir dendi
11+5 di sanırım benim de canım cinsiyeti 14. Haftada öğrendim

Nasılllll seni tebrik etmedimi yeğeni olcak diye
Kız düğün mevzusunu açınca hatırladım Eltimle görümcem düğüne bile gelmedi. çocuk olsa ne tebriği şaşırmadım yani iyi oluyor. kendi kendilerine bi kıskançlık.
Eltim her yere gezmeye giderken hamile midesi bulanıyor diye düğüne gelmedi bahane bu

Benim hep boş

Demir bağlama kapasitesi yüksek olursa tam tersi bi anlama geliyo canım vücuttan atılıyor gibi düşün. Benim genelde hep aşırı yüksektir o
Aaa benimde hep yüksekti Demir değerlerim sıfırdı. Demir serumu yaptırdım 2 tane demirim normale geldi kapasite düştü demek ondan öyle oldu anladım şimdi

En azından bi kaç günde bir içsem belki bu kadar sinir krizi geçirmem

Kizlar selam, surekli mide bulantisi sikayetimle basinizi sisirdim ama size sormak istedigim bir sey var, bulantilarim hala tam gecmedi ama degisik bir seye evriliyor gibi Midemde tam tarif edemedigim bir baski var bir kac gundur. Buna yanma, agri vs de diyemiyorum daha once basima gelmeyen bir sey. Ben hamilelik oncesi hic mide problemi yasayan bir insan olmadigim icin acikcasi bu konuya cok yabanciyim. Hamileligin ilerleyen haftalarinda bebegin buyumesiyle olusan baski oluyormus ama daha 12.haftada bu sebeple olacagini pek sanmiyorum acikcasi. En son doktoruma gittigimde sadece bulantim oldugu icin bu konuyu soramadim, hos sorsamda nasil tarif edecegimi bilemiyorum. Bu sekilde surekli hic gecmeyen ozellikle yemeklerden sonra olusan bir baski, tikaniklik gibi bir durum yasayan var mi aranizda acaba? Mide gazim cok var ama ozur dileyerek soyluyorum surekli gegirmeyle de rahatlamiyor midem. Biraz caresiz kaldim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…