2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok yok ağzına sürme bence kendin bilirsin de benim bir arkadaşta hamile bırakamadı doktor günde en fazla 5 tane içebilirsin dedi ama günde 10 buluyor çünkü ona başlayınca devamı geliyor han
Ben normalde de çok içen biri değildim günde maksimum 6-7
Yok içmicem ya kıyamam ona doğunca da içemem heralde nasıl içip gelip emzireyim o kokuyla

370 mi? Ay bayılacağım şimdi, zaten zırt pırt özel hastaneye gidiyoruz, ben 10 günlük 145 sanıyordum. Benim doktorum heyet raporundan falan bahsetmedi bebeğim, onu alınca ne oluyormuş?
Sağlık ocağında yazdırıp ücretsiz alabilirsiniz özel hastane olduğu için ücretli

Aaa benimde hep yüksekti Demir değerlerim sıfırdı. Demir serumu yaptırdım 2 tane demirim normale geldi kapasite düştü demek ondan öyle oldu anladım şimdi
Gene beleşe gitti bu bilgi de ya hoooff
Kuzum az az sık sık yemeyi dener misin ? Mesela akşam yemeği porsiyonunu ufalt çorba ile yemek peşpeşe tüketme biraz bekle.
Hazımsızlık gibi problemler başlar yemeğin mideyi terketme süresi kısalıyor kaslar gevşiyor.
Bir de yemek sonrası hemen sıvı tüketme sıvı ile katıyı birlikte tüketmek de besinlerin sindirim sürecini negatif etkiliyor.

Ah ah zaten eltiye ne ben gittim ne o geldi, görümceyi de bi kere çağırdık hanfendiye hiçbir iş yaptırmadık 2 gün yedi içti gitti, elden daha el gibi gibi davranınca eşim onu da bi daha çağırmayacağız dedi. Bazen insanı evlendiğine bile pişman ediyorlar

İkili test açısından değil de cinsiyet için istiyorsan 12 yi bekleyebilirsin gerçi bazen doktor erken diye söylemek istemiyor bazen bebek göstermiyor kişiye ana göre değişebilen durumlar.

11+5 di sanırım benim de canım cinsiyeti 14. Haftada öğrendim

İlkinde de 12+5te gitmiştim cinsiyete bakmaya çalıştığında daha erken aklımızı karıştırmayalım demişti
Çok teşekkürler benim için asıl önemli olan ikili testte daha sağlıklı sonuç almak olmadı 12+ larda falan bidaha gitcez artık gösterir belki sıpa

Bizdeki hala tebriğe aramadı
Bence çok güzel bi ilk hediye
Bende bizde hala teyze yok diye üzülüyorum ama eltilerim candır
Yok artık şaşırdım vallahi, neyse sizde ona göre davranırsınız
Bizdeki halalar öğrense hasetlerinden nazar ayini düzenlerler, biliyorsunuz.

Çok tatlış ben de çok beğendim minnoşum. Hayırlı olsun minnaka şimdiden.
Abooo hele halalara bakbizde ne hala ne teyze yok bende olmasını isterdim
Merhaba, benimde mide bulantılarım henüz tam anlamıyla geçmedi, birde yemeklerden sonra sakız çiğnemeyi denesen, ben bir gün tesadüfen denedim sanki işe yarıyor gibi, rahatlıyor midem bir süre sonra, özellikle falımın naneli sakızı iyi geldi

Kızlar e bebekte sahura özel indirim var indirim sahura kadar sürecekmiş koşun değerlendirin fiyatlar baya dip fiyatta ben ilk kıyafetimi almış bulunmaktayım ama keşke 6 ayı tükenmeseydi 3 aylık aldım dayanamadım sonbahar akşamları giyilebilir şunun güzelliğine bakın eriyorum

Eklentiler

• 87B98F02-67E0-419C-9C0E-8A1F5AF52525.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 37CE505A-B7AF-4300-BB36-95A0E9F56571.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…