Sıkı bi takipçimsin hmmmBiliyorum az daha kendini zehirleyecektin çamaşır suyu ile.
Kız benimki kıskançlıktan değil bence insanlık yok. Ben insanları hemen tanıyamıyorum ya belki de kıskandı bilemiyorumadaçayı yakmak da iyiymiş
Ben normalde de çok içen biri değildim günde maksimum 6-7Yok yok ağzına sürme bence kendin bilirsin de benim bir arkadaşta hamile bırakamadı doktor günde en fazla 5 tane içebilirsin dedi ama günde 10 buluyor çünkü ona başlayınca devamı geliyor han
Benimde canım çekti yarın yapıcamAyy makarna salatası mııBu kadar hamilenin olduğu yerde söylenir mi o gece gece
Ay çok güzeller ya bunlar nereninkiler ki bitane alayım beğendim şu pembeyi
En son ne zaman evi sildim toz aldım bilmiyorumher temizlikte vileda suyu, toz almak için hazırlanan suya birazcık sirke koyun evin havasını değiştiriyor
Bir de şu ilbays ve Pella bezleri hayat kurtarıyor tavsiye ederim toz almada mikemmelher temizlikte vileda suyu, toz almak için hazırlanan suya birazcık sirke koyun evin havasını değiştiriyor
Ayneen kesinlikleevet. bi de önceki bebeden araba beşik vs olunca üç beş kıyafet kakıyor geriye
Tamam canım şu mutsuzluğum geçsin ekliyorum
Ah o mutsuzluk kimde yokki Allah yardımcımz olsun buna şükür. Güzel günler yakındır diyip kendimi avutuyorum
İdare edemiyorum bugün çok fenayım her yerim şiş şiş anlıyor musun
Kanada dayim :)Ay sen yurt dısındaydım saat farkımız var ben evde gece atıştırması yapıyorsun olarak düşündüümşifa olsun inşallah yediklerin
Sağlık ocağında yazdırıp ücretsiz alabilirsiniz özel hastane olduğu için ücretli370 mi? Ay bayılacağım şimdi, zaten zırt pırt özel hastaneye gidiyoruz, ben 10 günlük 145 sanıyordum. Benim doktorum heyet raporundan falan bahsetmedi bebeğim, onu alınca ne oluyormuş?
Erkek gibi geldi bana ahahahParti yapıcaz diye doktora söyletmedim kesinleşsin bekleyelim dedim meraktanda çatlıyorum bir bakar mısınız neye benziyor bu minnak
Oy ederim aşkım az kalmışDarisi bize insallahdua et bana da
Bak bizimki iki bacak arasıParti yapıcaz diye doktora söyletmedim kesinleşsin bekleyelim dedim meraktanda çatlıyorum bir bakar mısınız neye benziyor bu minnak
Gene beleşe gitti bu bilgi de ya hoooffAaa benimde hep yüksekti Demir değerlerim sıfırdı. Demir serumu yaptırdım 2 tane demirim normale geldi kapasite düştü demek ondan öyle oldu anladım şimdi
Kuzum az az sık sık yemeyi dener misin ? Mesela akşam yemeği porsiyonunu ufalt çorba ile yemek peşpeşe tüketme biraz bekle.Kizlar selam, surekli mide bulantisi sikayetimle basinizi sisirdim amasize sormak istedigim bir sey var, bulantilarim hala tam gecmedi ama degisik bir seye evriliyor gibi Midemde tam tarif edemedigim bir baski var bir kac gundur. Buna yanma, agri vs de diyemiyorum daha once basima gelmeyen bir sey. Ben hamilelik oncesi hic mide problemi yasayan bir insan olmadigim icin acikcasi bu konuya cok yabanciyim. Hamileligin ilerleyen haftalarinda bebegin buyumesiyle olusan baski oluyormus ama daha 12.haftada bu sebeple olacagini pek sanmiyorum acikcasi. En son doktoruma gittigimde sadece bulantim oldugu icin bu konuyu soramadim, hos sorsamda nasil tarif edecegimi bilemiyorum. Bu sekilde surekli hic gecmeyen ozellikle yemeklerden sonra olusan bir baski, tikaniklik gibi bir durum yasayan var mi aranizda acaba? Mide gazim cok var ama ozur dileyerek soyluyorum surekli gegirmeyle de rahatlamiyor midem. Biraz caresiz kaldim acikcasi
Ah ah zaten eltiye ne ben gittim ne o geldi, görümceyi de bi kere çağırdık hanfendiye hiçbir iş yaptırmadık 2 gün yedi içti gitti, elden daha el gibi gibi davranınca eşim onu da bi daha çağırmayacağız dedi. Bazen insanı evlendiğine bile pişman ediyorlar-Sunshine sizinkiler kıskanç ötesi evinize gelip giderse kapıyı sirkeyle silin ocakta tuz,çörekotu yakın yatağınızada dua ederek sirke serpin hoş gelmesede yapın gözleri değer bu hasetlerin ay çok sinirlendim
Uludağ bebe diye bi mağaza var burada da orda gördüm çok beğendim hepsiniAy çok güzeller ya bunlar nereninkiler ki bitane alayım beğendim şu pembeyi
İkili test açısından değil de cinsiyet için istiyorsan 12 yi bekleyebilirsin gerçi bazen doktor erken diye söylemek istemiyor bazen bebek göstermiyor kişiye ana göre değişebilen durumlar.
11+5 di sanırım benim de canım cinsiyeti 14. Haftada öğrendim
Çok teşekkürler benim için asıl önemli olan ikili testte daha sağlıklı sonuç almak olmadı 12+ larda falan bidaha gitcez artık gösterir belki sıpaİlkinde de 12+5te gitmiştim cinsiyete bakmaya çalıştığında daha erken aklımızı karıştırmayalım demişti
Bende bizde hala teyze yok diye üzülüyorumBizdeki hala tebriğe aramadı
Bence çok güzel bi ilk hediye
Yok artıkKız düğün mevzusunu açınca hatırladım Eltimle görümcem düğüne bile gelmedi.çocuk olsa ne tebriği şaşırmadım yani iyi oluyor. kendi kendilerine bi kıskançlık.
Eltim her yere gezmeye giderken hamile midesi bulanıyor diye düğüne gelmedi bahane bu
Abooo hele halalara bakBizdeki halalar öğrense hasetlerinden nazar ayini düzenlerler, biliyorsunuz.
Çok tatlış ben de çok beğendim minnoşum. Hayırlı olsun minnaka şimdiden.
Merhaba, benimde mide bulantılarım henüz tam anlamıyla geçmedi, birde yemeklerden sonra sakız çiğnemeyi denesen, ben bir gün tesadüfen denedim sanki işe yarıyor gibi, rahatlıyor midem bir süre sonra, özellikle falımın naneli sakızı iyi geldiKizlar selam, surekli mide bulantisi sikayetimle basinizi sisirdim amasize sormak istedigim bir sey var, bulantilarim hala tam gecmedi ama degisik bir seye evriliyor gibi Midemde tam tarif edemedigim bir baski var bir kac gundur. Buna yanma, agri vs de diyemiyorum daha once basima gelmeyen bir sey. Ben hamilelik oncesi hic mide problemi yasayan bir insan olmadigim icin acikcasi bu konuya cok yabanciyim. Hamileligin ilerleyen haftalarinda bebegin buyumesiyle olusan baski oluyormus ama daha 12.haftada bu sebeple olacagini pek sanmiyorum acikcasi. En son doktoruma gittigimde sadece bulantim oldugu icin bu konuyu soramadim, hos sorsamda nasil tarif edecegimi bilemiyorum. Bu sekilde surekli hic gecmeyen ozellikle yemeklerden sonra olusan bir baski, tikaniklik gibi bir durum yasayan var mi aranizda acaba? Mide gazim cok var ama ozur dileyerek soyluyorum surekli gegirmeyle de rahatlamiyor midem. Biraz caresiz kaldim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?