İleride çocuk için bulunmaz bir ortam olacak, yeşillik sakinlik huzurlu ama şimdilik senin için zor tabii.
Bugüne kadar rahat ilerledin inşallah bundan sonrasında da sıkıntı yaşamayacaksın.
İnan ki İstanbul'da doğdum büyüdüm yerinde olmak isterdim. Sakinliği sessizliği çok severim. Artık kalabalık beni aşırı yoruyor.
Hastane işi evet zor duruyor ama inşallah çabucak geçip gidecek ve bir bakacağız bebişler doğmuş.
Ay ben artıl happy mom uygulamasına da girmiyorum gün gün görünce geçmiyor gibi geliyor arada bakınca 3-5 gün geçmiş oluyor mutlu oluyoruum. Hissetmeye başlasaydık miniklerimizi her şey daha güzel olacakta
Ay ben artıl happy mom uygulamasına da girmiyorum gün gün görünce geçmiyor gibi geliyor arada bakınca 3-5 gün geçmiş oluyor mutlu oluyoruum. Hissetmeye başlasaydık miniklerimizi her şey daha güzel olacakta
Dikkatini verirsen bazen o minik hareketleri minimal düzeyde hissediyorsun aslında. :)
Ben zaman zaman çok ufak kıpırdanmalar hissediyorum.
O uygulamaya hiç giresim gelmiyor ya, banu çiftçinin uygulamasını daha çok seviyorum. Gerçi ona da pek girmiyorum eskisi kadar, ilk zaman sürekli videolarına bakardık hafta hafta şimdi onu da izlemiyorum
Dikkatini verirsen bazen o minik hareketleri minimal düzeyde hissediyorsun aslında. :)
Ben zaman zaman çok ufak kıpırdanmalar hissediyorum.
O uygulamaya hiç giresim gelmiyor ya, banu çiftçinin uygulamasını daha çok seviyorum. Gerçi ona da pek girmiyorum eskisi kadar, ilk zaman sürekli videolarına bakardık hafta hafta şimdi onu da izlemiyorum
bende bugün ikili test için kan verdim. Çok şükür USG de detaylı inceledi doktor her şey normal görünüyor dedi. Kan tahlili içinde 1 hafta içinde çıkar dedi. Doktorla ilgili yorum bekleyen -Sunshine
canım çok ilgili, her konuda detaylı açıklama yapıyor, güler yüzlü bir doktor. Detaylı için fiyat sormayı unuttum çünkü muayene bizim bebe sırt üstü yatmadığı için bir türlü 1,5 saat kadar sürdü çıkarken sormayı unuttum