2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bide şuan nasıl onu görmek için de sabırsızlanıyorum Googledan sürekli hafta hafta ultrasonlara bakıyorum ama geçirmiyor o duyguyu
Çok iyi anlıyorum bende cumartesi randevum var üç hafta olacak nasıl duruyorum birde bana sor

Ben de aynıyım bi tek gün gün happy Mom okuyorum bebek ne alemde eskisi gibi açıp videoları o kadar izlemiyorum sarmıyor
Canım gözün Aydın ne kadar güzel geçmiş
Cinsiyet için bir şey dedi mi

Memnun kalmana çok sevindim bu doktorun yorumları da güzel gerçekten. Ekstra bi muayene ücreti ödedin mi peki ? Ben sordum MedicalPark ta 750 gibi bi şey demişlerdi detaylı ultrason için ama ekstra muayene ücreti ödeniyor mu bilmiyorum ödenmez herhalde saçma oluyor

cinsiyet için Cumartesi günü kendi doktorumda randevum vardı kıza benziyor demişti. bugün Ali hoca da büyük ihtimal kız dedi ama kesin konuşmuyorlar burada da değişenleri okuyorum o yüzden çok kendimi kaptırmak istemiyorum Ücret olarak şöyle yaptım. 2 li test için geldim dedim direk zaten kendi doktorumda aynı hastanede o yönlendirdi dedim ekstra muayene ücreti ödemedim. 2li test için 600 TL ödedim

Kız anaları kervanımıza katılıyorsun gibi duruyor o zaman
Peki bekleyelim ne zaman istersen o zaman ekleriz yA da ben birazdan dayanamayıp ekleyebilirim değişirse haber verirsin
Süper iyi yapmışsın valla benim boşluğuma geldi hem ikili test hem muayene ücreti ödedim doktoruma

Ya böyle arada pıt pıt damar atması gibi bir şey oluyor uzanınca. Ama hani bebek mi yoksa damar mı bilemiyorum. Bizde öyle ilk öğrendiğimizde sürekli videoalr vs izliyorduk şimdi bıraktık gelişimsel değilde doğunca ne olacak ona odaklanıyoruz hafta hafta takip ediyorduk eşimle bugün şu olacakmıs bu hafta bunu yapacakmıs vs diye

Bizim doktorda 2Lı 3lü 500 tiydi bende yaptırmadım detaylı ne kadar arayıp sorucam artık. Ama sanmam hem muayene ücreti hem detaylı ücreti alırlar nerdee öyle bedava muayene

Ekle olmazsa değiştiririz belki evrene buradan mesaj gider de değişmez zaten dayanamayıp bir dolu pembe kıyafet aldım

Evet canım damar atması gibi Herkes bıraktı demek ki, bize has değilmiş :)
Gelişim kitapları da okumuyorum hamilelik adına. Saldım çayıra formundayım.
Ben de doğunca ne olacağı kısmına endekslendim ama şu dönemlerimiz de çok özel aslında düşününce...

Bizim 160 tl muayene 170 tl 2li test için aldılar canım istanbulda mı yaşıyorsun çok yüksek fiyatlar bizde tsk indirimi oldu olmasada 200-200 olacaktı

Canım mesajını şimdi gördüm benim kontrolüm haftaya cumartesi.
Detaylı için daha doktorla bişey konuşmadık.
Senin ne zaman?
25 mayısa verdi canım 21. Haftaya denk geliyor herhalde
Senin de gittiğinde büyük ihtimal söyler diye düşünüyorum. Bana direk 5 hafta sonra detayliya gel dedi

Diloşcum doktor biraz ezberden konuşmuş o hiç belli olmaz, bakarsın sen doğru düzgün kilo bile almazken bebek bütün kiloyu alır. Zaten havalar ısınıyor bol bol yürürsün. Bişeycik kalmaz.
Dün gittiğim doktor da kilo almadan hamilelik zaten olmaz önemli olan hamurişi tatlı pilav çok meyve yeme dedi şeker açısından da
Şuana kadar da 1 1bucuk kilo aldım doktor çok iyi dedi. Kilo alınmaya başlayacak artık ayda 2 kiloyu gecmemeye çalış, zaten dediklerimden kacinirsan almazsın dedi
Önemli olan kendimize kilo almamak sanırım ablam 10 11 kilo almisti doğumdan sonra sezeryan oldu birde hepsi gitti. Çocuk plesanta suyu vs. Derken 10 kilosu doğumda gidiyor herhalde

Kızda renk alternatifi çok da erkek kısıtlı. Neden illa mavi almak zorundayız ya. Bir de erkek kıyafetleri hep canavarlı :) Ya dinazor ya canavar
Of acınızı paylaşıyorum gerçekten çok kısıtlı kiremit renkleri de gidiyor artık paşalara neyseki. Yazın pantolon üstüne pembe gömlek filan da olur da ilk 6 ay için alternatif çok yok bi De kış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…