2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Detaylı ultrason için mi perinatologa gitmek gerekiyormuş dilos benim hiç haberim yok kaçıncı ayda yapılıyor
Canım gitmek gerekiyor mu onu bilmiyorum hiç yaptirmayanlarda var yani.
Normal gittiğimiz kadın doğum doktorları da yapıyorlar, direk randevu alıp perinatolog daha iyi olur diyip ona da gidebilirsin mesela.
Ama en son gördüğümde kadın doğum doktoru risk görürse zaten kendisi yönlendiriyor oraya ona şahit olmuştum çünkü

Bizim 160 tl muayene 170 tl 2li test için aldılar canım istanbulda mı yaşıyorsun çok yüksek fiyatlar bizde tsk indirimi oldu olmasada 200-200 olacaktı
Evet canım İstanbul'dayım ve İstanbul'da ne yazık ki biraz lüks sayılabilecek bir semtteyim en yakın hastane orası olduğu için mecbur oraya gidiyoruz Allah tan Tamamlayıcım var doğum paketli de doğuma muayeneye ücret ödemeyeceğim. Gittiğim doktorunda SGK anlaşması yoktu

Kilo almadan da hamilelik olur aksine, benim bir arkadaşım +3 kilo ile kızını doğurdu, güya kız bebeği hantallaştırır derler. Hiç de değil. Bir arkadaşım daha 9-10 kilo kadar aldı şekeri olmasına rağmen.
Bak ablan da öyleymiş diyorsun.
+5 kiloya kadar kendimize de yolu var aslında. Emzirince bişey kalmaz zaten.

Tamam canım ben en iyisi doktoruma sorayım kendisi inceleyecek mi ? Özel hastane gittiğim yer belki kendilerinin öyle bir hizmeti vardır iki aydır kan almıyor sinirlenmeye başladım artık bakalım bu sefer alacak mı

Evet kilo almadan doguranlari okudum hep ama genelde diyetisyen eşliğinde herhalde
Okuyunca çok imrenmiştim
Şöyle yürüyüşlere başlasak ne iyi olur havalar ısınsada

Evet kilo almadan doguranlari okudum hep ama genelde diyetisyen eşliğinde herhalde
Okuyunca çok imrenmiştim
Şöyle yürüyüşlere başlasak ne iyi olur havalar ısınsada
O diyet listelerini bana atmışlardı zamanında, protein ağırlıklı beslenmeleri dışında çok özellikli listeler değildi.
Bir de her öğünde süt yoğurt vardı muhakkak.
Spor herşeyin ilacı. Ödem için de iyi olur hem, anne sağlığı için de.

Sor canım aslında tahlillerinde yapılması gerek diye düşünüyorum ben hamilelikte sürekli değişiyor çünkü hormonlar tsh şeker vs.
Tahlili de sor bakalım, benim hatayda gittiğim doktor da kan tahlili istemicem senden demişti bana

Valla süper bi çalışma olmuş canım eline sağlık.
Bir de Kuzu ya Burda da yazdım sen görmedin sanırım. Dün bitti Amazon’da kampanya vardı. 150 TL ye 40 TL indirim kampanyası
Benim aldığı fiyatlar
Prima aktif bebek 1 beden 144 lü 170,9 aldım. Birim fiyatı 1.186 TL ye geldi
Prima premium care 2 beden 120 Li 221.80 TL. Bf 1.84 tl
Prima premium care 3 beden 144 lü 270.90 TL. Bf 1.88 TL ye gelmiş oldu.
Bir de hediye çekiyle beleşe premium care 3 beden 144 lü aldım e bebekten ama o başka bi konu
aayy seve seve tabi ki ama benim de kızım olsun bee
Rabbim gönlüne göre versin be

Bez konusuna daha hiç girmedim ama ben kardeşimin tavsiyesi ile sleepy natural alacağım ona karar verdim Fiyatları da araştırayım dedim tablodaki fiyatlar geçen haftanın fiyatları trendyolda bile belki daha da düşmüş olabilir emin değilim siz de ebebekten mi kupon aldınız bizim de babymall dan var kuponumuz var hafta sonu gidip orayı toparlamayı düşünüyoruz.

Kuzu fiyatlar bu hızla artmaya devam etmeyecek olsa ben de stok yapmayacaktım. Prima normale göre cok uyguna geldi diye aldım yoksa geri kalan markalardan hiç emin olamadığımdan şu an bez almazdım muhtemelen. Bana öneri yapabilecek bi kardeş filan da yok maalesef Amazon indirim kaçmasaydı muhtemelen sleepyler cok daha uyguna gelirdi Analar günü indirimi de gelir muhtemelen takip etmekte fayda var.
Aynen e bebekten park yatak aldık üstüne bezde sahur indirimi oldu öyle kullandım
Bebek alışverişi aşırı zevkli yahu keyfini çıkarın

Aslında her renk yapılabilir, sarılar da var yeşiller de. Morlar da. Gerçekten bu bebek sektörüne el atmaları lazım :)

Yani istemesi gerek artık diye düşünüyorum bende bakalım bu gittiğimde ne yapacak cnaim

Ben bi ara gitmeyi düşünüyordum ama et yemekleri falan pek yemediğim için uyumam listeye dedim, çok yemek seçiyorum yumurtanın beyazını yemem mesela absürt absürt şeyler
Kendim bi düzen oluşturayim dedim evde olmayınca da pek olmuyor. En iyisi yürüyüş gerçekten, doktor bana skolyoz için de omuriligim için yani kilo alıp agirlasmaman sırtını rahatlatır dedi onu da çok düşünüyorum muhakkak yürüyüş lazım birde diğer şeylere dikkat edersek çok almayız diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…