2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Detaylı ultrason için mi perinatologa gitmek gerekiyormuş dilos benim hiç haberim yok kaçıncı ayda yapılıyor
Ben hollanda dayım ama bugun detaylı ultrason için randevu almamı soyledi ebe. 19+6 ya verdiler randevuyu. Sanki 20. Haftalar civarı yapılıyor. Türkiyede benzerdir diye düşünüyorum

Eğer nasıl doğru besleneceğini bilemiyorsan git bence. Diyetisyene söylersin et yiyemediğini ona göre başka birşeyler önerir belki.
Keşke evinde olabilsen böyle dengeler de şaşıyor.

Doktorun verdiği listeye uysak yeter aslında ama zerresine uyamıyorum.

Ben hollanda dayım ama bugun detaylı ultrason için randevu almamı soyledi ebe. 19+6 ya verdiler randevuyu. Sanki 20. Haftalar civarı yapılıyor. Türkiyede benzerdir diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canım benim doktor hiç bahsetmedi 3 lu veya 4 lu test yapacağım dedi onlar mı detaylı ultrason oluyor bilmiyorum

Eğer nasıl doğru besleneceğini bilemiyorsan git bence. Diyetisyene söylersin et yiyemediğini ona göre başka birşeyler önerir belki.
Keşke evinde olabilsen böyle dengeler de şaşıyor.
Ya aslında tek başıma olsam bi düzen sağlayabilirim ama kalabalıkta pek olmuyor işte

Sen bisey de yiyemiyorsun ki kuzum keşke kesilse artık yoruldun vallahi
Benim ara ara oluyor istifra vs. Ama öyleyken bile aklımdan geçiyorsunuz
Sağ ol minnoşum benim. 15.haftaya girdik bugün, bir haftada kesilir mi? Sanmam çünkü hafiflemiyor bile. Böyle böyle geçecek kalan zaman, doğuma kadar devam edecek belli ki.

Benimkide 1 kere aldı 5. Haftada sonra 7de gittim almadı sonra 14te gittim yine almadı bence bazıları ilk 3 ay sadece 1 kere alınan kanla yetiniyor sanırım bi dahaki gittiğimde benden de alıcak gibi her gittiğinde alması saçma değilmi ya zaten sürekli soruyor iyimisin vs bi şikayet olsa alır yine eminim bu biraz gebeliği nasıl geçirdiğinle alakalı bence

Sağ ol minnoşum benim. 15.haftaya girdik bugün, bir haftada kesilir mi? Sanmam çünkü hafiflemiyor bile. Böyle böyle geçecek kalan zaman, doğuma kadar devam edecek belli ki.
Benim arkadaşımda öyleydi sonuna kadar devam etti ama tosun gibi bebek doğurdu 4 kilo civarı o yüzden bebeğin etkilenirmi diye korkma sakın

Benim arkadaşımda öyleydi sonuna kadar devam etti ama tosun gibi bebek doğurdu 4 kilo civarı o yüzden bebeğin etkilenirmi diye korkma sakın
Artık kendime üzülüyorum bebeğim, hamileliğin tadını çıkarmak isterdim. Her gün kıvran kıvran ne anladık bu işten?

Hadi hayırlı olsun bende aynı şoku yaşamam umarım kız gibi dedi umutlar yeşerdi

Artık kendime üzülüyorum bebeğim, hamileliğin tadını çıkarmak isterdim. Her gün kıvran kıvran ne anladık bu işten?
Dogru haklısın ah annelik şimdiden zor işte

Bende faydası olsun bebeğe diye kefir içmeye başladım hergün o nasl bi tat zorla içiyorum burnumu tıkayarak herşey bebisler için

Gözün Aydın canım güzel sonuçların darısı başıma
İkinci paşa da sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah

Kızlar selammm. Dün kontrolüm vardı benimde. 13+6 ciktik usg ye göre. Çok şükür yavrum büyümus herseyi normal güzeldi. 1 aydır kontrol gününü bekliyordum buyuk bir evhamla. Tekrar iyi oldugunu gorunce biraz daha rahatladim diyebilirim. Bu arada cinsiyeti de çok net görüldü. Kizlari hep siz kaptınız bana da erkek kaldı Bir erkek annesi daha eklendi diyebiliriz

Benim guatr hastalığım varda bir kere ilacımı yukselttiler dozu uygun mu diye kan alması lazım normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…