2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim guatr hastalığım varda bir kere ilacımı yukselttiler dozu uygun mu diye kan alması lazım normalde
Hmm o zaman başka alması gerekebilir evet bana her gittiğimde soruyor nasılsın bişeyin var mı belki ona göre kan alma ihtiyacı duyucak ama tiroit vs hastalık olunca sürekli takip ederler kanı

Ben 2 sene diyetisyene gittim aslında nasıl sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama hiç canım istemiyor
Hatta 2 seansım kalmıştı gebelik diyeti mi alsam
Evet denedim severim de aslında gebeliğin başında bulantı için almıştım işe yaramadı ekmek yerine onu mu tüketsek

Aaa ne güzel ben 14te gittim yine kesin demedi heralde bu erkekler önce gösteriyor

Çok sevindim senin için. Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım benim doktor hiç bahsetmedi 3 lu veya 4 lu test yapacağım dedi onlar mı detaylı ultrason oluyor bilmiyorum
Yok canım 3lü 4lü test başka. Detaylı ultrasonda bebegın tüm organlarına bakılıyor, parmak sayısı, dudak yarıgı falan epey ayrıntılı inceleme yapılıyor.

Hadi hayırlı olsun bende aynı şoku yaşamam umarım kız gibi dedi umutlar yeşerdi
Doktora biraz kızgınım açıkçası keşke söylemeseydi hiç sormadan söyledi ister istemez kaptırıyor insan kendini iyi ki nifty yaptırmışım kesin sonucu öğrendim aman benim gibi kendini çok kaptırma

Yok canım 3lü 4lü test başka. Detaylı ultrasonda bebegın tüm organlarına bakılıyor, parmak sayısı, dudak yarıgı falan epey ayrıntılı inceleme yapılıyor.
Teşekkür ederim canım ben bunu bir sorayım doktoruma hiçbir şey söylemedi çünkü

Hmm o zaman başka alması gerekebilir evet bana her gittiğimde soruyor nasılsın bişeyin var mı belki ona göre kan alma ihtiyacı duyucak ama tiroit vs hastalık olunca sürekli takip ederler kanı
Benim doktorum bilmiyorum vallahi bu hafta gidince tek tek soracağım kafamdaki soruları

Sağ ol minnoşum benim. 15.haftaya girdik bugün, bir haftada kesilir mi? Sanmam çünkü hafiflemiyor bile. Böyle böyle geçecek kalan zaman, doğuma kadar devam edecek belli ki.
Hiç bilemiyorum kuzum 1. Trimester da bulantı yasamayip benim gibi 2. De yaşayan da okudum, ilk zamanda olup bitenleri de. İnşallah seninde bitenlerden olur

Hayırlı olsun benimle aynı haftada gitmişsiniz 13+6da % 60 kız dedi ama bacak arası boştu ben de gördüm sizde pipi net miydi sonradan değişir diye kaptırmıyorum kendimi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…