Hmm o zaman başka alması gerekebilir evet bana her gittiğimde soruyor nasılsın bişeyin var mı belki ona göre kan alma ihtiyacı duyucak ama tiroit vs hastalık olunca sürekli takip ederler kanı
İllaki alınacak diyor doktor ama hiç almadan ilerleyenler var diyetisyen eşliğinde kendi kilo veriyor ama karnı büyüyor bebis büyüyor vs.
Öyle bisey benim için mümkün değil gibi
Galeta denedin mi hiç canim
Ben 2 sene diyetisyene gittim aslında nasıl sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama hiç canım istemiyor
Hatta 2 seansım kalmıştı gebelik diyeti mi alsam
Evet denedim severim de aslında gebeliğin başında bulantı için almıştım işe yaramadı ekmek yerine onu mu tüketsek
Kızlar selammm. Dün kontrolüm vardı benimde. 13+6 ciktik usg ye göre. Çok şükür yavrum büyümus herseyi normal güzeldi. 1 aydır kontrol gününü bekliyordum buyuk bir evhamla. Tekrar iyi oldugunu gorunce biraz daha rahatladim diyebilirim. Bu arada cinsiyeti de çok net görüldü. Kizlari hep siz kaptınız bana da erkek kaldı Bir erkek annesi daha eklendi diyebiliriz
Nifty sonucum geldi çok şükür temiz yalnız bebeğim erkekmiş arkadaşlar ilk duyunca biraz buruldum yalan yok doktor kız gibi dediği için kendimi kıza çok kaptırmıştım.Ama geçti oğluşuma arkadaş geliyor
Doktora biraz kızgınım açıkçası keşke söylemeseydi hiç sormadan söyledi ister istemez kaptırıyor insan kendini iyi ki nifty yaptırmışım kesin sonucu öğrendim aman benim gibi kendini çok kaptırma
13. Haftayı doldur gel goruruz demisti doktorum. Bide pozisyonu falan da çok müsaitti sirt üstu yatmis hersey meydanda Belki de seninki kızdır hala kesin erkek diyemediyse
Hmm o zaman başka alması gerekebilir evet bana her gittiğimde soruyor nasılsın bişeyin var mı belki ona göre kan alma ihtiyacı duyucak ama tiroit vs hastalık olunca sürekli takip ederler kanı
Sağ ol minnoşum benim. 15.haftaya girdik bugün, bir haftada kesilir mi? Sanmam çünkü hafiflemiyor bile. Böyle böyle geçecek kalan zaman, doğuma kadar devam edecek belli ki.
Hiç bilemiyorum kuzum 1. Trimester da bulantı yasamayip benim gibi 2. De yaşayan da okudum, ilk zamanda olup bitenleri de. İnşallah seninde bitenlerden olur
Hiç bilemiyorum kuzum 1. Trimester da bulantı yasamayip benim gibi 2. De yaşayan da okudum, ilk zamanda olup bitenleri de. İnşallah seninde bitenlerden olur
Kızlar selammm. Dün kontrolüm vardı benimde. 13+6 ciktik usg ye göre. Çok şükür yavrum büyümus herseyi normal güzeldi. 1 aydır kontrol gününü bekliyordum buyuk bir evhamla. Tekrar iyi oldugunu gorunce biraz daha rahatladim diyebilirim. Bu arada cinsiyeti de çok net görüldü. Kizlari hep siz kaptınız bana da erkek kaldı Bir erkek annesi daha eklendi diyebiliriz
Hayırlı olsun benimle aynı haftada gitmişsiniz 13+6da % 60 kız dedi ama bacak arası boştu ben de gördüm sizde pipi net miydi sonradan değişir diye kaptırmıyorum kendimi de