2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsun benimle aynı haftada gitmişsiniz 13+6da % 60 kız dedi ama bacak arası boştu ben de gördüm sizde pipi net miydi sonradan değişir diye kaptırmıyorum kendimi de
Tesekkurler baya netti doktor soylemeden bende gorup anladim. bacak arasını net gördü ve boştuysa kızdır ya kaptirmayin diye yuzde 60 demiştir oda zaten ama öyledir gibi geldi

Valla canım uyamıyorum diyorsun o yüzden bisey diyemem ama galetayi dene bi bu kadar ekmek de zararlı olacak çünkü

İnşallah kuzuşum, senin bulantıların hala devam ediyor mu, bu doktorunla da konuştun mu bunu?
Unuttum kuzum yine anlık geliyor bazen mesela bugün kahvaltıdan sonra oldu anlık zorladım kendimi kusmamak icin hatta yattım geçti
Refluden mi yapıyor anlayamıyorum çünkü şurubu düzenli kullanmiyorum

Kızlar dayanamadim aldim cok tatlilardi e bebek tekstilde indirim var. Cinsiyeti belli olanlar bir iki de kiyafet atabilirler sepete kullanislilar bence

Eklentiler

• Screenshot_20220419-202424_ebebek.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20220419-202409_ebebek.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 89
Unuttum kuzum yine anlık geliyor bazen mesela bugün kahvaltıdan sonra oldu anlık zorladım kendimi kusmamak icin hatta yattım geçti
Refluden mi yapıyor anlayamıyorum çünkü şurubu düzenli kullanmiyorum
Düzenli kullandığında geçiyor mu bir dikkat et bakalım minnoşum, reflü işini ben de soracağım unutmazsam, tamam bütün gün bulanıyor da geceleri canımdan can alıyor. Bana da iyi gelir belki.

Düzenli kullandığında geçiyor mu bir dikkat et bakalım minnoşum, reflü işini ben de soracağım unutmazsam, tamam bütün gün bulanıyor da geceleri canımdan can alıyor. Bana da iyi gelir belki.
Kızlar gastrit ve reflü bende 13 yıldır var. Yemeklerden tiksinme bulantı hiç yapmadı hamilelikten önce. Sadece mide ve yemek borumda yanma oluyordu. Bu bulantılar bence reflüden değil 2 aydır yemek yiyemiyorum ve yemekler kokuyor çoğunlukla meyveyle besleniyorum. Prilamda 5.kutuma geçtim. 14.haftaya girdim hala azalmadı bulantı. Bulantıya çözüm bulanlar yazsın cidden ya. Hiç hafiflemiyor

Aynı fikirdeyim de bir ümit işte.. Ben de 5.kutudayım ve 15.haftaya girdim yavrum bana mısın demiyor.

Kızlar ben bayramdan sonra aileme gitmeyi düşünüyorum dönüş yolu 10 saati buluyor otobüsle döneceğim hiç böyle bı konuyu konuşan oldu mu doktoruyla
Ben de bayramda Balıkesire gideceğim Konya'dan ama biz kendi aracımizla gideceğiz İnşallah. doktora sordum. Muayene de rahim ağzı filan kontrol etti. Gidebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.

Merhaba kaşıntinza çare buldunzmu bende bir haftadır sırtım kolum ve bacağım kaşınıyor

Kızlar ben bayramdan sonra aileme gitmeyi düşünüyorum dönüş yolu 10 saati buluyor otobüsle döneceğim hiç böyle bı konuyu konuşan oldu mu doktoruyla
Canım ben geçen hafta Karadeniz turu yaptım doktoruma yazdım, çok yürüyorum bir şey olur mu diye. Kasık ağrısı olursa haberleşelim dedi. 10 saat gidiş, 10 saat dönüş yaptım.

Ben kusarken nefessiz kalıyorum bazen, çıkmıyor bir türlü. Bebeğe oksijen gidiyor mudur ya damarlarım patlayacakmış gibi oluyor, çıkmıyor bir türlü
Ben de kitleniyorum bazen bebeğim bir şey olmaz Allahın izniyle, onların keyfi yerinde çok şükür. Analar çekiyor analar.

Malesef bebeğim, 16.haftanın bitmesiyle bu da bitmezse artık kabullenmemiz gerekecek, ki ben kabullendim sayılır.
Yemek yemeyi özledim yaa gece açlıktan zor uyuyorum. Ben hep kendimi kandırıyorum son bir hafta kaldı geçecek dayan diye diye 14.haftaya geldim artık 16da geçmezse prilamı bırakıp başka ilaç isteyeceğim.

Yemek yemeyi özledim yaa gece açlıktan zor uyuyorum. Ben hep kendimi kandırıyorum son bir hafta kaldı geçecek dayan diye diye 14.haftaya geldim artık 16da geçmezse prilamı bırakıp başka ilaç isteyeceğim.
Geceleri miniminnak bir tost yiyorum yoksa mahvediyor, yavrum ben de çok özledim, doya doya yemek yemek istiyorum.

Prilamda bittikçe yeni kutuya geçince ruhum sıkılıyor ya ilaç ilaç ilaç, kullanmayayım diyorum o zaman da rezil kepaze oluyorum, düşman başına.

Senin 3 benim 2 haftam kalmış, dur bakalım ben sana haber veririm geçerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…