Hayırlı olsun benimle aynı haftada gitmişsiniz 13+6da % 60 kız dedi ama bacak arası boştu ben de gördüm sizde pipi net miydi sonradan değişir diye kaptırmıyorum kendimi de
Tesekkurler baya netti doktor soylemeden bende gorup anladim. bacak arasını net gördü ve boştuysa kızdır ya kaptirmayin diye yuzde 60 demiştir oda zaten ama öyledir gibi geldi
Ben 2 sene diyetisyene gittim aslında nasıl sağlıklı beslenmem gerektiğini biliyorum ama hiç canım istemiyor
Hatta 2 seansım kalmıştı gebelik diyeti mi alsam
Evet denedim severim de aslında gebeliğin başında bulantı için almıştım işe yaramadı ekmek yerine onu mu tüketsek
Unuttum kuzum yine anlık geliyor bazen mesela bugün kahvaltıdan sonra oldu anlık zorladım kendimi kusmamak icin hatta yattım geçti
Refluden mi yapıyor anlayamıyorum çünkü şurubu düzenli kullanmiyorum
Kızlar dayanamadim aldim cok tatlilardi e bebek tekstilde indirim var. Cinsiyeti belli olanlar bir iki de kiyafet atabilirler sepete kullanislilar bence
Unuttum kuzum yine anlık geliyor bazen mesela bugün kahvaltıdan sonra oldu anlık zorladım kendimi kusmamak icin hatta yattım geçti
Refluden mi yapıyor anlayamıyorum çünkü şurubu düzenli kullanmiyorum
Düzenli kullandığında geçiyor mu bir dikkat et bakalım minnoşum, reflü işini ben de soracağım unutmazsam, tamam bütün gün bulanıyor da geceleri canımdan can alıyor. Bana da iyi gelir belki.
Düzenli kullandığında geçiyor mu bir dikkat et bakalım minnoşum, reflü işini ben de soracağım unutmazsam, tamam bütün gün bulanıyor da geceleri canımdan can alıyor. Bana da iyi gelir belki.
Kızlar gastrit ve reflü bende 13 yıldır var. Yemeklerden tiksinme bulantı hiç yapmadı hamilelikten önce. Sadece mide ve yemek borumda yanma oluyordu. Bu bulantılar bence reflüden değil 2 aydır yemek yiyemiyorum ve yemekler kokuyor çoğunlukla meyveyle besleniyorum. Prilamda 5.kutuma geçtim. 14.haftaya girdim hala azalmadı bulantı. Bulantıya çözüm bulanlar yazsın cidden ya. Hiç hafiflemiyor
Kızlar gastrit ve reflü bende 13 yıldır var. Yemeklerden tiksinme bulantı hiç yapmadı hamilelikten önce. Sadece mide ve yemek borumda yanma oluyordu. Bu bulantılar bence reflüden değil 2 aydır yemek yiyemiyorum ve yemekler kokuyor çoğunlukla meyveyle besleniyorum. Prilamda 5.kutuma geçtim. 14.haftaya girdim hala azalmadı bulantı. Bulantıya çözüm bulanlar yazsın cidden ya. Hiç hafiflemiyor
Ben de bayramda Balıkesire gideceğim Konya'dan ama biz kendi aracımizla gideceğiz İnşallah. doktora sordum. Muayene de rahim ağzı filan kontrol etti. Gidebilirsin bir sıkıntı olmaz dedi.
Kızlar sizinde bilginiz olsun gece gittim kaşıntı için doktor iyi ki allerset almamışsın gebelikte güvenli değil dedi haberiniz olsun bir iğne hazırlattı rahatlayıp uyudum 6 gibi . Sistral isimli bir krem yazdı ona başlayacağım.
Canım ben geçen hafta Karadeniz turu yaptım doktoruma yazdım, çok yürüyorum bir şey olur mu diye. Kasık ağrısı olursa haberleşelim dedi. 10 saat gidiş, 10 saat dönüş yaptım.
Yemek yemeyi özledim yaa gece açlıktan zor uyuyorum. Ben hep kendimi kandırıyorum son bir hafta kaldı geçecek dayan diye diye 14.haftaya geldim artık 16da geçmezse prilamı bırakıp başka ilaç isteyeceğim.
Yemek yemeyi özledim yaa gece açlıktan zor uyuyorum. Ben hep kendimi kandırıyorum son bir hafta kaldı geçecek dayan diye diye 14.haftaya geldim artık 16da geçmezse prilamı bırakıp başka ilaç isteyeceğim.