2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar yeni üyeyim. 11+3 haftalık gebeyim. Bulantılarım hala devam ediyor kusmam yok ama ağzım acı ve bulantım ara ara bastırıyor. 1,5 yaşında minnos birde oğlum var. Onda çok rahat geçirdim gebe değilmişim gibi... Hayrlisi ile hep birlikte yavrularımıza kavusalim insaAllah

Evet ya bunlar çok karışık. Mesela burda ki günlükte 13. Haftanın içindesiniz dediğinizde tebrikler 1. Trimester bitti diyordu. Happy momda 13+2 olduk bugün hala 1. Trimester yazıyor
Herkes kendi bilgisine göre takılıyor canım herhalde vallahi bende anlamadim biri kaç aylıksın diye sorunca bi kafam karışıyor sonra haftayı söylüyorum

Canım daha iyi fikrin olsun olur mu mayısa geldik
18. Haftaya girdiğimizde 5. Aya giriyoruz yani mayısta
Bende böyle biliyordum canım ya 17+1 de ya da 18e girdiğimizde 5. Ay oluyor diye. Ama benim attığım gibi yazan yerlerde var doktor da bana 4. Aya gireceksin gibi bisey dedi

Canım çok geçmiş olsun. Çok normal bana olmadı ama bir arkadaşımın metroda kaç kere baygınlık geçirdiğine şahidim. Ani şeker düşüklüğü olabilir. Korkma olabilen bı durum. Çantanda tatlı tuzlu küçük atıştırmalıklar in olsun

Geçmiş olsun Allah korusun aç mı çıktın ki evden. sende yanlıs hatırlamıyorsam bulantıdan pek fazla yiyemiyordun demi. Doktorunla konustun mu

Geçen hafta idrar tahlilimde çıktı aslında enfeksiyon . Kültürde üreme olmadı ama. Monurol kullandım. Sürekli olmuyor ama günde bir iki kez
Ben de iki hafta önce tahlil yaptırdım temiz çıktı. Yine de monurol vermişti. Vajinada da hassasiyet var. Ağrı desem değil baskı da değil. İsim veremedim

Canim cok gecmis olsun, bulantidan yiyemedigin icin kan sekerin falan dusmus olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…