Ay evet beni her gün çağırsa doktor niye çağırdınız demez o durumdayım ama sabretcek sakin kalcaz miniklerimizle hissetmeyi o yüzden istiyoruz ya ben burdayım desiin günde 1 kere o bile nasıl iyi gelir
Ben şuan şoktayım emeklerimin karşılığını almışım ve hiç kilo almamışım yani aldıysam 500 gram filan baskülde okadar belli olmuyor sanırım hamileliliği 8-9 kilo ile kapatıcam
Ben şuan şoktayım emeklerimin karşılığını almışım ve hiç kilo almamışım yani aldıysam 500 gram filan baskülde okadar belli olmuyor sanırım hamileliliği 8-9 kilo ile kapatıcam
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorum Doktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorum Doktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
Kızlar sizin de bacaklarınız kasılıyor mu benim bazen tutuluyor yürüyemiyorum resmen topallıyorum.
Magnezyum içtiğim halde böyle genelde tek bacakta oluyor ikisi birden olsa yürüyemicem heralde
Ya inşallah canım işten uykudan fırsat bulsam giricem de Rahimin üst bölgesinde iki taraflı batmalarim oluyor dünden beri geçmedi bugün bakalım bebegim iyidir inşallah her randevu öncesi gittiğimde kalp atışı duyamacağım die öyle korkuyorum ki karnımın alt bölgesinde büyüdüğü için galiba balon varmış gibi hissediyorum bide
Senin hamilelik nasıl cinsiyet kesinleştimi lekelenmelerin bittimi
Ya bizimde boştu en son gittiğimde çocuk arkasını dönmüştü arkadan bakınca çıkıntı gördüm yüksek ihtimal erkek ama 16 ya kadar birşey almayın dedi Bende dedim sizin yüzünüzden çocuk sırtını döndü kaç haftadır kızım die seviyoruz dedim.
Kızlar sizin de bacaklarınız kasılıyor mu benim bazen tutuluyor yürüyemiyorum resmen topallıyorum.
Magnezyum içtiğim halde böyle genelde tek bacakta oluyor ikisi birden olsa yürüyemicem heralde