2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay evet beni her gün çağırsa doktor niye çağırdınız demez o durumdayım ama sabretcek sakin kalcaz miniklerimizle hissetmeyi o yüzden istiyoruz ya ben burdayım desiin günde 1 kere o bile nasıl iyi gelir
zor günler geçti şimdi daha zorları bekliyor
Benim çevremde hamile olsa her şeyimi sorucam ama işte hiç yok
Hamileler yeni doğum yapmışlar çocuğu 5 yaşın altındakiler herkese sordum çevremden

a101 de tam galeta gibi değilde böyle domates fesleğen tadında bi yiyeceği var ekmek reyonunun oralarda adını unuttum o da cok lezzetli ve tok tutuyor
Yaprak galeta
2.5 TL idi bi zamanlar bi kaç ayda 10 TL ye kadar çıkmış bi paket artık almıyom tam buğdaylısı çok güzel denemediysen dene derim

Ben şuan şoktayım emeklerimin karşılığını almışım ve hiç kilo almamışım yani aldıysam 500 gram filan baskülde okadar belli olmuyor sanırım hamileliliği 8-9 kilo ile kapatıcam
Maşallah hep böyle devam etsin
Ben asla dikkat edemem zaten daha yeni yiyebiliyorum kısıtlama yapamam full karbonhidrat

Ben 1 kilo almışım alt karnım füze gibi öne doğru uzuyor mideyle birleşse düzgün bişey çıkabilir ortaya ama

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorum Doktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
Yaaa sabah aklıma geldin bugün soracaktım nasılsın diye ortalıkta yoktun Cinsiyet kesinleşince yaz muhakkak
güzel haberler bekliyoruz randevudan

Ama ben özellikle geceleri yiyorum sabaha karşı uyuduğum için bulantıyı bastırsın diye, kilo yapmadı daha. Sen tostun boyutunu falan anlat bakalım?
Ben gece pek yemiyorum sabahları o yüzden hala kusmaya devam
Bazen yarım ekmek bazen daha küçüğü

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorum Doktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
Bana da en son 14. Haftada kız dedi erkeğe dönerse yandım aldığım kıyafetleri mecbur oğlana giydiririm
Bacak arası boşken nasıl doluyor anlamıyorum

Kızlar sizin de bacaklarınız kasılıyor mu benim bazen tutuluyor yürüyemiyorum resmen topallıyorum.
Magnezyum içtiğim halde böyle genelde tek bacakta oluyor ikisi birden olsa yürüyemicem heralde

Yaaa sabah aklıma geldin bugün soracaktım nasılsın diye ortalıkta yoktun Cinsiyet kesinleşince yaz muhakkak
güzel haberler bekliyoruz randevudan
Ya inşallah canım işten uykudan fırsat bulsam giricem de Rahimin üst bölgesinde iki taraflı batmalarim oluyor dünden beri geçmedi bugün bakalım bebegim iyidir inşallah her randevu öncesi gittiğimde kalp atışı duyamacağım die öyle korkuyorum ki karnımın alt bölgesinde büyüdüğü için galiba balon varmış gibi hissediyorum bide
Senin hamilelik nasıl cinsiyet kesinleştimi lekelenmelerin bittimi

Bana da en son 14. Haftada kız dedi erkeğe dönerse yandım aldığım kıyafetleri mecbur oğlana giydiririm
Bacak arası boşken nasıl doluyor anlamıyorum
Ya bizimde boştu en son gittiğimde çocuk arkasını dönmüştü arkadan bakınca çıkıntı gördüm yüksek ihtimal erkek ama 16 ya kadar birşey almayın dedi Bende dedim sizin yüzünüzden çocuk sırtını döndü kaç haftadır kızım die seviyoruz dedim.

Kızlar sizin de bacaklarınız kasılıyor mu benim bazen tutuluyor yürüyemiyorum resmen topallıyorum.
Magnezyum içtiğim halde böyle genelde tek bacakta oluyor ikisi birden olsa yürüyemicem heralde
Benim yataktan kalkınca titreme giriyor biraz yürüyünce geçiyor canım kasılma çok olmuyor da

Evet canım bacaklarım ve kasıklarım çok kötü. Bazen kaslarım ve kemiklerim kilitleniyor. Uzun süre yatmadan geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…