Bebeğiiiim çok sevindim çok şükür bu günleri gösteren rabbime.Kızlar ben de kontrolden çıktım, 239 gram 19,67 cm olmuş 18+1’de
Bir sonraki randevum 3 hafta sonra ilk defa bu kadar uzun bekleyeceğim ama yeter ki sağlıklı olsun.
Benim doktorum artık bu haftalardan sonda hissetmeye başlayabilirsin dedi ama plesanta hala ön duvarda ve artık değişmezmiş. O yüzden bi tık geç hissedebilirmişim ben.
Burda bir arkadaşım sormuştu, burda mı Eylül annelerinde mi hatırlamıyorum burada yazmak istedim kızlar, ters rahim normal doğuma engel mi diye?
Rahim büyüdükçe o terslik kalmıyormuş benim o terslik kalmamış mesela artık. O yüzden engel bir durum değilmiş.
Bir de size minik bir ayak bıraktım
Ben ekmeği sıfırladım pilav makarna çok nadir benimde karnım çıktı sanırım bu aydan sonra alıcaz ama ben gece acıktığımda ayran içip yatıyorumMaşallah hep böyle devam etsin
Ben asla dikkat edemem zaten daha yeni yiyebiliyorum kısıtlama yapamam full karbonhidrat
Ben 1 kilo almışım alt karnım füze gibi öne doğru uzuyor mideyle birleşse düzgün bişey çıkabilir ortaya ama
Sen boşver hurafeleriValla inşallah diyorum göğsü büyük olanlar sütü az olur diye bir hurafe var inşallah onlara yenik düşmeyiz.
Kız sürme yanında tarım koop. Portakal suyu var gerçek dondurucuda ondan alın en doğal o ben onu içiyorumYok yağ süremiyorum ki bi gün dedim kuru bu boğazımda kalıyor biraz süreyim sürmez olaydım
Ay öyle bir şey olur mu sütün yağlı yağsız olması önemli benim 75 b halamın daha küçük kaç yaşına kadar çocuklarını emzirmiş hurafe onlar büyük olsun bide yağlı olsun oh misssValla inşallah diyorum göğsü büyük olanlar sütü az olur diye bir hurafe var inşallah onlara yenik düşmeyiz.
Benim ilk oğlumun kuvez dönemi oldu ameliyat geçirdi lohusalığım zor geçti baya emziremedim beslenmesi yasaktı bir süre sağdım sürekli ona rağmen o kadar sıkıntı strese 6 ay emdi buna da bin şükür en önemlisi stres yapmamak bebek emdikçe süt çoğalacaktır hiç merak etmeyinSen boşver hurafeleri
Rabbim anneye çocuğuna yetecek sütü vermez mi hiç
En önemli şey stresten sıkıntıdan sakınmak.
Rabbim çocuklarımızın sağlığını eksik etmesinBenim ilk oğlumun kuvez dönemi oldu ameliyat geçirdi lohusalığım zor geçti baya emziremedim beslenmesi yasaktı bir süre sağdım sürekli ona rağmen o kadar sıkıntı strese 6 ay emdi buna da bin şükür en önemlisi stres yapmamak bebek emdikçe süt çoğalacaktır hiç merak etmeyin
İlk kaçıncı haftada hissettinizBen iki kere çok net hissettim. İkinci gebeliğim kesinlikle bebisti. Biri otururken , diğeri de uzanırken eşim karnımda bayağı elini gezdirdi sevdi ,elini çektiği an pırpır yaptı , resmen tepki verdi babasına
AA süper normalde devlet hastanesinde mi takiplisiniz? Bizim devlette de varmış ama henüz gitmediğim için hiç öyle bi şey için aramadılar. Nette numaralarını buldum arayayım da taciz edeyimKızlar bugün ilk gebelik okulu eğitimimizi aldık oğluşla :)) Dün hastaneden arayıp çağırdılar. Bugün gittim. Gerçekten çok güzel geçti. Bilmediğimiz bir sürü şeyi anlatıyorlar. Şimdi bu gittiğim eğitimin 1. siymiş. Bayramdan sonra da 2. Eğitim için çağırdılar. 2. ve 3. de daha önemli şeyler öğreneceğiz kesin. Doğumdan emzirmeye kadar her şeyi öğreteceklermiş. Sonunda da oğluşla ikimizin diploması olacakmış :)) Yeni arkadaşlar tanıdım 2,5 saat sürdü ama hiç sıkılmadım. Kesinlikle düşünüpte acaba gitsem mi ne gerek var gibisinden düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Malum bu aralar gebelikten çok konuşmak istiyoruz, öğrenmek istiyoruz. Orada bir sürü profesyonel kişiden her konuda bilgi alabiliyoruz :)
Kızlar ben de kontrolden çıktım, 239 gram 19,67 cm olmuş 18+1’de
Bir sonraki randevum 3 hafta sonra ilk defa bu kadar uzun bekleyeceğim ama yeter ki sağlıklı olsun.
Benim doktorum artık bu haftalardan sonda hissetmeye başlayabilirsin dedi ama plesanta hala ön duvarda ve artık değişmezmiş. O yüzden bi tık geç hissedebilirmişim ben.
Burda bir arkadaşım sormuştu, burda mı Eylül annelerinde mi hatırlamıyorum burada yazmak istedim kızlar, ters rahim normal doğuma engel mi diye?
Rahim büyüdükçe o terslik kalmıyormuş benim o terslik kalmamış mesela artık. O yüzden engel bir durum değilmiş.
Bir de size minik bir ayak bıraktım
Valla inşallah diyorum göğsü büyük olanlar sütü az olur diye bir hurafe var inşallah onlara yenik düşmeyiz.
Ben 10 uncu haftadan itibaren hissediyorum. Doktora soylemedim bilerek. Mumkun degil dicek diye. Ama hissedenler var canim pit pit diyeKızlar herkese merhaba bu arada. Daha önce hamile kalanlara da sormak istiyorum hem ilk gebelik olup hemde kilo olunca bebegi erken hissetme durumu olabilir mi? Doktor en erken 19. Hafta dedi ama ben bugün 16+4um tabiki tekme bebeğin kayması falan o şekilde değil ama bugün pıt pıt şeklinde biseyler oluyor seyirme gibi diyicem ama arka arkaya değil bir iki kere oluyor duruyor mesela sonra tekrar başlıyor gibi mümkün mü bu
Kesinlikle bağırsak hareketi değil baloncuk patlıyor gibi mi desem seyirme mi desem elimi koymadan icerden hissettim otururken
Canim bende bu haftasonu almayi dusunuyorum. Biraz arastirdim en son solante pregna diye hamilelere ozel bir gunes kreminde karar kildim,instagramda takip ettigim birkac kiside onu onermis. Ona bir bak istersenKızlar güneş kremi kullanıyor musunuz? İçeriğine güvendiğiniz bir tane söyleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim canım, araştırayım ve alayım yarın. Bugün çok yandım, korktum. Hemen başlamalıyımCanim bende bu haftasonu almayi dusunuyorum. Biraz arastirdim en son solante pregna diye hamilelere ozel bir gunes kreminde karar kildim,instagramda takip ettigim birkac kiside onu onermis. Ona bir bak istersen
Benimde akneye egilimli bi cildim var, ozellikle tup bebek surecinde hormon ilaclari falan derken epey sivilcelendi yuzum en buyuk korkum gunesle beraber iz ve leke kalmasi, normalde cok takilmam ama genelde hamilelikteki lekelerden cok yakinan olmus o yuzden onemsiyorum bendeTeşekkür ederim canım, araştırayım ve alayım yarın. Bugün çok yandım, korktum. Hemen başlamalıyım
Çok yorma kendini
Bu ara bende de benzer iki taraflı ağrı çok. Rahmim de sızlıyor sanki.
Doktor dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi ama benim geceden sabaha uyuyunca geçiyorsabah az hareketle ağrılar devamke
Bebişin iyidir iyiben de lekelenmeler varken yüzleşmekten korkumdan kaçasım geliyordu o an gelince.
Ama bak şükürler olsun geldik bu günlere.
Benim de çok şişti alt karnım kilo da almadım doğru düzgün balon tabiri çok doğru
Kanamalar Lekelenmeler de kesildi sonunda şükürler olsun 2 buçuk hafta oldu2 ay çekince bu günleri göreceğimi hayal bile etmemişim her gün bi mucize gibi geliyor :)
Rabbim hepimizi bebeklerimizle feraha erdirsin inşallah
Bende çok şaşırdım erkek diyince ama birazdan kesinleşir inşallahValla erkek denilip göbek kordonuyla karışan kız çok duymuştum ama kızdan erkeğe dönenleri ilk kez bu kadar çok okudum bende içlerindeyimHer hamilelik bir tecrübe şimdiki aklım olsa kesinlikle 16. haftaya kadar yorum yaptırmazdım hatta detaylı ultrasona kadar emin olmazdım cinsiyetten ilk oğluma gitti aklım çok erken gösterince her çocuk aynıdır diye düşündüm yanılmışım
Çin takvimide öyle gösteriyor ama bakalım sağlıklı olsun cinsiyet kıyafetten dolayı merak konumSen nerelerdesin yahu :)
Erkek dediyse bir daha değişmez, bu ay erkek sayısı kızdan önde gidiyor :)
Vallhi bende en basindan beri pit pit hissediyorum ve her seferinde hissettigim yere ultrosonla bakiyorlar , bebek tam o bolgede .Ben 10 uncu haftadan itibaren hissediyorum. Doktora soylemedim bilerek. Mumkun degil dicek diye. Ama hissedenler var canim pit pit diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?