2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bebeğiiiim çok sevindim çok şükür bu günleri gösteren rabbime. Ama bebek ayağı benim kırmızı çizgiiiim, gözlerimi doldurdu. Ayak ısırmak istiyorum ayak. En minnak ve tombulundan.

Ben ekmeği sıfırladım pilav makarna çok nadir benimde karnım çıktı sanırım bu aydan sonra alıcaz ama ben gece acıktığımda ayran içip yatıyorum

Valla inşallah diyorum göğsü büyük olanlar sütü az olur diye bir hurafe var inşallah onlara yenik düşmeyiz.
Ay öyle bir şey olur mu sütün yağlı yağsız olması önemli benim 75 b halamın daha küçük kaç yaşına kadar çocuklarını emzirmiş hurafe onlar büyük olsun bide yağlı olsun oh misss

Sen boşver hurafeleri
Rabbim anneye çocuğuna yetecek sütü vermez mi hiç
En önemli şey stresten sıkıntıdan sakınmak.
Benim ilk oğlumun kuvez dönemi oldu ameliyat geçirdi lohusalığım zor geçti baya emziremedim beslenmesi yasaktı bir süre sağdım sürekli ona rağmen o kadar sıkıntı strese 6 ay emdi buna da bin şükür en önemlisi stres yapmamak bebek emdikçe süt çoğalacaktır hiç merak etmeyin

Rabbim çocuklarımızın sağlığını eksik etmesin
Çok çok zor dönemlermiş.
Benim kastettiğim sıkıntı stres çevre baskısı, süt var mı darlamaları, aç bu çocuk lafları gibi şeyler
anne ne kadar aldırmazsa o kadar iyi bir bebeği annesinden daha çok kim düşünebilir ki..

Kızlar bugün ilk gebelik okulu eğitimimizi aldık oğluşla :)) Dün hastaneden arayıp çağırdılar. Bugün gittim. Gerçekten çok güzel geçti. Bilmediğimiz bir sürü şeyi anlatıyorlar. Şimdi bu gittiğim eğitimin 1. siymiş. Bayramdan sonra da 2. Eğitim için çağırdılar. 2. ve 3. de daha önemli şeyler öğreneceğiz kesin. Doğumdan emzirmeye kadar her şeyi öğreteceklermiş. Sonunda da oğluşla ikimizin diploması olacakmış :)) Yeni arkadaşlar tanıdım 2,5 saat sürdü ama hiç sıkılmadım. Kesinlikle düşünüpte acaba gitsem mi ne gerek var gibisinden düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim. Malum bu aralar gebelikten çok konuşmak istiyoruz, öğrenmek istiyoruz. Orada bir sürü profesyonel kişiden her konuda bilgi alabiliyoruz :)

İlk kaçıncı haftada hissettiniz

AA süper normalde devlet hastanesinde mi takiplisiniz? Bizim devlette de varmış ama henüz gitmediğim için hiç öyle bi şey için aramadılar. Nette numaralarını buldum arayayım da taciz edeyim

Oy maşallah sağlıkla büyüsün inşallah ufaklık

Ben 10 uncu haftadan itibaren hissediyorum. Doktora soylemedim bilerek. Mumkun degil dicek diye. Ama hissedenler var canim pit pit diye

Kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz? İçeriğine güvendiğiniz bir tane söyleyebilir misiniz?
Canim bende bu haftasonu almayi dusunuyorum. Biraz arastirdim en son solante pregna diye hamilelere ozel bir gunes kreminde karar kildim,instagramda takip ettigim birkac kiside onu onermis. Ona bir bak istersen

Canim bende bu haftasonu almayi dusunuyorum. Biraz arastirdim en son solante pregna diye hamilelere ozel bir gunes kreminde karar kildim,instagramda takip ettigim birkac kiside onu onermis. Ona bir bak istersen
Teşekkür ederim canım, araştırayım ve alayım yarın. Bugün çok yandım, korktum. Hemen başlamalıyım

Teşekkür ederim canım, araştırayım ve alayım yarın. Bugün çok yandım, korktum. Hemen başlamalıyım
Benimde akneye egilimli bi cildim var, ozellikle tup bebek surecinde hormon ilaclari falan derken epey sivilcelendi yuzum en buyuk korkum gunesle beraber iz ve leke kalmasi, normalde cok takilmam ama genelde hamilelikteki lekelerden cok yakinan olmus o yuzden onemsiyorum bende

Benim dinlenince hafifliyor tamamen geçmiyor ama geri başlıyor ağrı ağır bir iş yapmıyorum neden oluyor anlamadım doktorun kapalısinda bekliyorum şuan heyecan dan ölucem :) Su topuda olabilir sırt üstü yatınca daha çok hissediyorum kanamalarına çok sevindim canım atlattin onuda şükür darısı hepimizin bebisleri kucagina almaya
Bende çok şaşırdım erkek diyince ama birazdan kesinleşir inşallah
Sen nerelerdesin yahu :)
Erkek dediyse bir daha değişmez, bu ay erkek sayısı kızdan önde gidiyor :)
Çin takvimide öyle gösteriyor ama bakalım sağlıklı olsun cinsiyet kıyafetten dolayı merak konum yoksa ikiside yok ikiside benim doğurduğum olacak

Ben 10 uncu haftadan itibaren hissediyorum. Doktora soylemedim bilerek. Mumkun degil dicek diye. Ama hissedenler var canim pit pit diye
Vallhi bende en basindan beri pit pit hissediyorum ve her seferinde hissettigim yere ultrosonla bakiyorlar , bebek tam o bolgede .

burada bir arkadas yazmisti 4. gebeliginde doktor demis kaslar daha ince oldugu icin hissedersin gibisinden birsey ama benim ilk gebeligim .

Kızlar iyi akşamlar. Karar veremediğim bir konu var. Temmuz ayı gibi piyasalar daha da hareketlenecek diyorlar altın döviz falan. Bu demek oluyor bizim ihtiyacımız olan herşey daha da yükselecek. Şimdiden beşik falan alsam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum erken mi acaba diye. Siz neler yaptınız planlamanız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…