Yaprak galeta
2.5 TL idi bi zamanlar bi kaç ayda 10 TL ye kadar çıkmış bi paket artık almıyomtam buğdaylısı çok güzel denemediysen dene derim
Çok yorma kendiniYa inşallah canım işten uykudan fırsat bulsam giricem deRahimin üst bölgesinde iki taraflı batmalarim oluyor dünden beri geçmedi bugün bakalım bebegim iyidir inşallah her randevu öncesi gittiğimde kalp atışı duyamacağım die öyle korkuyorum ki karnımın alt bölgesinde büyüdüğü için galiba balon varmış gibi hissediyorum bide
Senin hamilelik nasıl cinsiyet kesinleştimi lekelenmelerin bittimi
Uff cok iyi oluyor işyerindeyken herkesi akşam 5 acıkmalarında ayran ile müptelası etmiştimOnu da denedim sanırım bir ara batağına düşmüşlüğüm oldu daiki kat arası peynir bide
Ben iki kere çok net hissettim. İkinci gebeliğim kesinlikle bebisti. Biri otururken , diğeri de uzanırken eşim karnımda bayağı elini gezdirdi sevdi ,elini çektiği an pırpır yaptı , resmen tepki verdi babasına15. Haftada falan hissediliyormuş bazı bebişler bakalım
Bende 1 kilo aldım ama genişledim biraz sankiKilo almasam üzülmem de. Tartıda 1 kiloysa görüntüde 5 almış gibiyim
Ay soysalım, rahim ağrısı bebiş sıkıştırmasından.Bu ara bende de benzer iki taraflı ağrı çok. Rahmim de sızlıyor sanki.
Doktor dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi ama benim geceden sabaha uyuyunca geçiyorsabah az hareketle ağrılar devamke
Bebişin iyidir iyiben de lekelenmeler varken yüzleşmekten korkumdan kaçasım geliyordu o an gelince.
Ama bak şükürler olsun geldik bu günlere.
Benim de çok şişti alt karnım kilo da almadım doğru düzgün balon tabiri çok doğru
Kanamalar Lekelenmeler de kesildi sonunda şükürler olsun 2 buçuk hafta oldu2 ay çekince bu günleri göreceğimi hayal bile etmemişim her gün bi mucize gibi geliyor :)
Rabbim hepimizi bebeklerimizle feraha erdirsin inşallah
Uff cok iyi oluyor işyerindeyken herkesi akşam 5 acıkmalarında ayran ile müptelası etmiştimtakma adı suntaydı şeklinden dolayı. Cok güzel tok tutar ekmek yerine bile gidiyor
Valla erkek denilip göbek kordonuyla karışan kız çok duymuştum ama kızdan erkeğe dönenleri ilk kez bu kadar çok okudum bende içlerindeyimKızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorumDoktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
BüyüyorlarAy soysalım, rahim ağrısı bebiş sıkıştırmasından.
Neyse ki tek sorunumuz bu olsun, kurtuldun şu pis kanamalardan.
Benim de alt karnım birkaç gündür bakıyorum çıkmaya başladı. Küçük bir topcuk var artık alt karnımda
Sen nerelerdesin yahu :)Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorumDoktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
Bu haftadan sonra fotoğraf çekileceğim zaten arşive ek olarak :)Büyüyorlar
Valla öyle :)
Ay vallahi çıktı ya daha 1 hafta-10 gün önce Portakal kadar bi çıkıntı vardı şimdi üst bluzumdan bile belli oluyor :):)
sen bi de onu 1 hafta sonra güncelle bana
Çok yorma kendini
Bu ara bende de benzer iki taraflı ağrı çok. Rahmim de sızlıyor sanki.
Doktor dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi ama benim geceden sabaha uyuyunca geçiyorsabah az hareketle ağrılar devamke
Bebişin iyidir iyiben de lekelenmeler varken yüzleşmekten korkumdan kaçasım geliyordu o an gelince.
Ama bak şükürler olsun geldik bu günlere.
Benim de çok şişti alt karnım kilo da almadım doğru düzgün balon tabiri çok doğru
Kanamalar Lekelenmeler de kesildi sonunda şükürler olsun 2 buçuk hafta oldu2 ay çekince bu günleri göreceğimi hayal bile etmemişim her gün bi mucize gibi geliyor :)
Rabbim hepimizi bebeklerimizle feraha erdirsin inşallah
Uff cok iyi oluyor işyerindeyken herkesi akşam 5 acıkmalarında ayran ile müptelası etmiştimtakma adı suntaydı şeklinden dolayı. Cok güzel tok tutar ekmek yerine bile gidiyor
Sen nerelerdesin yahu :)
Erkek dediyse bir daha değişmez, bu ay erkek sayısı kızdan önde gidiyor :)
Veee bugün itibariyle 16. haftaya giriş yaptım.
Burası çok güzel gelÖnden önde hızlı sağlıkla ilerleyiin inşallah bizlerde geliyoruuz
Burası çok güzel gel
Süt olcak bebişe annesiBu haftadan sonra fotoğraf çekileceğim zaten arşive ek olarak :)
Benim göğüsler de göbek yerine büyüyor acaba diyorum vücudum hamileliği memede büyüme olarak mı algıladı
Bağımsız oldular maşallah.
YarasınMecburen a101 e gidilecek şimdi
Ahhh kalbimKızlar ben de kontrolden çıktım, 239 gram 19,67 cm olmuş 18+1’de
Bir sonraki randevum 3 hafta sonra ilk defa bu kadar uzun bekleyeceğim ama yeter ki sağlıklı olsun.
Benim doktorum artık bu haftalardan sonda hissetmeye başlayabilirsin dedi ama plesanta hala ön duvarda ve artık değişmezmiş. O yüzden bi tık geç hissedebilirmişim ben.
Burda bir arkadaşım sormuştu, burda mı Eylül annelerinde mi hatırlamıyorum burada yazmak istedim kızlar, ters rahim normal doğuma engel mi diye?
Rahim büyüdükçe o terslik kalmıyormuş benim o terslik kalmamış mesela artık. O yüzden engel bir durum değilmiş.
Bir de size minik bir ayak bıraktım
Valla inşallah diyorum göğsü büyük olanlar sütü az olur diye bir hurafe var inşallah onlara yenik düşmeyiz.Süt olcak bebişe annesiolcak o kadar
Hey maşallah tatlı minnak kuzuKızlar ben de kontrolden çıktım, 239 gram 19,67 cm olmuş 18+1’de
Bir sonraki randevum 3 hafta sonra ilk defa bu kadar uzun bekleyeceğim ama yeter ki sağlıklı olsun.
Benim doktorum artık bu haftalardan sonda hissetmeye başlayabilirsin dedi ama plesanta hala ön duvarda ve artık değişmezmiş. O yüzden bi tık geç hissedebilirmişim ben.
Burda bir arkadaşım sormuştu, burda mı Eylül annelerinde mi hatırlamıyorum burada yazmak istedim kızlar, ters rahim normal doğuma engel mi diye?
Rahim büyüdükçe o terslik kalmıyormuş benim o terslik kalmamış mesela artık. O yüzden engel bir durum değilmiş.
Bir de size minik bir ayak bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?