2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok yorma kendini
Bu ara bende de benzer iki taraflı ağrı çok. Rahmim de sızlıyor sanki.
Doktor dinlenince geçiyorsa sorun yok dedi ama benim geceden sabaha uyuyunca geçiyor sabah az hareketle ağrılar devamke
Bebişin iyidir iyi ben de lekelenmeler varken yüzleşmekten korkumdan kaçasım geliyordu o an gelince.
Ama bak şükürler olsun geldik bu günlere.
Benim de çok şişti alt karnım kilo da almadım doğru düzgün balon tabiri çok doğru
Kanamalar Lekelenmeler de kesildi sonunda şükürler olsun 2 buçuk hafta oldu 2 ay çekince bu günleri göreceğimi hayal bile etmemişim her gün bi mucize gibi geliyor :)
Rabbim hepimizi bebeklerimizle feraha erdirsin inşallah
Onu da denedim sanırım bir ara batağına düşmüşlüğüm oldu da iki kat arası peynir bide
Uff cok iyi oluyor işyerindeyken herkesi akşam 5 acıkmalarında ayran ile müptelası etmiştim takma adı suntaydı şeklinden dolayı. Cok güzel tok tutar ekmek yerine bile gidiyor

Ay soysalım, rahim ağrısı bebiş sıkıştırmasından.
Neyse ki tek sorunumuz bu olsun, kurtuldun şu pis kanamalardan.
Benim de alt karnım birkaç gündür bakıyorum çıkmaya başladı. Küçük bir topcuk var artık alt karnımda

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor epeydir giremiyorum Doktor benim bebise 14 haftaya kadar kız dedi 14 haftada erkek dedi ya bugün 16. Hafta kontrolüm var bakalım bugün ne dicek
Valla erkek denilip göbek kordonuyla karışan kız çok duymuştum ama kızdan erkeğe dönenleri ilk kez bu kadar çok okudum bende içlerindeyimHer hamilelik bir tecrübe şimdiki aklım olsa kesinlikle 16. haftaya kadar yorum yaptırmazdım hatta detaylı ultrasona kadar emin olmazdım cinsiyetten ilk oğluma gitti aklım çok erken gösterince her çocuk aynıdır diye düşündüm yanılmışım

Büyüyorlar
Valla öyle :)
Ay vallahi çıktı ya daha 1 hafta-10 gün önce Portakal kadar bi çıkıntı vardı şimdi üst bluzumdan bile belli oluyor :):)
sen bi de onu 1 hafta sonra güncelle bana

Büyüyorlar
Valla öyle :)
Ay vallahi çıktı ya daha 1 hafta-10 gün önce Portakal kadar bi çıkıntı vardı şimdi üst bluzumdan bile belli oluyor :):)
sen bi de onu 1 hafta sonra güncelle bana
Bu haftadan sonra fotoğraf çekileceğim zaten arşive ek olarak :)
Benim göğüsler de göbek yerine büyüyor acaba diyorum vücudum hamileliği memede büyüme olarak mı algıladı
Bağımsız oldular maşallah.

Mecburen a101 e gidilecek şimdi

Sen nerelerdesin yahu :)
Erkek dediyse bir daha değişmez, bu ay erkek sayısı kızdan önde gidiyor :)

Ay sorma cinsiyetler öğrenilmeden kız senesi kız senesi diyorduk bu sene de erkek senesi çıktı heralde eylül annelerinde de erkek çok

Kızlar ben de kontrolden çıktım, 239 gram 19,67 cm olmuş 18+1’de
Bir sonraki randevum 3 hafta sonra ilk defa bu kadar uzun bekleyeceğim ama yeter ki sağlıklı olsun.

Benim doktorum artık bu haftalardan sonda hissetmeye başlayabilirsin dedi ama plesanta hala ön duvarda ve artık değişmezmiş. O yüzden bi tık geç hissedebilirmişim ben.

Burda bir arkadaşım sormuştu, burda mı Eylül annelerinde mi hatırlamıyorum burada yazmak istedim kızlar, ters rahim normal doğuma engel mi diye?

Rahim büyüdükçe o terslik kalmıyormuş benim o terslik kalmamış mesela artık. O yüzden engel bir durum değilmiş.

Bir de size minik bir ayak bıraktım

Eklentiler

• image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 67
Ahhh kalbim

Hey maşallah tatlı minnak kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…