2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yok cnm busefer çok hatalıydı aşırı hemde tartışma nerdeyse kopma boyutuna geldi zaten hemen affettiğim için bu duruma geldik benim hamile olduğumu unutuyor bütün iş stresini bana yansıtıyor

Anlamıyorlar kii böyle kafa yapısı olarak adapte olamadılar sanırım. Sen takmamaya devam et çocuk için en güzeli o stresi hissettirmemelte fayda var

Bencede bildiğini yap gitsiin. Ondan sonra iyi bir şey alacaksan da fiyattan dolayı bir tık aşağı modelini almak zorunda kalacaksın. Kucaklarına alınca babalık bunlara yüklenecek
Ya minnoş, yüklensin de kucağına alınca yüklense de olur. Razıyız artık.

Anlamıyorlar kii böyle kafa yapısı olarak adapte olamadılar sanırım. Sen takmamaya devam et çocuk için en güzeli o stresi hissettirmemelte fayda var
Cnm o gece okadar çok ağladımki içim katıldı bir başladı karında burulmalar dedim bugeceyi atlatıyım bidaha bukadar üzmücem kendimi bugün dedim dava açmanı bekliyorum diye ne olduğunu şaşırdı ya ben hamile değilken böle kavga etmedik düşün biraz kendine gelsin toparlasın onun bebeği biraz düşünceli olsun

Yaa çok güzel iştee, ben ne giydireceğim pipiliye yazın?

Al bunu al al.
Attım fava alıcam muhtemelen son aylarda
Eminim sen ana oğul kombini bile yaparsııın bi bakmaya başla sen
Ah içim eriyor içim arkadaşım patikli tulum hediye getirmiş zıbın harici ilk giysisi olacak Allah nasip ederse gece tutamadım kendimi aldım koluma filan tutuyorum dışardan baksan şizofren dersin amiiiin çok amin
ayy evet hicbirsey oyle rahat degilmis film ve dizilerdeki gibi
eminim gecicektir hersey kuzum kisa zamanda
İnşallah canım benim
Kızlar sonunda yarın kontrole gidebiliyorum 15.30
Oh gözün Aydın güzel haberlerle gel inşallah

Ben bazen kalkınca bi anda akıyor canım çok değil de su gibi akıntı işte.

Ben oğlu doğunca görcem onu hissiz mi değil mi
Bence herşeye hayır demeye alışmış eşin itiraz olsun da ne olursa olsun
Ben de bir dahaki ay beşiği alcam. beklemenin anlamı yok.

Son dk olunca heyecansız bi şekilde yapılır onlar ne anlar duygudan ya biz o bebek bezlerini alıp bebek yerine severiz doğana kadar onlar tepkisiz
Bendeki model de benden çok stres yapanlardan.
2 türlüsü de rahatsız edici. Heyecansız olması da benimki gibi herşeyi kafaya takması da.

Ben oğlu doğunca görcem onu hissiz mi değil mi
Bence herşeye hayır demeye alışmış eşin itiraz olsun da ne olursa olsun
Ben de bir dahaki ay beşiği alcam. beklemenin anlamı yok.
O kadar isterdim ki hayır demeyi bilen bir adam olmasını. Maalesef beybisi, bebekten sonra tuhaflaştı, sorumluluk duygusu mu yüklendi tırstı mı bilmem, asla ne alıyorum ne kadar alıyorum karışmaz hatta beni alışveriş yapmaya motive ederdi, al aşkım onu da al aşkım, şunu da al sefan olsun aşkım.

Bende elbiselerinin hepsini dolapta askıya astım gidip gelip sarılıyoruum

Hormonların etkiside alınganlıgımızda artıyor çoğu zamaan. Kesinlikle erkekleri haklı bulmuyorum bi sinirliyiz bi duygusal zaten tedirginlikte var ama işte bizlerde biraz aman moduna girmeliyiz bu süreçtee. Minnoşlarımız için

Öyle tabi ama benimkide çok anlayışsız oldu benim hormonlarıma sıra gelmiyor hoş aslında ağlamıcağım sadece sinirleneceğim şeylere ağlıyorumda sinir duygum yerini ağlamaya bıraktı geçicek yaz geliyor havalar ısınınca hayata insan daha değişik bakıyor

Benim hep oluyor çok ayakta kaldığımda ve hep yürüyüş yaptığımda çevremde çocukları olanlara sormuştum normal dediler akıntı iyidir korkma dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…