2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnsan bence de hisseder minnoşum, ben eminim ama benim gaz böyle biraz cins, pıt pıt atar.
Sizin bebeler pıtlatıyor benim gaz, hayattaki şansım işte.

Aranızda dudak çatlaması aşırı kuruluk çeken var mı?
Ben eskiden böyle bişey hiç yaşamazdım, hani havalar soğuk desek kaç gündür iyi ama bana mısın demedi. Lip gloss filan hiçbişey fayda etmiyor

bu mesajını tam dudaklarımı kanatmaya devam ederken okumam :)))) bi süredir var bende de. sürekli bebe gibi yalanıyorum

İyi geceler kızlarr oylamayı açıyorum
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
Bende 1 diyorum cokk benzer modeller diğeri daha kalın tahtalı sanırım

Kızlar benim tsh kontrol altında tutulduğu İçin aylık rutin kan veriyorum ona göre doz ayarlaması yapıyoruz.

Doktorum izinliymiş bu hafta, e diğer haftada bayram. Ben de sağlık ocağına gidip kan verdim.
Sağlık ocağında kan veren oldu mu tsh için bildiğim kadarıyla labaratuvar farklılığı olabiliyor özellikle sağlık ocaklarında bi tık yüksek çıkıyor diye aklımda kalmış.

Var mı başına gelen? daha sonucum çıkmadı ama.

Bu arada hemşireye kalp atışını dinleyebiliyor muyuz dedim? 20. Haftadan sonra duyabiliriz şimdi duyamayız dedi.
Yarın sonucu almaya geldiğinizde bi deneriz dedi ama şimdi duramayız falan ben panik olurum o yüzden istemedim:)

Bence saçmalıyor çünkü ben Bursa daha erken haftalarda sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini biliyorum.

Lab larin kullandiklari kitlere gore normal araliklari farklilasabilir ama daha yuksek cikmasi cok zor. o zaman testi yapan hata yapiyordur ( 2 sene ozel tip laboratuvarin da calistim )

seni 19. hafta da duyamiyorsa yuhh yani kizlar evde kendileri dinliyor 12. haftadan beri

Fahiş bir fark çıkmaz heralde yani inşallah, şimdi doktoruma da ulaşamam alır beni bir panik
Teşekkür ederim canım.

Sorma ya ben burda öğrendiklerimle karşındakinden daha çok şey bildiğimi anladım, şimdi önemsemez duyamaz falan beni paniğe sürükler diye hiç üstelemedim.

bu mesajını tam dudaklarımı kanatmaya devam ederken okumam :)))) bi süredir var bende de. sürekli bebe gibi yalanıyorum
Kalp kalbe karşıymış çiçeğim :)
B12 eksikliği filan da diyor nette. Nasıl önleyeceğimiz hakkında zerre fikrim yok. Sıkıldım vallahi

ben vazalin suruyorum artik bas edemiyorum
İşe yarıyor mu vazelin?
Bepantenin dudak balmı çok iyiydi ama evde bulamıyorum şansıma. Yenisini alacağım sanırım. O da işe yarar mı bilemiyorum ama.

İnsan bence de hisseder minnoşum, ben eminim ama benim gaz böyle biraz cins, pıt pıt atar.
Sizin bebeler pıtlatıyor benim gaz, hayattaki şansım işte.
Kız öyle deme belki bu hafta başlar dicemde bazı insanların cidden bağırsak hareketleri yanında oturduğunda duyuluyor seninde öle sanırım 20. Hafta hissettim çığlıklarını duyucaz burda inşallah

Kumaş kalitesi ilki polyester diğeri pamuk yatakları farklı ikincinin onaylı sağlık açısından uygun bir yatak birde mobilya kalitesi
Ben olsam bu durumda pamuğu tercih ederdim.
Kraft park yataklar da çok güzel taşınabilir olanlar. 2300 dü fiyatları.

Canım benimkide 17-18 haftalar dedi sağlık ocağındaki aletler çok eski sanırım ondan öyle belki bazı bölgelerde yenilenmiştir aletler küçük yer bizimm burası

Tek değilsiin bende de var cilt kuruluğuda başladıı. Belki hani içtiğimiz su mu yetmiyor ki diyorum bende

Mobilya kalitesi çok farklı ama ilki sallanıyor çok ince ikinci 3 yıl kullanılır en azından

Varsa bariz fark eğer sen bakmıssın dokunmussun ben benzer geldiği için dedim öyle. Hangisi sana yarayacaksa kaliteli geliyorsa içine siniyorsaa onu alın güle güle kullanın bebişinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…