1 ve 2 arasında ne fark var 1000 lira oynuyor?İyi geceler kızlarr oylamayı açıyorum
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
İnsan bence de hisseder minnoşum, ben eminim ama benim gaz böyle biraz cins, pıt pıt atar.Valla bu yaşıma kadar gazım oldu hiç öyle pıt pıt olarak olmadıben kesinlikle bebek olduğunu biliyorum annemde diyor insanın kendini çözmesiyle alakalı o bide benim vucudumda çok değişiklik olmaz normaldede kesinlikle bebişim bugün doktora sorarım söylerim size
bu mesajını tam dudaklarımı kanatmaya devam ederken okumam :)))) bi süredir var bende de. sürekli bebe gibi yalanıyorumAranızda dudak çatlaması aşırı kuruluk çeken var mı?
Ben eskiden böyle bişey hiç yaşamazdım, hani havalar soğuk desek kaç gündür iyi ama bana mısın demedi. Lip gloss filan hiçbişey fayda etmiyor
Bende 1 diyorum cokk benzer modeller diğeri daha kalın tahtalı sanırımİyi geceler kızlarr oylamayı açıyorum
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
ben vazalin suruyorum artik bas edemiyorumAranızda dudak çatlaması aşırı kuruluk çeken var mı?
Ben eskiden böyle bişey hiç yaşamazdım, hani havalar soğuk desek kaç gündür iyi ama bana mısın demedi. Lip gloss filan hiçbişey fayda etmiyor
Kızlar benim tsh kontrol altında tutulduğu İçin aylık rutin kan veriyorum ona göre doz ayarlaması yapıyoruz.
Doktorum izinliymiş bu hafta, e diğer haftada bayram. Ben de sağlık ocağına gidip kan verdim.
Sağlık ocağında kan veren oldu mu tsh için bildiğim kadarıyla labaratuvar farklılığı olabiliyor özellikle sağlık ocaklarında bi tık yüksek çıkıyor diye aklımda kalmış.
Var mı başına gelen? daha sonucum çıkmadı ama.
Bu arada hemşireye kalp atışını dinleyebiliyor muyuz dedim? 20. Haftadan sonra duyabiliriz şimdi duyamayız dedi.
Yarın sonucu almaya geldiğinizde bi deneriz dedi ama şimdi duramayız falan ben panik olurum o yüzden istemedim:)
Bence saçmalıyor çünkü ben Bursa daha erken haftalarda sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini biliyorum.
Mobilya kalitesi çok farklı amaArada 1000 lira fark var bence 1 numara diyorum benziyorlar çünkü model olarak. Aynı tarza da 1000 lira fazla verme bence
Kıyamamm yaaAllahım bende normalde eşim evden çalışıyor. Dün iş yerinden çağırdılar beni evde niye tek bıraktın diye ağladımadamın işe gitmesi dışında bir sorun yok
Evet canım 15 mayısta yapıcaz hem tam belli olur hem biz hazırlanırız dedikSenin partinin tarihii neydi tam olarak 15 mayıs mıydıı
Kumaş kalitesi ilki polyester diğeri pamuk yatakları farklı ikincinin onaylı sağlık açısından uygun bir yatak birde mobilya kalitesi1 ve 2 arasında ne fark var 1000 lira oynuyor?
Fahiş bir fark çıkmaz heralde yani inşallah, şimdi doktoruma da ulaşamam alır beni bir panikLab larin kullandiklari kitlere gore normal araliklari farklilasabilir ama daha yuksek cikmasi cok zor. o zaman testi yapan hata yapiyordur ( 2 sene ozel tip laboratuvarin da calistim )
seni 19. hafta da duyamiyorsa yuhh yanikizlar evde kendileri dinliyor 12. haftadan beri
Kalp kalbe karşıymış çiçeğim :)bu mesajını tam dudaklarımı kanatmaya devam ederken okumam :)))) bi süredir var bende de. sürekli bebe gibi yalanıyorum
İşe yarıyor mu vazelin?ben vazalin suruyorum artik bas edemiyorum
Kız öyle deme belki bu hafta başlar dicemde bazı insanların cidden bağırsak hareketleri yanında oturduğunda duyuluyor seninde öle sanırımİnsan bence de hisseder minnoşum, ben eminim ama benim gaz böyle biraz cins, pıt pıt atar.
Sizin bebeler pıtlatıyor benim gaz, hayattaki şansım işte.
Ben olsam bu durumda pamuğu tercih ederdim.Kumaş kalitesi ilki polyester diğeri pamuk yatakları farklı ikincinin onaylı sağlık açısından uygun bir yatak birde mobilya kalitesi
Canım benimkide 17-18 haftalar dedi sağlık ocağındaki aletler çok eski sanırım ondan öyle belki bazı bölgelerde yenilenmiştir aletler küçük yer bizimm burasıKızlar benim tsh kontrol altında tutulduğu İçin aylık rutin kan veriyorum ona göre doz ayarlaması yapıyoruz.
Doktorum izinliymiş bu hafta, e diğer haftada bayram. Ben de sağlık ocağına gidip kan verdim.
Sağlık ocağında kan veren oldu mu tsh için bildiğim kadarıyla labaratuvar farklılığı olabiliyor özellikle sağlık ocaklarında bi tık yüksek çıkıyor diye aklımda kalmış.
Var mı başına gelen? daha sonucum çıkmadı ama.
Bu arada hemşireye kalp atışını dinleyebiliyor muyuz dedim? 20. Haftadan sonra duyabiliriz şimdi duyamayız dedi.
Yarın sonucu almaya geldiğinizde bi deneriz dedi ama şimdi duramayız falan ben panik olurum o yüzden istemedim:)
Bence saçmalıyor çünkü ben Bursa daha erken haftalarda sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini biliyorum.
Aranızda dudak çatlaması aşırı kuruluk çeken var mı?
Mobilya kalitesi çok farklı amailki sallanıyor çok ince ikinci 3 yıl kullanılır en azından
Evet canım 15 mayısta yapıcaz hem tam belli olur hem biz hazırlanırız dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?