Öyle tabi ama benimkide çok anlayışsız oldu benim hormonlarıma sıra gelmiyor hoş aslında ağlamıcağım sadece sinirleneceğim şeylere ağlıyorumda sinir duygum yerini ağlamaya bıraktı geçicek yaz geliyor havalar ısınınca hayata insan daha değişik bakıyor
Ay valla sağlıkla doğsalardı bi ilk gebelik, uğraşlarla elde edilmiş bir gebelik olunca insan daha stresli oluyormuş acemiliğimizi çekecek artık minik kuşlar
İyi geceler kızlarr oylamayı açıyorum
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
Hormonların etkiside alınganlıgımızda artıyor çoğu zamaan. Kesinlikle erkekleri haklı bulmuyorum bi sinirliyiz bi duygusal zaten tedirginlikte var ama işte bizlerde biraz aman moduna girmeliyiz bu süreçtee. Minnoşlarımız için
Benim gebelik belirtilerimden birisi de unutkanlıktı baştaki zamanlara göre çok çok iyiyim
Sakarlık bende de vardı gebelikte artmadı bi işe dokunmadığım için
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
Gaz olunca veya bağırsak hareketi daha farklı oluyor canım ya. Mesela bagirsaktan bisey olursa farkediyorum titriyormus gibi oluyor ya da ses geliyor
Sen zayıfsın kuzum sende erken hissedebilirsinn
Gaz olunca veya bağırsak hareketi daha farklı oluyor canım ya. Mesela bagirsaktan bisey olursa farkediyorum titriyormus gibi oluyor ya da ses geliyor
Sen zayıfsın kuzum sende erken hissedebilirsinn
Benim gaz beni titretmiyor kız. İçerden biri vuruyor gibi bir pıt ama ben biliyorum gaz olduğunu, bence çok erken, o farklı olur anlarız zaten minnoşum, zayıf da olsam 19’dan önce hissedebileceğimi sanmıyorum. Bakalım.
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Benim gaz beni titretmiyor kız. İçerden biri vuruyor gibi bir pıt ama ben biliyorum gaz olduğunu, bence çok erken, o farklı olur anlarız zaten minnoşum, zayıf da olsam 19’dan önce hissedebileceğimi sanmıyorum. Bakalım.
Valla bu yaşıma kadar gazım oldu hiç öyle pıt pıt olarak olmadı ben kesinlikle bebek olduğunu biliyorum annemde diyor insanın kendini çözmesiyle alakalı o bide benim vucudumda çok değişiklik olmaz normaldede kesinlikle bebişim bugün doktora sorarım söylerim size
Valla bu yaşıma kadar gazım oldu hiç öyle pıt pıt olarak olmadı ben kesinlikle bebek olduğunu biliyorum annemde diyor insanın kendini çözmesiyle alakalı o bide benim vucudumda çok değişiklik olmaz normaldede kesinlikle bebişim bugün doktora sorarım söylerim size
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Allahım bende normalde eşim evden çalışıyor. Dün iş yerinden çağırdılar beni evde niye tek bıraktın diye ağladım adamın işe gitmesi dışında bir sorun yok