2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Yaz gelince daha güzel olacak herşey aynen böyle dengesiz havalarda yoruyor insanı

İçin rahatlasın şimdi banyo yaptım giyindim bi doğruldum altımdan dediğin gibi akıntı

Ay valla sağlıkla doğsalardı bi ilk gebelik, uğraşlarla elde edilmiş bir gebelik olunca insan daha stresli oluyormuş acemiliğimizi çekecek artık minik kuşlar

İyi geceler kızlarr oylamayı açıyorum
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim

Eklentiler

• F20E05E3-E516-4E43-8B83-C008577CC7B6.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 584BC0C4-0836-4A6D-8320-8DA9C676BD8B.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 91
Bugün ben adam hiç tatlı yapmıyorsun bu aralar dedi diye hüngür hüngür ağladım yetişin

1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
Birinci tekerlekli diğeri değil, değil mi minnoş? Ben birinciyi sevdim, anne yanı özelliği var sanırım ikisinde de?

Ya benim de pıt pıt oluyor ama eminim ki gaz. Nabız gibi olan da kendi nabzım. Yeter gari 16.haftaya bile giremedim gitti.
Gaz olunca veya bağırsak hareketi daha farklı oluyor canım ya. Mesela bagirsaktan bisey olursa farkediyorum titriyormus gibi oluyor ya da ses geliyor
Sen zayıfsın kuzum sende erken hissedebilirsinn

Gaz olunca veya bağırsak hareketi daha farklı oluyor canım ya. Mesela bagirsaktan bisey olursa farkediyorum titriyormus gibi oluyor ya da ses geliyor
Sen zayıfsın kuzum sende erken hissedebilirsinn
Benim gaz beni titretmiyor kız. İçerden biri vuruyor gibi bir pıt ama ben biliyorum gaz olduğunu, bence çok erken, o farklı olur anlarız zaten minnoşum, zayıf da olsam 19’dan önce hissedebileceğimi sanmıyorum. Bakalım.

Valla bu yaşıma kadar gazım oldu hiç öyle pıt pıt olarak olmadı ben kesinlikle bebek olduğunu biliyorum annemde diyor insanın kendini çözmesiyle alakalı o bide benim vucudumda çok değişiklik olmaz normaldede kesinlikle bebişim bugün doktora sorarım söylerim size

Bekliyoruz nasılmış minnak bak bakalım

1. Beşik mi
2. Beşik mi

Arada 1000 lira fark var bence 1 numara diyorum benziyorlar çünkü model olarak. Aynı tarza da 1000 lira fazla verme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…