2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah hepimiz ev sahibi oluruz da kurtuluruz bu stresten evimde saat yok hala kiracıyım diye asmıyorum aşırı düşünceliyim

Kaldırmam ağır eşyaları da ay benim eşyalarım sar sar bitmez ki çeyizimi görmen lazımdı

Kolilemek mesele benim eşyam çok görmemiş gibi doldurmuşum her yeri

Benim hiç çeyizim yoktu, evliliğe karşıydım çünkü.
Tek bir fotoğraf bile asmadım hakikaten saat bile yok, kendi evim olmadığından hiç içimden gelmiyor.

Şu patpatlardan alsaydın beybisi.

Ve amin, bebek kısmetiyle gelsin bir de ev getirsin.

Kız daha yeni cinsiyeti öğrendin bıraksın da alışveriş yap yani insanın hevesini şeyapıyorlar ya
Ben bebek alışverişi yapmıyorum bebeğim ya, kıyafet almayacağım son üç ay kalana kadar.
Ev ve kendi ihtiyaçlarımı alıyordum.
Bebek için 4 paket bakım örtüsü aldım zoruna gitti, kafasını koparacaksın atacaksın, sinir herif.

Benimde yoktu nişanlıyken aldım hepsini ama abarttım aşırıya kaçtım pişmanım

Çeyiz zamanı almıştım baya işime yaradı uzak yerden geldi hiçbir şey kırılmadı. Yine ondan almayı düşünüyoruz

İnşallah ya

Kıskandıysan sana da alayım deseydin
Çok gıcık oluyorum ben de ya dövesim geliyor bazen

Doktor normal mi dedi peki hala bu bulantılara. Benimki daha 12. Haftada bitmesi lazımdı dedi devam etmesine şaşırdı
Benimkino kolay kolay sasirtamazsin öyle bir adam kanama olunca bile sakince tepki vermişti.ilaci kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…