Evet kuzum belki eskidir, şimdi hemşire duyamaz falan kontrolüm de 3 hafta sonra artık düşünüp dururum diye hiç yeltenmeyeyim dedim.Canım benimkide 17-18 haftalar dedi sağlık ocağındaki aletler çok eski sanırım ondan öyle belki bazı bölgelerde yenilenmiştir aletler küçük yer bizimm burası
Ya ne güzel darısı başımıza.Kızlar merhaba hareklerini hisseden var mı aranızda. ben baya hissediyorum artık ikinci olduğundan erken oldu hatta bugün gece baya uyandım :))
Saldım gitti amaaanKalp kalbe karşıymış çiçeğim :)
B12 eksikliği filan da diyor nette. Nasıl önleyeceğimiz hakkında zerre fikrim yok. Sıkıldım vallahi
Kuzu bu arada okudum mesajları.Evet kuzum belki eskidir, şimdi hemşire duyamaz falan kontrolüm de 3 hafta sonra artık düşünüp dururum diye hiç yeltenmeyeyim dedim.
Ay ben daha hissedemiyorum ne zaman hissedeceğiiiz
Benim sağlık ocağında 4e yakın çıkmıştı doktorumda 1 küsür cıktı. Sağlık ocaklarında baya fark oluyor boşuna kanını verme sağlık ocağına çok yüksek ihtimalle yanlış çıkarKızlar benim tsh kontrol altında tutulduğu İçin aylık rutin kan veriyorum ona göre doz ayarlaması yapıyoruz.
Doktorum izinliymiş bu hafta, e diğer haftada bayram. Ben de sağlık ocağına gidip kan verdim.
Sağlık ocağında kan veren oldu mu tsh için bildiğim kadarıyla labaratuvar farklılığı olabiliyor özellikle sağlık ocaklarında bi tık yüksek çıkıyor diye aklımda kalmış.
Var mı başına gelen? daha sonucum çıkmadı ama.
Bu arada hemşireye kalp atışını dinleyebiliyor muyuz dedim? 20. Haftadan sonra duyabiliriz şimdi duyamayız dedi.
Yarın sonucu almaya geldiğinizde bi deneriz dedi ama şimdi duramayız falan ben panik olurum o yüzden istemedim:)
Bence saçmalıyor çünkü ben Bursa daha erken haftalarda sağlık ocağında kalp atışı dinlendiğini biliyorum.
Ya sorma bizimki de öyle, diyorum ya kesinlikle ben ondan daha çok şey biliyorum şurdan öğrendiklerimle.Kuzu bu arada okudum mesajları.
Bizim sağlık ocağı normalde gittiğim devlet hastanesinin lab ını kullanıyor mesela. Öyle olursa şanslısın. Ama yine de değerlerin cok değişeceğini sanmıyorum.
Bir de burdan birisi sağlık ocağındaki cihazın bizim eve aldığımız cihazla aynı olduğundan bahsetti. Biz evde duyuyoruz rahat ama bazen uğraşmak gerekebilir. Sağlık ocağındaki ebe filan uğraşmak istemiyor bence. Çünkü benim ebe de yesin yatsın akşama kadar anca ondan anlıyor
Numara verdi Her an ulaşabilirsin dedi mesaj attım 3 iş günü sonra döndü
Yaa işte bu mesajlar mıydı acaba benim okuduğum?Benim sağlık ocağında 4e yakın çıkmıştı doktorumda 1 küsür cıktı. Sağlık ocaklarında baya fark oluyor boşuna kanını verme sağlık ocağına çok yüksek ihtimalle yanlış çıkar
Ebe Bana gebeliğimi ilk öğrendiğimde sistemden gebeliğini başlatmıyorum. Kalbi duyduktan sonra haber verirsin başlatırım, bi şey olursa iptal etmem gerekir dediğinde okkalı bi küfür etmemek için zor tutmuştum kendimi. Eşim sakinleştirmişti. Böyle de beddua eder gibi konuştu. O zamandan beri şeytan görsün yüzünüYa sorma bizimki de öyle, diyorum ya kesinlikle ben ondan daha çok şey biliyorum şurdan öğrendiklerimle.
Güya 12. Haftada arayacaktı aramayınca ben aradım, kızıyorum böyle işini savsaklayan insanlara
Sonuç çıksın zaten doz ayarlamayı da öğrendim kendi doktoruma gidene kadar belki ilacın dozunu yükseltirim, zaten 25-50-100 mg’lik ilaçlar kullandım bu zamana kadar ona göre bir ayar yaparım artık ne yapayım
Yaa işte bu mesajlar mıydı acaba benim okuduğum?
Yarın ola hayrola bakalım eğer ciddi bir fark çıkarsa gider tekrar başka özel hastanede veririm artık
Yani bilmiyorm sizin sağlık ocağı nasıl ben görünce korktum hatta tsh nasıl bu kadar yüksek olur diye doktorumda çok yüksek bidaha bakalım dedi sonra düşük cıktı oda sağlık ocaklarında kan bekliyor bu yüzden olabilir dedi boşuna endişelenmiştimYa sorma bizimki de öyle, diyorum ya kesinlikle ben ondan daha çok şey biliyorum şurdan öğrendiklerimle.
Güya 12. Haftada arayacaktı aramayınca ben aradım, kızıyorum böyle işini savsaklayan insanlara
Sonuç çıksın zaten doz ayarlamayı da öğrendim kendi doktoruma gidene kadar belki ilacın dozunu yükseltirim, zaten 25-50-100 mg’lik ilaçlar kullandım bu zamana kadar ona göre bir ayar yaparım artık ne yapayım
Yaa işte bu mesajlar mıydı acaba benim okuduğum?
Yarın ola hayrola bakalım eğer ciddi bir fark çıkarsa gider tekrar başka özel hastanede veririm artık
Ebe Bana gebeliğimi ilk öğrendiğimde sistemden gebeliğini başlatmıyorum. Kalbi duyduktan sonra haber verirsin başlatırım, bi şey olursa iptal etmem gerekir dediğinde okkalı bi küfür etmemek için zor tutmuştum kendimi. Eşim sakinleştirmişti. Böyle de beddua eder gibi konuştu. O zamandan beri şeytan görsün yüzünümeymenetsiz. Anaa sakinleşemiyorum gene. Of.
İki tuşa basacak altı üstü aptal kadın ya.
Yani bilmiyorm sizin sağlık ocağı nasıl ben görünce korktum hatta tsh nasıl bu kadar yüksek olur diye doktorumda çok yüksek bidaha bakalım dedi sonra düşük cıktı oda sağlık ocaklarında kan bekliyor bu yüzden olabilir dedi boşuna endişelenmiştim
Bizimki gerçekten oturuyor bi şeyler yiyip kulaklıkla pc başında. Ne zaman gitsem ki haftada 1 gidiyorum. Bazen sırf kapıdan ona bakıyorum sinirimden-Sunshine ben de gittiğimde 2 düşüğüm olduğunu söyledim aaaa genetik test yaptırmalısınız falan dedi bana. Bacım ben o aşamaları çoktan geçtim dedim, tabi içimden. Dışımdan biliyorum tüm tetkikleri yaptırdım dedim
Tabi herkesin işi kendince zor ama göz de görüyor, bugün çile doğru düzgün ilgilenmedi. Sürekli oraya gidip gelen hastalara üzüldüm şahsen ben. Bakalım sonucum ne çıkacak eğer çok çok yüksek falan çıkarsa güvenemez zaten, 1 ay önce 1,24 çıkmıştı 25’lik ilaç kullanıyordum.
Azaleaa baktığımız bir sistem var mı bu sonuçlara? E nabızda çıkıyor mu? Sizin ertesi gün mü çıkmıştı?
Tek olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Senle aynıyım aşırı kuru bir cilt, ve aşırı kuru dudaklar.Tek değilsiin bende de var cilt kuruluğuda başladıı. Belki hani içtiğimiz su mu yetmiyor ki diyorum bende
Ertesi gün cıktı sonuç-Sunshine ben de gittiğimde 2 düşüğüm olduğunu söyledim aaaa genetik test yaptırmalısınız falan dedi bana. Bacım ben o aşamaları çoktan geçtim dedim, tabi içimden. Dışımdan biliyorum tüm tetkikleri yaptırdım dedim
Tabi herkesin işi kendince zor ama göz de görüyor, bugün çile doğru düzgün ilgilenmedi. Sürekli oraya gidip gelen hastalara üzüldüm şahsen ben. Bakalım sonucum ne çıkacak eğer çok çok yüksek falan çıkarsa güvenemez zaten, 1 ay önce 1,24 çıkmıştı 25’lik ilaç kullanıyordum.
Azaleaa baktığımız bir sistem var mı bu sonuçlara? E nabızda çıkıyor mu? Sizin ertesi gün mü çıkmıştı?
Yapma böyle tehlikeli hareketler, bak ben gerçek anlamıyla çömelmiyorum bile hala. Kaldı ki öyle bel yoracak işler yapacaksın Allah korusun. Neyse ki aletin var onunla bol bol dinle kuzucuğu.Saldım gitti amaaan2 gün bıçak saplandı sanki rahmimi yardılar ortadan böyle geldi geldi gitti. şimdi farklı tipte bi rahatsızlık hissine geçtik. Bebeğin beşiğine uygun olarak ilerde yatağımızı çevirmemiz gerekiyordu. Eşim tutturdu şimdi yapalım diye.
Dün onla uğraştık ben zorlamadım hiçbir şeye de yine de tutamadım kendimi bi kaç tur eğildim doğruldum sadece. Gece bel ağrısından uyuyamadım.
Zaten bu ara gece uykum 3 saatDüşünmüyorum artık üstüne
Yok yok sadece işte eğildim doğruldum bi kaç kez. Zorlamadım hiç ama İşte etkiledi yine de.Yapma böyle tehlikeli hareketler, bak ben gerçek anlamıyla çömelmiyorum bile hala. Kaldı ki öyle bel yoracak işler yapacaksın Allah korusun. Neyse ki aletin var onunla bol bol dinle kuzucuğu.
Sen neden her hafta gidiyorsun bakıyım denetime miBizimki gerçekten oturuyor bi şeyler yiyip kulaklıkla pc başında. Ne zaman gitsem ki haftada 1 gidiyorum. Bazen sırf kapıdan ona bakıyorum sinirimdeniğneye filan da kalkmıyor.
Kuzu Kocaeli sağlık ocağı tahlil sonuçları sayfasından bakabiliyorsun ama enabızda da çıkar.
Proluton kullanıyorum ya İğneye gidiyorum her haftaSen neden her hafta gidiyorsun bakıyım denetime mi
Ben o kadar aralıkla gidiyorum ki eski gittiğim doktor değişmiş yerine yenisi gelmiş :)
Bende aynısını düşünüp gitmedim sağlık ocağına şimdi duymaz zaten stresli bir hafta geçirdim gerilirim diye bugün kontrolüm var neyse ki görücem kızımı inşallah iyidirEvet kuzum belki eskidir, şimdi hemşire duyamaz falan kontrolüm de 3 hafta sonra artık düşünüp dururum diye hiç yeltenmeyeyim dedim.
Ay ben daha hissedemiyorum ne zaman hissedeceğiiiz
Agsgsg deneyim ekini görevde, böyle hamiş de bulamaz sağlık bakanlığıProluton kullanıyorum ya İğneye gidiyorum her haftabazen hastane acili bazen sağlık ocağında vurunuyorum
Bakayım yarın da sağlık ocağına gidicem herhalde ebe de napıyon bakayım yine
Kuzu sorsana bi plesantam nerde diye :)Bende aynısını düşünüp gitmedim sağlık ocağına şimdi duymaz zaten stresli bir hafta geçirdim gerilirim diye bugün kontrolüm var neyse ki görücem kızımı inşallah iyidirvalla akşamları uzatın bacaklarınızı yatar pozisyonda biraz dünleyin kendinizi hoş ben babasına bağırırken yaptı hareket hissettim nedemek istedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?