2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tam olarak ne sormam gerekiyor onu anlat bana sorayım tabi canım bana ilk zamanlar iyi üstte olması gerektiği yerde diyordu ama plesantamı bilmiyorum

Tam olarak ne sormam gerekiyor onu anlat bana sorayım tabi canım bana ilk zamanlar iyi üstte olması gerektiği yerde diyordu ama plesantamı bilmiyorum
Plesanta rahmin ön duvarındaymış canım benim yani plesanta previa gibi rahim girişinde değil.
Ön duvarda demek de hemen karnın iç kısmında gibi düşün yani karın yap dokusu plesanta sonra bebek geliyor, bebek plesantanın arkasında olduğundan ve plesanta da 2-2,5 cm olduğundan bebek hareket etse de ben hissedemiyorum.
sen hissedebiliyorsun ya acaba senin plesanta rahim arka duvarında o yüzden direkt karın yap dokusu bebek sonra plesanta geldiği için mi erkenden hissediyorsun.
Sorum bu:))

Demir hapı kullanmıyorum ben bence su gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar, gece ağrım vardı acile gittim Allah'a şükür bebek iyiymiş ultrasonda ilk defa böyle net görüyorum ama araştırma hastanesi ve acil olduğu için ultrason görüntüsü vermediler asistan doktor baktı cinsiyet tahmini yapıp yapamayacağını sordum bu haftada yapabilecek olan varsa bütün maaşımı vereceğim dedi bu da tuhaf geldi bazı kişilere 12. Haftada cinsiyet tahmini söyleniyor ben 14. Haftaya ayak bastım, 14. Haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı ?

Çok saçma konuşmuş ben bebeğimin cinsiyetini 11. haftada öğrendim. Tahmin eden doktor ediyor, bu kadar iddialı konuşmasının anlamı yok.
14. haftada da genellikle netlik kazanıyor bebeğin cinsiyeti.

Çok saçma konuşmuş ben bebeğimin cinsiyetini 11. haftada öğrendim. Tahmin eden doktor ediyor, bu kadar iddialı konuşmasının anlamı yok.
14. haftada da genellikle netlik kazanıyor bebeğin cinsiyeti.
Evet bende 14. Haftada doktorların daha net konuştuğunu biliyorum tuhaf geldi bana cevap için teşekkürler

Oğlumda 12. haftada öğrenmiştim. şimdi 14. haftada öğrendim kız bebek bekliyorum genelde 12-14 aralığında söylüyorlar.

Oğlumda 12. haftada öğrenmiştim. şimdi 14. haftada öğrendim kız bebek bekliyorum genelde 12-14 aralığında söylüyorlar.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende ilk gebeliğimde erkekti 10. Haftada tahmin 12. Haftada net olarak öğrenmiştim

8
Tek değilsiin bende de var cilt kuruluğuda başladıı. Belki hani içtiğimiz su mu yetmiyor ki diyorum bende
Canım benim ikinci hamileliğimde de bu zamanlar cilt kuruluğu başladı, şimdide, doktor bana bepantol tavsiye etti, iyice nemlendiriyorum, bacaklarımı ve göbeğimi özellikle, pul pul dökülüyor Du şimdi daha iyi şükür
Kızlar merhaba hareklerini hisseden var mı aranızda. ben baya hissediyorum artık ikinci olduğundan erken oldu hatta bugün gece baya uyandım :))
Kaçıncı haftada hissettiniz acaba, bende ikinci gebelikte 13 hafta civarı hissettiğimi hatırlıyorum, bu üçüncü gebeliğim heyecanla bekliyorum
Evet kuzum belki eskidir, şimdi hemşire duyamaz falan kontrolüm de 3 hafta sonra artık düşünüp dururum diye hiç yeltenmeyeyim dedim.
Ay ben daha hissedemiyorum ne zaman hissedeceğiiiz
Canım sağlık ocağı benim hep yanlış verdi tsh sonuçlarımı, bazen yüksek bazen eksik çıkıyor, doktorumda kesinlikle istemiyor, devlet hastanesinden yapabilsen keşke, ben şuan 100mg kullanıyorum ve her ay tahlil veriyorum doktora gönderiyorum doz ayarlaması yapıyor
Canım yukarıda arkadaşa yazmıştım, benim iki gebelikte de oldu pul pul dökülüyor, iyi bir nemlendirici deneyebilirsin istersen doktoruna danış bende öyle yaptım, demir hapını yan etkisi olduğu sanmam ben iki gündür kullan maya başladım demiri ve 1 haftadır var cilt kuruluğu
İlk önce geçmiş olsun, aaa ne saçma benim doktorum 11 ve 12 haftalarda söyledi tabii doğru çıkar mı bilmem
Ama diğer hamilelikler imde de 12.hafta da söylediği çıktı, bence o bilememiş diğer doktorlara çamur atıyor

Teşekkür ederim, Ben de öyle tahmin ediyorum

O dedigini anladim bak evet öyle de oluyor gaz da benim hissettiğim bi degisikti ama bir iki gündür pek bisey yok 18. Haftaya doğru gidiyorum bi hissetsekde rahatlasak

İyi geceler kızlarr oylamayı açıyorum
1. Beşik mi
2. Beşik mi
Bizde tayinciyiz park yatak daha iyi dediler ama ben böyle istiyorum gittiğimiz yerde küçük beşik alırız dedim
Canım tahtasına bak sağlam mı değil mi diye ona göre karar ver model hersey ayni

Kızım olacağını 11+0 da öğrendim

Evet Hatay'dayım canım, araştırma acilinde zaten genetik rahatsızlığım var diye normalde de araştırma hastanesine mecbur bırakıyor sağlık bakanlığı maalesef
Sen o zaman serinyoldaki araştırma hastanrsine gittin canım. Ben hatayli değilim de orda yaşıyorum, ben antakyadaki devlet aciline gitmiştim birde mozaik hastanesinin aciline gitmiştim aynı gün. Mozaikte çok hareketli göremiyorum demişti ama ilk defa 3 boyutlu oluyor sanırım ultrason kağıdı verdi adam güzelde baktı. Kendi doktorumdan almadım hiç daha.
Devlette cinsiyet açısından pek bisey demiyorlar sanırım erken diyip geçiştiriyorlar
Defneye gidiyordum ben orda 12+3te kız bence dedi doktor 13+0da erkek dedi. Sadece yanılma olabiliyor. Erkek olarak kaldı suanlik. Şuan memleketimdeyim 16. Haftada baktı erkek kesin dedi

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah evet serinyoldakine gittim evime yakın neyse kız yada erkek fark etmez Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin duanıza ihtiyacım var CVS testi yaptırdım sonuç bekliyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…