2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah öyledir canım benim içini ferah tut. Rabbim sağlıklı evladını zamanında kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Sonuç ne zaman çıkacakmış ?

Rabbim şu mübarek ayın hürmetine şifa versin canim inşallah sonuçların tertemiz çıkar Allah bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıklı hayırlı olsun gerisi önemli degil

Kız öyle deme belki bu hafta başlar dicemde bazı insanların cidden bağırsak hareketleri yanında oturduğunda duyuluyor seninde öle sanırım 20. Hafta hissettim çığlıklarını duyucaz burda inşallah
Yok beybisi bende ses yok pıt hissi var.
Ay inşallah, yarın 16.haftaya giriş yapacağım kısmetse.

Sen iki haftaya hissedersin inşallah minnoşum az kaldı.
Doktor 5 hafta sonra gel diyince bayılasim geldi o yüzden hemen hissetmek istiyorum
Sende hissedersin kuzum normalde en erken 16 17. Hafta diyorlar. Ama tabiki düzensiz oluyormuş.
Hatta 24. Haftaya kadar düzensiz sonra bi düzende oluyormuş. Sadece hissetme açısından artar
Doktor 19. Hafta dedi bekliyoruz bakalım

Hiç sorma çok zor geliyor bu sefer bir ay bekleyeceğim dedim ama içimdeki ben yan çizmeye çalışıyor.

Aslında şey okumuştum, bilmediğimizden bağırsak hareketleriyle karıştırdığımızı, bu yüzden hissedemediğimizi sandığımızı yazıyordu. Ama yine de benim için çok erken, önden buyrunuz tospikim.

Valla yavrum benimde 1 haftası geçti ama geri kalan 1 ay nasil beklenir bilmiyorum zaman su gibi akıp geçsin istiyorum şöyle 20. Haftalara doğru. Ondan sonra daha normal bekleriz bence. Hala ufak diye dert ediniyoruz. Hareket yok bisey yok tam anlamıyla o yüzden.
Onu bende okudum kuzum ilk gebelik işte bilmiyoruz, benim o hissettiğim şeyde kesildi gibi sadece bi kere elimi koyduğumda çok hafif bisey oldu gece, ondan da hayatta emin olamam

Kizlar bende heyecanla dörtlü test sonucunu bekliyoruuum kan sonuçlarım çıkmış sanırım kolestrol yüksek çıkmış sonra demirin düşük çıkmış B12 düşük TSH bı tık yüksek beş çıkmış her tarafım dökülüyor daha doktorumu aramadım

Çok şükür bebeğim ikinizde iyi olun da. Endişelendim görünce. Dikkat et kendini bizi unutma ama yine gel.

Güzel dileklerin için de teşekkür ederim, amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…