2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oyy hayırlı olsun canım iyi gelirse haberlerini bekliyorum sıkıntı çekmeye başladım çünkü çok sırt ağrılarından
Diloş aradığım şey buymuş. Şu konforu elde etmek için 3 yastıkla yatmaya çalışıyordum yine de böyle olmuyordu. Rahmimin düşecek gibi sarkma hissi rahatsız ediyordu o kadar iyi geldi ki. Ve sağa dönmen imkansız hafif yana dönebilirsin ancak o da cok rahat. Bel desteği zaten iyiymiş baya.
Yine de sağdan popo altına ince uzun yastık sıkıştırdım on numara oldu kasığım da gerilmiyor böylece.

Hadi hayırlısı olsun kuzum benimde demir düşmüş ilaç kullandığım halde iyice. O yüzden bende halsizim herhalde.
Düzenlenir onlar kafana takma

Geçer bebeğim geçer bu haftaları hayal ediyorduk en başta, geldi de geçiyor işte çok şükür.

Ben ameliyatlıyım ya canım komple sırtım ağrıyor sadece bel değil valla bende alıcam. Her yerim ağrıyor
Bende sola yatiyordum bacak atacak yer arıyorum atıyorum yine tam olmuyor gibi.
Boynumdan belime kadar ağrı var magnezyum da pek işe yaramıyor

Bence bir dene. 2 tane bile alınabilir komple destek için. Zor bir durum Allah yardımcın olsun canım benim

Biz hamilelikten önce baya iyi yaşamışız bu değerlerle

Valla ben de ilaç torbası ile geziyorum.

Hadi hayırlısı olsun kuzum benimde demir düşmüş ilaç kullandığım halde iyice. O yüzden bende halsizim herhalde.
Düzenlenir onlar kafana takma
Evet canım ya yok onlar benim önceden beri var niyeyse kan değerim tam toplanmıyor hiçbir zaman bunlar küçük şeyler bebişler sağlıklı iyi olsun da şu dörtlü testin sonucunu bekliyorum bende merakla

14. haftadayım fakat mide bulantılarım ve halsizliğim hâla kesintisiz devam ediyor. Hiçbirşey yiyemiyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba ?

15. HAFTA

Detaylı ultrasona mi 1500 TL istediler

14. haftadayım fakat mide bulantılarım ve halsizliğim hâla kesintisiz devam ediyor. Hiçbirşey yiyemiyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba ?
17. Haftadaydim biraz önce kustum prilam ilacını icmeyip denemeyi düşünüyordum. Yani bilmiyorum ne zaman düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…