8
Canım benim ikinci hamileliğimde de bu zamanlar cilt kuruluğu başladı, şimdide, doktor bana bepantol tavsiye etti, iyice nemlendiriyorum, bacaklarımı ve göbeğimi özellikle, pul pul dökülüyor Du şimdi daha iyi şükür
Kaçıncı haftada hissettiniz acaba, bende ikinci gebelikte 13 hafta civarı hissettiğimi hatırlıyorum, bu üçüncü gebeliğim heyecanla bekliyorum
Canım sağlık ocağı benim hep yanlış verdi tsh sonuçlarımı, bazen yüksek bazen eksik çıkıyor, doktorumda kesinlikle istemiyor, devlet hastanesinden yapabilsen keşke, ben şuan 100mg kullanıyorum ve her ay tahlil veriyorum doktora gönderiyorum doz ayarlaması yapıyor
Canım yukarıda arkadaşa yazmıştım, benim iki gebelikte de oldu pul pul dökülüyor, iyi bir nemlendirici deneyebilirsin istersen doktoruna danış bende öyle yaptım, demir hapını yan etkisi olduğu sanmam ben iki gündür kullan maya başladım demiri ve 1 haftadır var cilt kuruluğu
İlk önce geçmiş olsun, aaa ne saçma benim doktorum 11 ve 12 haftalarda söyledi tabii doğru çıkar mı bilmem
Ama diğer hamilelikler imde de 12.hafta da söylediği çıktı, bence o bilememiş diğer doktorlara çamur atıyor