Valla en sıcakları son trimesterde geçirmek zor olacakama ana yüreği işte
Bebeğim detaylı ultrason olmasına rağmen muayene süresi 15 dk imiş. 1500 tl dediler. Benimkinin gözleri seyiriyor şu an bilemedim ne yapacağımı.Ama aldım Mayıs sonuna. Bir de muayenehanesini arayacağım bakalım. -Sunshine
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum, sağlık hizmetinde de gelinen son nokta bu ne yazık ki.Aman ya Rabbim... ben ilk gebeliğimde hastanede direk bakmışlardı ayrı ücret ödememiştim. Şimdi 400 tlye baktırcam
Evet minnoşum benim bu doktor da perinatoloji uzmanı, normal muayene 1000 ama detaylı olunca 1500, bari muayene süresi yarım saat olsaydı.Detaylı pahalı oluyor evet benim doktoruma bile her kontrol 950 veriyorum detaylıyada ona gideceğim kendisi perinatoloji uzmanı detaylı ultrasonda 1.500 alacakmış saçma geldi zaten veriyoruz fazlasını
Ay çok yüksek fiyatları ya Allah yardımcınız olsunDetaylı pahalı oluyor evet benim doktoruma bile her kontrol 950 veriyorum detaylıyada ona gideceğim kendisi perinatoloji uzmanı detaylı ultrasonda 1.500 alacakmış saçma geldi zaten veriyoruz fazlasını
Ankara kısmen daha iyidir, İstanbul yazın cehennem gibi.Ya son 2 ay eylül ekime geliyor bir tık daha serinlemeye başlar. Bizi zorlayacak temmuz- ağustos hoş ben Ankarada yaşıyorum nemli memlekette yaşayanlara bir şey diyemem Allah yardımcıları olsuun
Acıbadem’de doğum 2013’te 6000’miş şimdi düşünemiyorum.Belki de Acıbadem de olduğu içindir ben doğum dahil olmak üzere 7500 e anlaştım Lokman Hekim hastanesi ile iyi ki anlaşmışız çok zor ayrı ayrı gitmek
Doktor banada prilam verdi fakat aşırı uyku yapıyor, o nedenle kullanamadım. 5. Haftadan beri hiç bitmedi bulantılarım maalesef17. Haftadaydim biraz önce kustum prilam ilacını icmeyip denemeyi düşünüyordum. Yani bilmiyorum ne zaman düzelecek
Ayy yani biiyorum belki de burda fiyat uygundu normal muayine ücreti 250 TL idi doktoruma da çok güvendim açıkçası GATA da okumuş yurt dışında çalışmış bir prof iyi ki de almışımAcıbadem’de doğum 2013’te 6000’miş şimdi düşünemiyorum.
Evet bebeğim iyi yapmışsın ben çok arada kaldım ya.
Evet maalesef aşırı uyku yapıyor ya ama icmeyince bugün mahvoldumDoktor banada prilam verdi fakat aşırı uyku yapıyor, o nedenle kullanamadım. 5. Haftadan beri hiç bitmedi bulantılarım maalesef
Canim bu yastikla ilgili memnuniyetini biraz kullandiktan sonra bize de bildirebilir misin? Eger sen memnun kalirsan bende alacagim. Sanki bel agrilarim olacak gibi rahat yatamadigim icin. O buyuk yastiklarda biraz hantal geliyor acikcasi rahat edebilir miyim emin olamadim o yuzden bu yastigi cok merak ediyorumHamile yastığımla kitabım geldi. Bu ana bi şekerlemeyi hak etti bence
Benim kendi doktorum Op. Dr.Ayy yani biiyorum belki de burda fiyat uygundu normal muayine ücreti 250 TL idi doktoruma da çok güvendim açıkçası GATA da okumuş yurt dışında çalışmış bir prof iyi ki de almışım
Evet minnoşum benim bu doktor da perinatoloji uzmanı, normal muayene 1000 ama detaylı olunca 1500, bari muayene süresi yarım saat olsaydı.
Ankara kısmen daha iyidir, İstanbul yazın cehennem gibi.
Umarım geçen yaz gibi sıcak olmaz.
Gerçekten öyle doktor işleri zor bende bu doktora gelene kadar kaç doktor gezdim malesef biraz çok bilgi vermeye bayılan biri değil ama onun haricinde güven veren bir doktor ondan dolayı bırakmadım .kitabı falan var . Sezaryen için eğer diktoruna güveniyorsan bence ver parayı çok fazla değilmiş diğerlerine göreBenim kendi doktorum Op. Dr.
Bir prof gözüyle de bakılsın istedim ama doğumu orda yapamam bu fiyatlarla, kendi doktorumda max 5000 olur benim sezaryen.
Kafam çok karışık ya ne zor bu hastane doktor işleri.
Vallahi harika, böyle olsa acımam o paraya şu an minnoş, ama toplamda 15 dakikaymış.Bizim gene çok şükür muayane süreleri uzun yarım saat ultrasonda görüşüyoruz 10 dk da içerde odada konuşuyoruz
Güveniyorum o konuda şüphem yok minnoşum, zaten öyle olacak bu gidişle, fiyatlara baksana, doğuma ödenen parayla oda yapılır bebeğe vicdanım sızlar.Gerçekten öyle doktor işleri zor bende bu doktora gelene kadar kaç doktor gezdim malesef biraz çok bilgi vermeye bayılan biri değil ama onun haricinde güven veren bir doktor ondan dolayı bırakmadım .kitabı falan var . Sezaryen için eğer diktoruna güveniyorsan bence ver parayı çok fazla değilmiş diğerlerine göre
Ah tontiş dede dedik ne yaptı bizeBebeğim detaylı ultrason olmasına rağmen muayene süresi 15 dk imiş. 1500 tl dediler. Benimkinin gözleri seyiriyor şu an bilemedim ne yapacağımı.Ama aldım Mayıs sonuna. Bir de muayenehanesini arayacağım bakalım. -Sunshine
Şöyle söyleyim şimdi uyandımCanim bu yastikla ilgili memnuniyetini biraz kullandiktan sonra bize de bildirebilir misin? Eger sen memnun kalirsan bende alacagim. Sanki bel agrilarim olacak gibi rahat yatamadigim icin. O buyuk yastiklarda biraz hantal geliyor acikcasi rahat edebilir miyim emin olamadim o yuzden bu yastigi cok merak ediyorum
Ne yalan söyleyeyim ben 1000 bekliyordum bebeğim ama normal demek ki, sizlerde de aynı fiyat. Zorlamaz mıyıım?Ah tontiş dede dedik ne yaptı bize
Kuzum burda da çok iyi proflarda benzer ücretler dönüyor. Ocak ayında bi Prof için üni hastanesinde 1200 TL fiyat almıştım. Çok popüler bi doktor memnuniyet oranı yüksekti.
Bu arada 15 dk muayene kısmı eğer bebeğin pozisyonu uygunsa 15 dk ultrason muayenesi yeterli oluyormuş evet. Kimine bi yürü gel diyorlar 45 bakmak zorunda kalıyormuş doktorlar. Sen de sorup gideceğin için 30 dk deseler adam işini 20 dk da bitirse olay çıkarabilecek insanlar var
Ama fiyat bana aşırı gelmedi o Prof un da yorumları baya iyiydi. Sen bi de muayenehanesini ara bi de 15 dk kısmı yeterli oluyor mu ben hep daha uzun muayene ediliyor diye biliyorum filan de zorla bakalım
Şöyle söyleyim şimdi uyandımeşim aramasa daha ne kadar uyurdum bilmiyorum çok iyi geldi. Kıpırdamamışım ama ağrım da olmamış normalde sürekli hafif yüzüstüne dönüyordum uyurken rahim ağrısı çok çekerdim baya iyiyim şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?