Ben onu bunu bilmem bu dedeye bayıldım daha görmeden.Birbasak mesela Ali ekiz meshur bi perinatolog. başka bi topikte bebeğine yanlış tanı konulan bi kadın gitmiş daha yeni. Doktor 1 saat ultrason muayenesi yarım saat de sohbet ile 1 buçuk saat ilgilenmiş. Ben de adamın internet sitesine girdim detaylı ultrason için sürenin 15 dk olduğu yazıyor :)) ama öyle yapmamış hiç de. Belli olmaz yani o iş hiç ama kararını etkilemek istemiyorum araştırmaya devam et sen
Aynen fiyatlar özellikle büyük şehirlerde benzer oluyor. Tüm kurşunlarımı tükettim fayda etmedi diyorsunNe yalan söyleyeyim ben 1000 bekliyordum bebeğim ama normal demek ki, sizlerde de aynı fiyat. Zorlamaz mıyıım?
Emin misiniz? Detaylı ultrason ve 15 dk? Yeterli oluyor mu? Diye yokladım ama ne fayda.Yetiyormuş.
Dedenin diğer adı, bebelere fısıldayan prof demek ki.
Şu yastık ben alamadan tükenmiş saçınızı başınızı yolmaz mıyım şimdi!
Gidince geçmiş gebeliğinden bahset normale göre daha endişeli olduğundan bahset ki empati yapıp biraz daha fazla ilgilenmesi gerektiği hissi oluşsun.Ben onu bunu bilmem bu dedeye bayıldım daha görmeden.Gideceğim gibi bakalım.
Yaa indirime girdiğini bilmiyordum.Aynen fiyatlar özellikle büyük şehirlerde benzer oluyor. Tüm kurşunlarımı tükettim fayda etmedi diyorsun
mağazalarda vardır bir bak muhakkak . Ben burda yazmıştım indirimdeydi o gün aldım ben de
Gidince geçmiş gebeliğinden bahset normale göre daha endişeli olduğundan bahset ki empati yapıp biraz daha fazla ilgilenmesi gerektiği hissi oluşsun.
Çok pozitif davranınca da kısa sürüyor
Topiğimizi ciddiyetle takip edinizYaa indirime girdiğini bilmiyordum.Mesajını da görmemişim yine mutsuz oldum işte.
Ama çok pozitif bir enerjiye sahibim saklayamıyorum ne yapayım.Daktırlar da hemen anlıyorlar yansıyor ellaaam.
Geç uyanmanın zararları işte. Sorry babe.Topiğimizi ciddiyetle takip ediniz
O zaman 15 dk ya razı olcan çiçeğim
Maşallah yaKızlarrr kızımı gördüm17 cm 195 gram olmuş 1 hafta önde çıktı parmağını emiyordu her şey iyimiş ama akıntıyı önemsemedim alttanda baktı fitil verdi bir de elma sirkesini suya karıştırıp 1,5 lt genital bölgemi yıkamamı söyledi ayrıca bi esans verdi yazarım günde 1 damla iç çamaşırıma damlatıcakmışım
Cnm nioil yağı akıntı için verdi çamaşırımın ağına bir damla damlatıcakmışım fitil 3 günlük verdi bide 1,5 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesi ile genitalin dışını yıkıcakmışım esans şu işe yarıyor vajinada oluşabilcek mantarı önlüyormuşMaşallah ya
Esans ne işe yarıyormuş ?
ben de 3 gün cleocin vajinal krem kullandım. bi aparatı vardı içinde onunla vajina içerisine sıkıyordum.Cnm nioil yağı akıntı için verdi çamaşırımın ağına bir damla damlatıcakmışım fitil 3 günlük verdi bide 1,5 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesi ile genitalin dışını yıkıcakmışım esans şu işe yarıyor vajinada oluşabilcek mantarı önlüyormuş
ah kalbim. maşallah allah sağlığını daim etsin.Bu arada doktoruma sordum detaylı için siz mi yapıcaksınız diye evette ben zaten her muayenede onları yapıyorum dedi yarım saat kaldık içerde ben her organına bakıyorum her geldiğinde dedi dakikalarca sanırım özel diede makinası iyi özel bir şey yapmıcam yarım saat bakıcam yine geldiğinde dedi size parmak emen kızımı göstereyimmmm
Sirkeyi yapmam cnm ben şimdi içine kaçırırımben de 3 gün cleocin vajinal krem kullandım. bi aparatı vardı içinde onunla vajina içerisine sıkıyordum.
sirkeyi kullanırken dikkat et canım.
esans olayı iyiymiş :)
ah kalbim. maşallah allah sağlığını daim etsin.
Benimde oldu canim. Hamilelikte normal dediler üstünde durmadim doktora da sormuştum sıkıntı yok dediKızlar bir şey sorcam burda 1-2 kişinin başına gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Böyle normal yürüyüş vs yaptıgınız da su gibi bir akıntınız geldi mi hiç. İlk defa bugün yaşadım kötü bir şey değildir de ne biliyim her şeyden nem kapar olduk
Evet çatlağa çok iyi geliyor bende kullandımBen ilk bebişimde mustela kullandım sıfır çatlak.şimdi yine mustela kullanıyorum tavsiye ederim kızlar
Kizlar benimde dudaklar aynı bunu kullanıyorum iyi geliyor. Neler kullandim dudak balmi arko kremi yurt disindan kuzenim getirmisti dudak icin o bile fayda etmedi. Bunu deneyin yumusacik yapiyor.Kalp kalbe karşıymış çiçeğim :)
B12 eksikliği filan da diyor nette. Nasıl önleyeceğimiz hakkında zerre fikrim yok. Sıkıldım vallahi
İşe yarıyor mu vazelin?
Bepantenin dudak balmı çok iyiydi ama evde bulamıyorum şansıma. Yenisini alacağım sanırım. O da işe yarar mı bilemiyorum ama.
16. Haftam bitecek ayni durumdayim14. haftadayım fakat mide bulantılarım ve halsizliğim hâla kesintisiz devam ediyor. Hiçbirşey yiyemiyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba ?
Sahurda icin kizlar. Çözümü böyle buldum. Hem uykunuzu almis oluyorsunuz. Hemde sabah uyandığınızda bulanmiyorDoktor banada prilam verdi fakat aşırı uyku yapıyor, o nedenle kullanamadım. 5. Haftadan beri hiç bitmedi bulantılarım maalesef
Aynen öyle canım benimde demir öyleydi hatta bi ara ignelerle toparlanmıstim. İlaçlar ise yarasa bariEvet canım ya yok onlar benim önceden beri var niyeyse kan değerim tam toplanmıyor hiçbir zaman bunlar küçük şeyler bebişler sağlıklı iyi olsun da şu dörtlü testin sonucunu bekliyorum bende merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?