2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben onu bunu bilmem bu dedeye bayıldım daha görmeden. Gideceğim gibi bakalım.

Aynen fiyatlar özellikle büyük şehirlerde benzer oluyor. Tüm kurşunlarımı tükettim fayda etmedi diyorsun

mağazalarda vardır bir bak muhakkak. Ben burda yazmıştım indirimdeydi o gün aldım ben de

Ben onu bunu bilmem bu dedeye bayıldım daha görmeden. Gideceğim gibi bakalım.
Gidince geçmiş gebeliğinden bahset normale göre daha endişeli olduğundan bahset ki empati yapıp biraz daha fazla ilgilenmesi gerektiği hissi oluşsun.
Çok pozitif davranınca da kısa sürüyor

Yaa indirime girdiğini bilmiyordum. Mesajını da görmemişim yine mutsuz oldum işte.

Ama çok pozitif bir enerjiye sahibim saklayamıyorum ne yapayım. Daktırlar da hemen anlıyorlar yansıyor ellaaam.

Yaa indirime girdiğini bilmiyordum. Mesajını da görmemişim yine mutsuz oldum işte.

Ama çok pozitif bir enerjiye sahibim saklayamıyorum ne yapayım. Daktırlar da hemen anlıyorlar yansıyor ellaaam.
Topiğimizi ciddiyetle takip ediniz

O zaman 15 dk ya razı olcan çiçeğim

Kızlarrr kızımı gördüm 17 cm 195 gram olmuş 1 hafta önde çıktı parmağını emiyordu her şey iyimiş ama akıntıyı önemsemedim alttanda baktı fitil verdi bir de elma sirkesini suya karıştırıp 1,5 lt genital bölgemi yıkamamı söyledi ayrıca bi esans verdi yazarım günde 1 damla iç çamaşırıma damlatıcakmışım

Maşallah ya
Esans ne işe yarıyormuş ?

Detaylı 15 dk az bence biz gittiğimizde bir kez wc molası bile vermiştik yarım saati geçmişti sanırım o kadar çok detay vardı ki

Maşallah ya
Esans ne işe yarıyormuş ?
Cnm nioil yağı akıntı için verdi çamaşırımın ağına bir damla damlatıcakmışım fitil 3 günlük verdi bide 1,5 lt suya 1 çay bardağı elma sirkesi ile genitalin dışını yıkıcakmışım esans şu işe yarıyor vajinada oluşabilcek mantarı önlüyormuş

Bu arada doktoruma sordum detaylı için siz mi yapıcaksınız diye evette ben zaten her muayenede onları yapıyorum dedi yarım saat kaldık içerde ben her organına bakıyorum her geldiğinde dedi dakikalarca sanırım özel diede makinası iyi özel bir şey yapmıcam yarım saat bakıcam yine geldiğinde dedi size parmak emen kızımı göstereyimmmm

Eklentiler

• AE0B5320-5545-44CB-88FC-C56BF936E01C.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 107
ben de 3 gün cleocin vajinal krem kullandım. bi aparatı vardı içinde onunla vajina içerisine sıkıyordum.
sirkeyi kullanırken dikkat et canım.
esans olayı iyiymiş :)
ah kalbim. maşallah allah sağlığını daim etsin.

Sirkeyi yapmam cnm ben şimdi içine kaçırırım fitille şu esansı alıcam ama suyu her şeyi iyimiş olması gerektiği gibi 7 gün önde çıktı cimcime

Ay taksit taksit oldu sordum hissediyorum ben mümkün mü mümkün dedi böyle kelebek çırpması gibi anlık pıt pıt duyuyorsan odur ama 21. Haftaya kadar hissetmeyende olur o belli olmaz dedi ama tarif ettiğin şey bebek dedi

Benimde oldu canim. Hamilelikte normal dediler üstünde durmadim doktora da sormuştum sıkıntı yok dedi

Kizlar benimde dudaklar aynı bunu kullanıyorum iyi geliyor. Neler kullandim dudak balmi arko kremi yurt disindan kuzenim getirmisti dudak icin o bile fayda etmedi. Bunu deneyin yumusacik yapiyor.

Eklentiler

• B2B926AC-CAB0-479E-9896-A22E208C0650.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 44
Doktor banada prilam verdi fakat aşırı uyku yapıyor, o nedenle kullanamadım. 5. Haftadan beri hiç bitmedi bulantılarım maalesef
Sahurda icin kizlar. Çözümü böyle buldum. Hem uykunuzu almis oluyorsunuz. Hemde sabah uyandığınızda bulanmiyor

Evet canım ya yok onlar benim önceden beri var niyeyse kan değerim tam toplanmıyor hiçbir zaman bunlar küçük şeyler bebişler sağlıklı iyi olsun da şu dörtlü testin sonucunu bekliyorum bende merakla
Aynen öyle canım benimde demir öyleydi hatta bi ara ignelerle toparlanmıstim. İlaçlar ise yarasa bari
Bi sıkıntı çıkmaz Allahin izniyle inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…