2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oy maşallah gözük aydın canım.

Benim doktorum da detaylıyı kendi yapacak, 13 ve 18 de yaptı şimdi 21’i bekliyorum.
Beni de perinatoloğa yönlendirmedi hiç.
Bazı doktorların çalışma sistemi bu sanırım, ben detaylıyı ancak perinarologlar yapıyor diye biliyordum ama öyle değilmiş.
Ne zaman gideceksin sen bir daha?

1 ay sonra 21. Hafta oluyor bence o makinayla alakalı devlettekiler genelde yönlendiriyor eskiya makinalar bana dediki ben beynine kadar bakıyorum gerçekten bugün yarım saatte çıktık akıntım var diye alttanda baktı ultrasonlara çok bastı tek tek inceliyor parmaklarını saydı hep bugün dediki 21. Haftada daha belirgin oluyorlar daha net inceleyebiliyoruz dedi

Kızların doktorları da bu civarlardaymış bebeğim, ama yüksek mi yüksek işte, belki profesör oldukları içindir.
Acayip paralar ya allahım neyse hangisinde rahat ediceksen onu seç kuşum sende şimdilik önemli olan o

Buradaki herkes birer kadin dogum uzmani adayi bence zaten
cok sevindim canm senin adina misil misil uyuyor prenses icerde

Kız biz kavga ederken hiç duymadığım kadar o pıt pıtı hissettim biliyor musun? Benimki kucağına alınca anlıcak bazı adamlar daha çözemezmiş baba olduğunu bizim gibi değiller
Sana destek olmuş ordan devam et annecim içindeyim hisset beni benden de enerji güç al de demiştir o

Biz de iki gün önce büyük kavga ettik yerlere kapaklandım ağlamaktan sancılar saplandı ağza alınmayacak şeyler söyledi sudan sebeple insan hamile kadına böyle yapar mı yemek yiyemiyorum iki gündür her gece hareket duyardım açlıktan hissetmiyorum bebeği..hiç özür dilemezdi ama özür mesajları atmış affetmedim içim soğumadı Allah akıl fikir versin normalde etmediğimiz bi kavgaydı bir daha duyarsam babama söylerim dedim babam da duyarsa beni asla yanında tutmaz

Dün eşimin tarafında kuzenleri vs. aile toplanması vardı, biraz biraz göbeğim çıkmaya başladı yemek yiyince özellikle. Akşam gittik beni gördüler şok oldular kuzenleri bu ne diyorlar, bebek diyorum inanmıyorlar ezelden beri zayıf olduğum için şok oldular göbeği görünce. Sonrasında da neden söylemedin aşkolsun muhabbetleri. Sürpriz dedim
Annemlerin zamanı eski usül işi yaptım. Daha güzel oldu böylesi.

En güzeli bu aslında varya özellikle ilk 3 ay söylememekmiş. Bunda acemiliğimize denk geldi bide aileler duyurdular ben kimseyi arayıp hamileyim demedim ama nasipte 2. Olursa ona öyle yapcaam. Ve benimde karnım çıktıı Allahım tamam zaten göbekliyim ama hani kendi göbeğimle alakasız alt karnıım bebek için çıkınca çok mutlu oldum bir gün göbeğim biraz daha büyüdü diye mutlu olacağımı düşünmezdiim

En güzeli Bizde de kimse bilmiyor sadece benim annem babam kardeşim, eşimin annesi babası kardeşi çocuklarıma bile söylemedim, komşularım da bilmiyor, boşver böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…