Oy maşallah gözük aydın canım.Bu arada doktoruma sordum detaylı için siz mi yapıcaksınız diye evette ben zaten her muayenede onları yapıyorum dedi yarım saat kaldık içerde ben her organına bakıyorum her geldiğinde dedi dakikalarca sanırım özel diede makinası iyi özel bir şey yapmıcam yarım saat bakıcam yine geldiğinde dedi size parmak emen kızımı göstereyimmmm
1 ay sonra 21. Hafta oluyor bence o makinayla alakalı devlettekiler genelde yönlendiriyor eskiya makinalar bana dediki ben beynine kadar bakıyorum gerçekten bugün yarım saatte çıktık akıntım var diye alttanda baktı ultrasonlara çok bastı tek tek inceliyor parmaklarını saydı hep bugün dediki 21. Haftada daha belirgin oluyorlar daha net inceleyebiliyoruz dediOy maşallah gözük aydın canım.
Benim doktorum da detaylıyı kendi yapacak, 13 ve 18 de yaptı şimdi 21’i bekliyorum.
Beni de perinatoloğa yönlendirmedi hiç.
Bazı doktorların çalışma sistemi bu sanırım, ben detaylıyı ancak perinarologlar yapıyor diye biliyordum ama öyle değilmiş.
Ne zaman gideceksin sen bir daha?
Benimde 3 gündür böyle kesilmişti tekrar başladı14. haftadayım fakat mide bulantılarım ve halsizliğim hâla kesintisiz devam ediyor. Hiçbirşey yiyemiyorum. Benim gibi olanlar var mı acaba ?
Bizde de antalya genelinde en yüksek 600 civarı duydum ben bu ne pahalılık ya seninkine inanamıyorumVallahi harika, böyle olsa acımam o paraya şu an minnoş, ama toplamda 15 dakikaymış.
Kızların doktorları da bu civarlardaymış bebeğim, ama yüksek mi yüksek işte, belki profesör oldukları içindir.Bizde de antalya genelinde en yüksek 600 civarı duydum ben bu ne pahalılık ya seninkine inanamıyorum
Acayip paralar ya allahım neyse hangisinde rahat ediceksen onu seç kuşum sende şimdilik önemli olan oKızların doktorları da bu civarlardaymış bebeğim, ama yüksek mi yüksek işte, belki profesör oldukları içindir.
Ayy pamuk gibi bir doktor ya sırf fotoğrafından aldığım enerjiyle karar vermiştim, düşünüyorum bakalım.Acayip paralar ya allahım neyse hangisinde rahat ediceksen onu seç kuşum sende şimdilik önemli olan o
Buradaki herkes birer kadin dogum uzmani adayi bence zatenFahiş bir fark çıkmaz heralde yani inşallah, şimdi doktoruma da ulaşamam alır beni bir panik
Teşekkür ederim canım.
Sorma ya ben burda öğrendiklerimle karşındakinden daha çok şey bildiğimi anladım, şimdi önemsemez duyamaz falan beni paniğe sürükler diye hiç üstelemedim.
cok sevindim canm senin adinaBu arada doktoruma sordum detaylı için siz mi yapıcaksınız diye evette ben zaten her muayenede onları yapıyorum dedi yarım saat kaldık içerde ben her organına bakıyorum her geldiğinde dedi dakikalarca sanırım özel diede makinası iyi özel bir şey yapmıcam yarım saat bakıcam yine geldiğinde dedi size parmak emen kızımı göstereyimmmm
Benimki alma deyince annesinin cimriliği devreye girmiş gibi oluyor ya çok sinir oluyorumKonuşsun dursun ben yine istediğimi alırım.
Eşim günde en az 4-5 defa bana sakin ol tamam acele etme diyorSen ben misin kız?
Sana destek olmuş ordan devam et annecim içindeyim hisset beni benden de enerji güç al de demiştir oKız biz kavga ederken hiç duymadığım kadar o pıt pıtı hissettim biliyor musun? Benimki kucağına alınca anlıcak bazı adamlar daha çözemezmiş baba olduğunu bizim gibi değiller
Bende eşime göre seninkinin modelindeyim ve aşırı rahatsız bu durumdanBendeki model de benden çok stres yapanlardan.
2 türlüsü de rahatsız edici. Heyecansız olması da benimki gibi herşeyi kafaya takması da.
Kız anamın fayansini kırdım düşün artık
Cnm o gece okadar çok ağladımki içim katıldı bir başladı karında burulmalar dedim bugeceyi atlatıyım bidaha bukadar üzmücem kendimi bugün dedim dava açmanı bekliyorum diye ne olduğunu şaşırdıya ben hamile değilken böle kavga etmedik düşün biraz kendine gelsin toparlasın onun bebeği biraz düşünceli olsun
Ben stresli o benden stresliBende eşime göre seninkinin modelindeyim ve aşırı rahatsız bu durumdan
Aşırı rahatlık batıyor bana her konuda
Bu bende var kiKizlar benimde dudaklar aynı bunu kullanıyorum iyi geliyor. Neler kullandim dudak balmi arko kremi yurt disindan kuzenim getirmisti dudak icin o bile fayda etmedi. Bunu deneyin yumusacik yapiyor.
Dün eşimin tarafında kuzenleri vs. aile toplanması vardı, biraz biraz göbeğim çıkmaya başladı yemek yiyince özellikle. Akşam gittik beni gördüler şok oldular kuzenleribu ne diyorlar, bebek diyorum inanmıyorlar ezelden beri zayıf olduğum için şok oldular göbeği görünce. Sonrasında da neden söylemedin aşkolsun muhabbetleri. Sürpriz dedim
Annemlerin zamanı eski usül işi yaptım. Daha güzel oldu böylesi.
En güzeliDün eşimin tarafında kuzenleri vs. aile toplanması vardı, biraz biraz göbeğim çıkmaya başladı yemek yiyince özellikle. Akşam gittik beni gördüler şok oldular kuzenleribu ne diyorlar, bebek diyorum inanmıyorlar ezelden beri zayıf olduğum için şok oldular göbeği görünce. Sonrasında da neden söylemedin aşkolsun muhabbetleri. Sürpriz dedim
Annemlerin zamanı eski usül işi yaptım. Daha güzel oldu böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?