2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Detaylı pahalı oluyor evet benim doktoruma bile her kontrol 950 veriyorum detaylıyada ona gideceğim kendisi perinatoloji uzmanı detaylı ultrasonda 1.500 alacakmış saçma geldi zaten veriyoruz fazlasını
Sen de mi acıbademe gidiyorsun
Acıbadem’de doğum 2013’te 6000’miş şimdi düşünemiyorum.
Evet bebeğim iyi yapmışsın ben çok arada kaldım ya.
Acıbandem de doğum bu sene 19 21 bin arası değişiyor. Normal veya sezeryan olarak. Haziranda da zam gelicek demişlerdi

Kızlar selam, 20 sayfa olmuş okumayalı. Malesef telefona bile bakamıyorum mide bulantılarından.
Kızlar benim implant tedavim yarım kalmıştı. Doktorum anestezi alarak tamamlayabilirsin dedi. Ama korkuyorum. Var mı hamilelikte dişini yaptıran?

Evet kesinlikle canım.
Eh benim tedaviyle olduğu için mecburen en başından beri biliyorlardı aileler.
Ama akrabalara söylemedik, biraz zaman ilerlesin karnım çıksın, genetik testler yapılsın sonra dedim. Şükür yolunda ilerledi, bugünleri gördük. Artık söyleyebilirim yavaş yavaş.
Aileler bazen fazla hevesli olabiliyorlar, kayınvalidem kendi tarafına söylemiş 1 ay önce filan. Kızdık biz, öyle olunca biraz durdurdu kendini şükür.

En güzeli Bizde de kimse bilmiyor sadece benim annem babam kardeşim, eşimin annesi babası kardeşi çocuklarıma bile söylemedim, komşularım da bilmiyor, boşver böylesi daha iyi
Ay en mantıklısı tam benim işim olmuş :)
Benim de işyerindeki çalışma arkadaşlarım dahi bilmiyor :)
Üstüme bol şeyler giyiyorum anlamıyorlar sanırım.

Buna ben de acil cevap istiyorum. Dişim hava alıyor, gitmeye korkuyorum dişçiye yapmazlar, yaparlarsa sıkıntı olur diye.

Kızlar selam herkese. Benim doktorum devlet hastanesinde. Bu ayki kontrole gittiğimde detaylı ultrason taraması için perinatoloji bölümünden sıra alabilmem için bana yeşil alan açtı. Bizim burada da şehir hastanesinde bir tane perinatoloji uzmanı var. 10 gündür girip çıkıp bakıyorum anca sıra denk getirebildim doktora. Fakat detaylı ultrasona gittiğimde 19+1 günlük olmuş olacağız. Acaba çok erken mi olur. Gebe okulundaki ebe ye sordum 19-23. haftalar arası yapılıyor tam zamanı yaptırabilirsin dedi ama bir de sizlere sormak istedim. Sizce çok erken olur mu?

Benim 4.gebeliğim birde kayıp olunca artık olgunlaştım sanırım biraz da tecrübe inşallah hep yolunda gitsin, ne güzel anlamamışlar benim yüzüm çok solgundu gören anlardı iyi ki o dönem çıkmamışız bir yere
Bana 22.hafta da gel dedi perinptoloji uzmanı

Aynı durumlardan yaklaşık geçtiğimiz için temkinliyiz haklısın, millet sosyal medyada 1 aylıkken açıklama yapıyorlar inanamıyor insan. Ne bileyim bana ters. Benim de ilk 2 ay yüzüm solgundu. Şimdilerde iyiyiz şükür 2. trimester candır.

Benimki alma deyince annesinin cimriliği devreye girmiş gibi oluyor ya çok sinir oluyorum
Kaynana çık aradan be.
Eşim günde en az 4-5 defa bana sakin ol tamam acele etme diyor

bi de bugün bana diyor ki bana çok müdahale ediyorsun e granit tencereyi Çelik kaşıkla karıştırıyorsun
Oh no çalıyor zihnimde. Ben çok çaba sarfettim bunun için, şimdi çok dikkat ediyor.

Aa bunun ablası gelmişti bir ara bize. Eşim bir tencereyi yıkayacaktı, ne demiş eşime biliyor musun? ‘ İyice telle iyice ’
hala sinirliyim ya kendi evinde de öyle yapıyor mu acaba haspa. Nefret görümce nefret!

Eşim günde en az 4-5 defa bana sakin ol tamam acele etme diyor

bi de bugün bana diyor ki bana çok müdahale ediyorsun e granit tencereyi Çelik kaşıkla karıştırıyorsun
Aaa kendimi gördüm, bendeki model de bir tenceremi öyle çöp etti.
Söylenince söylendi oluyor ama insan gerçekten çatlıyor artık içinde tuta tuta.

Bilerek demiş galiba onu

Şu prensesin güzelliği

Onlara bende inanamıyorum, ben sosyal medyadan hiç birşey paylaşmıyorum 1 hafta kaldı 2.trimestere arkandayım

Yakın zamanda benzer siniri ben de yaşadım seni anlıyorum ama durmuyorlar işte :) Duramıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…