Sen de mi acıbademe gidiyorsunDetaylı pahalı oluyor evet benim doktoruma bile her kontrol 950 veriyorum detaylıyada ona gideceğim kendisi perinatoloji uzmanı detaylı ultrasonda 1.500 alacakmış saçma geldi zaten veriyoruz fazlasını
Acıbandem de doğum bu sene 19 21 bin arası değişiyor. Normal veya sezeryan olarak. Haziranda da zam gelicek demişlerdiAcıbadem’de doğum 2013’te 6000’miş şimdi düşünemiyorum.
Evet bebeğim iyi yapmışsın ben çok arada kaldım ya.
Evet kesinlikle canım.En güzeli bu aslında varya özellikle ilk 3 ay söylememekmiş. Bunda acemiliğimize denk geldi bide aileler duyurdular ben kimseyi arayıp hamileyim demedim amanasipte 2. Olursa ona öyle yapcaam. Ve benimde karnım çıktıı Allahım tamam zaten göbekliyim ama hani kendi göbeğimle alakasız alt karnıım bebek için çıkınca çok mutlu oldum bir gün göbeğim biraz daha büyüdü diye mutlu olacağımı düşünmezdiim
Ay en mantıklısı tam benim işim olmuş :)En güzeliBizde de kimse bilmiyor sadece benim annem babam kardeşim, eşimin annesi babası kardeşi çocuklarıma bile söylemedim, komşularım da bilmiyor, boşver böylesi daha iyi
Buna ben de acil cevap istiyorum. Dişim hava alıyor, gitmeye korkuyorum dişçiye yapmazlar, yaparlarsa sıkıntı olur diye.Kızlar selam, 20 sayfa olmuş okumayalı. Malesef telefona bile bakamıyorum mide bulantılarından.
Kızlar benim implant tedavim yarım kalmıştı. Doktorum anestezi alarak tamamlayabilirsin dedi. Ama korkuyorum. Var mı hamilelikte dişini yaptıran?
Kesin çıkayım şurdan ikimiz çemkiririz demiştirSana destek olmuş ordan devam et annecim içindeyim hisset beni benden de enerji güç al de demiştir o
Benim 4.gebeliğim birde kayıp olunca artık olgunlaştım sanırım biraz da tecrübeEvet kesinlikle canım.
Eh benim tedaviyle olduğu için mecburen en başından beri biliyorlardı aileler.
Ama akrabalara söylemedik, biraz zaman ilerlesin karnım çıksın, genetik testler yapılsın sonra dedim. Şükür yolunda ilerledi, bugünleri gördük. Artık söyleyebilirim yavaş yavaş.
Aileler bazen fazla hevesli olabiliyorlar, kayınvalidem kendi tarafına söylemiş 1 ay önce filan. Kızdık biz, öyle olunca biraz durdurdu kendini şükür.
Ay en mantıklısı tam benim işim olmuş :)
Benim de işyerindeki çalışma arkadaşlarım dahi bilmiyor :)
Üstüme bol şeyler giyiyorum anlamıyorlar sanırım.
Bana 22.hafta da gel dedi perinptoloji uzmanıKızlar selam herkese. Benim doktorum devlet hastanesinde. Bu ayki kontrole gittiğimde detaylı ultrason taraması için perinatoloji bölümünden sıra alabilmem için bana yeşil alan açtı. Bizim burada da şehir hastanesinde bir tane perinatoloji uzmanı var. 10 gündür girip çıkıp bakıyorum anca sıra denk getirebildim doktora. Fakat detaylı ultrasona gittiğimde 19+1 günlük olmuş olacağız. Acaba çok erken mi olur. Gebe okulundaki ebe ye sordum 19-23. haftalar arası yapılıyor tam zamanı yaptırabilirsin dedi ama bir de sizlere sormak istedim. Sizce çok erken olur mu?
Aynı durumlardan yaklaşık geçtiğimiz için temkinliyiz haklısın, millet sosyal medyada 1 aylıkken açıklama yapıyorlar inanamıyor insan. Ne bileyim bana ters. Benim de ilk 2 ay yüzüm solgundu. Şimdilerde iyiyiz şükür 2. trimester candır.Benim 4.gebeliğim birde kayıp olunca artık olgunlaştım sanırım biraz da tecrübeinşallah hep yolunda gitsin, ne güzel anlamamışlar benim yüzüm çok solgundu gören anlardı iyi ki o dönem çıkmamışız bir yere
Kaynana çık aradan be.Benimki alma deyince annesinin cimriliği devreye girmiş gibi oluyor ya çok sinir oluyorum
Oh no çalıyor zihnimde.Eşim günde en az 4-5 defa bana sakin ol tamam acele etme diyor
bi de bugün bana diyor ki bana çok müdahale ediyorsun e granit tencereyi Çelik kaşıkla karıştırıyorsun
Aaa kendimi gördüm, bendeki model de bir tenceremi öyle çöp etti.Eşim günde en az 4-5 defa bana sakin ol tamam acele etme diyor
bi de bugün bana diyor ki bana çok müdahale ediyorsun e granit tencereyi Çelik kaşıkla karıştırıyorsun
Bilerek demiş galiba onuAa bunun ablası gelmişti bir ara bize. Eşim bir tencereyi yıkayacaktı, ne demiş eşime biliyor musun? ‘ İyice telle iyice ’
hala sinirliyim ya kendi evinde de öyle yapıyor mu acaba haspa. Nefret görümce nefret!
Şu prensesin güzelliğiBu arada doktoruma sordum detaylı için siz mi yapıcaksınız diye evette ben zaten her muayenede onları yapıyorum dedi yarım saat kaldık içerde ben her organına bakıyorum her geldiğinde dedi dakikalarca sanırım özel diede makinası iyi özel bir şey yapmıcam yarım saat bakıcam yine geldiğinde dedi size parmak emen kızımı göstereyimmmm
Onlara bende inanamıyorum, ben sosyal medyadan hiç birşey paylaşmıyorumAynı durumlardan yaklaşık geçtiğimiz için temkinliyiz haklısın, millet sosyal medyada 1 aylıkken açıklama yapıyorlar inanamıyor insan. Ne bileyim bana ters. Benim de ilk 2 ay yüzüm solgundu. Şimdilerde iyiyiz şükür 2. trimester candır.
O kadar görgüsüz ve cahil ki, gerçekten bilmiyor olabilir biliyor musun?Bilerek demiş galiba onu
Yeni bir sipariş verdim ve bu mesajını şimdi gördüm tühHanımlar 350 ye 75 TL indirim kodu lcw YEVMJ737338
Yakın zamanda benzer siniri ben de yaşadım seni anlıyorum ama durmuyorlar işte :) DuramıyorlarYa kızlar benim de annem ve kardeşim dışında kimse bilmiyordu her aradığımda tembihliyordum, annem durmamış herkese söylemiş çok sinirliyim. Bir de bildiğinizi çaktırmayın demiş, çıldırtıyor bu kadın beni.
Çok pişmanım annemle bile paylaştığıma, keşke üç ay bitmeden paylaşmasaydım.Yakın zamanda benzer siniri ben de yaşadım seni anlıyorum ama durmuyorlar işte :) Duramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?