2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yeni bir sipariş verdim ve bu mesajını şimdi gördüm tüh
İptal et yeniden ver:) ya uygulamasında genelde günlük çark çeviriyorsun. Bi de sen lazım olan kuponu takip etsene happymom da filan başlığı var oraya da yazıyorlar :)
Canım doktorum ameliyattaymış asistanı yazdı cıkınca arayacaklar öğreneceğim :)
Ama o kadar ferahladım ki.

Çok pişmanım annemle bile paylaştığıma, keşke üç ay bitmeden paylaşmasaydım.
Ne demek kızının kararına saygı duymamak ne demek?

Ya o da sanırım fazlaca heyecan yapmış, uyarsan da duramıyorlar bazen. Mecbur ailelerimize söylüyoruz duramıyorlar bazen böyle sonrasında neden noldu ki diye de savunuyorlar kendilerini :)

Bizde kavga gürültü yok ben kendi kafama göre takılıyorum çünkü dün kızdım sadece nargileye çıkmış çamaşır balkonda topla dedim toplamamış bende hışımla kalktım topladım suratımıda astım önce annesine gitti evde yemek yok gibi bende kızdım gitmedim zaten çalışıyorum 2dk uzanıcam evimde sağolsun iş yaptırmıyor ama ben rahat edemiyorum bugüne de piknik planı yapmışlar Nur a sorayım öyle demiş akıllı ol böyle dedim

Ya o da sanırım fazlaca heyecan yapmış, uyarsan da duramıyorlar bazen. Mecbur ailelerimize söylüyoruz duramıyorlar bazen böyle sonrasında neden noldu ki diye de savunuyorlar kendilerini :)
Haklısın, heyecanlılar anlıyorum. Ama gayet iyi biliyor benim en büyük düşmanlarım akrabalarım arasında, mutluluğumu istemeyecek ve engellemek için elinden geleni yapabilecek çok kötü kalpli insanlar. Şimdi hepsi biliyor.

Senin kızın bir defa evlat acısı çekmiş sen anlamayacaksın da kim anlayacak anne, diye haykırasım var suratına.

İçi böylesine haset insanlar bilsin istemedim elimde değil korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.

Evettt anneler bizimkide kankasına günü geçti kızımın demiş tövbee başka bir boyut

Öncelik sağlık tabisiii beni de sonradan aradilar, telefon çalınca kalbim küt küüt
Çok heyecanli bişii

Aynısını bende düşünüyorum hele kaybedince seni çok iyi anlıyorum öncekinde herkes biliyordu saklayabildiğim kadar saklayacağım bu sefer

İptal et yeniden ver:) ya uygulamasında genelde günlük çark çeviriyorsun. Bi de sen lazım olan kuponu takip etsene happymom da filan başlığı var oraya da yazıyorlar :)
Ben acemiyim resmen, happymoma hiç girmiyorum hele reklamlar çıkıyor sıkılıp kapatıyorum Söylediğin iyi oldu, saftirik ben. Biraz kurcalayayım.

Öncelik sağlık tabisiii beni de sonradan aradilar, telefon çalınca kalbim küt küüt
Çok heyecanli bişii
Of valla bi gevşeme geldi yatıp uyuyasım geldi zaten uykusuzum :)
Doktoru bekliyorum arasın beni de bi rahatlayayım.:) ay keyif kahvesi de yapasım var hepsi bir arada olsun istiyorum deniz kenarına gitmek istiyorum yani üstümdeki mutluluğu yaşayasım var ama evden çıkamıyorum :) yarabbi cok korkmuştum ya.
Ense kalınlığı istediğim gibi değildi ikili test 2000 lerdeydi çok korkuyordum.

Ben acemiyim resmen, happymoma hiç girmiyorum hele reklamlar çıkıyor sıkılıp kapatıyorum Söylediğin iyi oldu, saftirik ben. Biraz kurcalayayım.
Bundan sonra sipariş vermeden önce bana diyorsun hallediyoruz. Şimdi ne aldın bakalım gönder gelsin

Ah be canım neden geç duymalarını istediğini çok iyi biliyorum. Benim de akrabalarımda akreple yarışacak insanlar olduğundan hala söylemedim. Kötü göz, nazar insan çatlatır Allah korusun.
Bir de o kaybını okumuştum senden, söylemek istemedim ama sen söyleyince neden imtina ettiğinin farkındayım.
Benimde 4 kimyasal gebeliğim var, insan mümkün olduğunca ötelemek istiyor bu haberi vermeyi.

Aynısını bende düşünüyorum hele kaybedince seni çok iyi anlıyorum öncekinde herkes biliyordu saklayabildiğim kadar saklayacağım bu sefer
Sakla bebeğim, paylaşıp paylaşmama kararı bize ait olmalı. Maalesef benim saygı duymayı beceremeyen bir ailem varmış onu anladım.

Allah korusun bebeklerimizi de bizi de.
Hem çok üzgünüm hem çok kızgınım. İçim rahattı kimse bilmediği için, artık değil.

Gece gündüz dua etmekten başka bir şey gelmez elimden ama artık yaşadığım güzellikleri annemle dahi paylaşmamam gerektiğini öğrendim. Bu da son olsun.

İçini ferah tut hiçbir şey olmaz

Kızlar benim tsh sağlık ocağında 2.38 çıkmış çok Yüksek değil ama geçen ay 1,24’tü yükselmiş

25 mg’yi kafama göre 50’ye mi çıkarsam acaba? Çünkü doktorum izinli ona ulaşamam bayramdan sonraya kadar.

Referans değerleri arasında normalde ama yükselmiş sonuçta.

Eklentiler

• image.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 48
Canım Ayetel Kürsi,Felak ve Nas surelerini oku yani inancını bilemedigim için yazarken çekiniyorum ama eğer inaniyorsan zaten Allah böyle buyurmuş bunları okursan onlar daha mı büyük ki zarar verebilirsin sana . Boşver seni çok iyi anlıyorum benim canım akrabalarımdan biri hamileyken yok burnu büyük dedi biri baktı ultrason a yok maymuna benziyor dedi . Herkes mutlu olamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…