2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım aile hekimine sor bence

Okuyorum yavrum her an okuyorum ama ben annemin bana saygı duymayışına kahroluyorum, beni anlamayışına üzülüyorum.

Korkularımın üstesinden gelemiyorum bu konuda. Evlat bambaşka.

Çok memnun oldum canım şükürler olsun
Cansın güzellik sağlıkla devam etsin tüm gebeliklerimiz inşallah bugünlerimize şükürler olsun
Oyy ya maşallah çok sevindim canım benim.
Mesajı okurken kız gibi hissettim bir an hadi bakalım ne çıkacak göreceğiz
Bakalım doktorumun da yanıldığını sanmıyorum ama arayınca kesin sonucu öğreneceğiz hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla doğsun da Allah ne yazdıysa artık :)

Kuzum hiç bilmediğim mevzular nasıl yönetiliyor bu hap süreci hiç bilmiyorum ama doktora danışmak daha makul gibi geldi
Benim de fetal dna sonucum dün çıktı kızlar, temiz. O kadar sevindim ki. Ense kalınlığı sınırda demişlerdi, çok gergindim. Cinsiyetimiz de kız. -Sunshine bizi de ekler misin listeye
Oh maşallah ya şükürler olsun
Ekleyeyim tabi ki güzelliği Sağlıkla vaktiyle gelsin inşallah

Kizlar benim de dörtlü test sonucu çıkmış doktor ameliyatta ondan bekliyoruz bakalım çatlıcam
Ayyy cok heyecanlı beraber bekliyoruz :)

Benim de fetal dna sonucum dün çıktı kızlar, temiz. O kadar sevindim ki. Ense kalınlığı sınırda demişlerdi, çok gergindim. Cinsiyetimiz de kız. -Sunshine bizi de ekler misin listeye
Hayırlı uğurlu olsun sizlerden haber alınca çok mutlu oluyorum hicbir anne hayal kırıklığına ugramasin inşallah

Sordum canım da referans değeri arasında bi doktorunuza sorun dedi
E sen benim doktorum değil misin?
Değişik yani sonra özel hastaneler niye pahalı pahalı olur tabi kimse sağlık ocağına güvenmiyor ki..
Referans değerinin arasında gerçekten benim ki 4.9 çıkmış bir düşürmedik

Okuyorum yavrum her an okuyorum ama ben annemin bana saygı duymayışına kahroluyorum, beni anlamayışına üzülüyorum.

Korkularımın üstesinden gelemiyorum bu konuda. Evlat bambaşka.
Cok haklısın hiçbir şey diyemiyorum . Ama dediğim gibi bu konudan uzaklaşmaya bak bir uğraş bul o konu aklına gelince sinirini çok iyi anlıyorum

Kızlar bende detaylı ultrason için istanbulda Recep Has perinatologa randevu aldım. 1500 tl ücreti. Sanırım perinatolog ücretleri bu aralıkta.

Kızlar bende detaylı ultrason için istanbulda Recep Has perinatologa randevu aldım. 1500 tl ücreti. Sanırım perinatolog ücretleri bu aralıkta.
Hangi haftaya aldın canım ? Doktorun mu bu doktora yönlendirdi ? Bizimki kime yönlendirecek ben de merakla bekliyorum :)

Canim ben hasimato hastasiyim,uzun zamandir troid ilaci kullaniyorum ve endokrin profesoruyle takipteyim. Sana soyle anlatayim bundan bir sene once tsh degerim 31.5 tu :) 125 mg ile basladik dusurmeye ve aylardir suanda dahil 112.5 mg kullaniyorum. Tup bebek surecimde 112.5 mg ilac ile tsh degerlerim hep 0 kusurlerdeydi. Fakat hamilelikle birlikte ilac dozuma ragmen 2.64 gibi bir deger gordum hem kadin dogum doktorum hem de endokrin doktorum bu degerde bir sikinti gormediler hatta kadin dogum doktorum hamileligin boyunca bu degerde sabit bile gitse hicbir problem yok dedi. Mesela iki hafta once endokrin kontrolum vardi degerim ilac dozuma ragmen sadece 2.43 e gerilemisti. Sasirdim hatta ama endokrin doktoru bunun hamilelikte normal oldugunu soyledi ve ilac dozumu sabit birakti. Benim fikrim senin tsh korkulacak bir degerde degil, ilac dozunu bir anda iki katina cikartmak carpinti gibi problemlere sebebiyet verebilir. Bence bu sekilde devam etmen bayramdan sonraya kadar bir problem teskil etmez ama ben doktor degilim tabii sadece kendi tecrubelerime dayanarak yorum yapiyorum. Sen kafana takiyorsan doktoruna ulasmaya calis ya da en kotu aile hekimine danis.

Hangi haftaya aldın canım ? Doktorun mu bu doktora yönlendirdi ? Bizimki kime yönlendirecek ben de merakla bekliyorum :)
20.haftaya aldım canım. Yok doktorum yönlendirmedi doktoruma söylemedim daha onun perinatologa yönlendireceğini düşünmüyorum kendi bakacaktır ama yine de farklı bir göz görsün istedim. o tarihte istanbulda olacaktım tam da randevu buldum şans artık dedim aldım :) çapa ünide profmuş doktor. özel muayenesi var.

Çok iyi yapmışsın İstanbul’da gerçekten çok iyi doktorlar var. Güzel denk getirmişsin. Farklı bi göz iyidir dedi benim doktorum da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…