Teşekkürler canım, belki kısa olanı geri yollarım. Daha önceki siparişlerimden bir elbiseyi beğenmedim diğerini de beğendim. Kendime tatil konsepti oluşturuyorum.Elbiseler cok güzelmiş ya bayıldım güzel günlerde giy
Ooo doğru sizin tatil planı da vardı valla misssTeşekkürler canım, belki kısa olanı geri yollarım. Daha önceki siparişlerimden bir elbiseyi beğenmedim diğerini de beğendim. Kendime tatil konsepti oluşturuyorum.
Canım çok teşekkür ederim öncelikle güzel ve detaylı açılaman içinCanim ben hasimato hastasiyim,uzun zamandir troid ilaci kullaniyorum ve endokrin profesoruyle takipteyim. Sana soyle anlatayim bundan bir sene once tsh degerim 31.5 tu :) 125 mg ile basladik dusurmeye ve aylardir suanda dahil 112.5 mg kullaniyorum. Tup bebek surecimde 112.5 mg ilac ile tsh degerlerim hep 0 kusurlerdeydi. Fakat hamilelikle birlikte ilac dozuma ragmen 2.64 gibi bir deger gordum hem kadin dogum doktorum hem de endokrin doktorum bu degerde bir sikinti gormediler hatta kadin dogum doktorum hamileligin boyunca bu degerde sabit bile gitse hicbir problem yok dedi. Mesela iki hafta once endokrin kontrolum vardi degerim ilac dozuma ragmen sadece 2.43 e gerilemisti. Sasirdim hatta ama endokrin doktoru bunun hamilelikte normal oldugunu soyledi ve ilac dozumu sabit birakti. Benim fikrim senin tsh korkulacak bir degerde degil, ilac dozunu bir anda iki katina cikartmak carpinti gibi problemlere sebebiyet verebilir. Bence bu sekilde devam etmen bayramdan sonraya kadar bir problem teskil etmez ama ben doktor degilim tabii sadece kendi tecrubelerime dayanarak yorum yapiyorum. Sen kafana takiyorsan doktoruna ulasmaya calis ya da en kotu aile hekimine danis.
Rica ederim canim ne demekCanım çok teşekkür ederim öncelikle güzel ve detaylı açılaman için
Gebelikle beraber yükselme olabiliyormuş sanırım ben de hep öyle okudum, vücuttaki beta Hcg değeri de artışa yol açabilir diye kalmış aklımda.
Aile hekimi de referans değerlerinde ama kendi doktorunuza da bir danışmanız yararlı olur dedi attı bombayı kollarıma.
Ben de 100 mg ile başlamıştım sonra 50 sonra da 25 e düştü. Bi ara doktorum haftaiçi 25 haftasonu 50 olarak devam edelim demişti. Belki öyle yapabilirim.
Son adet tarihin ne canım?Merhaba güzel anneler, 2. Gebeliğim çok merak ediyorum da 14. Hafta da minikte olsa bebek hareketlerini hisseden oldumu pazar günü gece rahatsızlanmıştım oturuş pozisyonimdan dolayı karnımda biraz baskı olmuştu çok minik bir hareket hissettim tekme gibi ama çok hafif bir kaç saat sonra ayn yerde aynı hareketi hissettim göbek deliğimin 2 parmak altında sol tarafta asla gaz falan değildi çok net eminim bu gün 14 doldu 15e giriyorum
Çok şükürFetal DNA sonucum geldiAllaha şükürler olsun %99 temiz çıkmış.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Arkadaşımın ultrason kese fotoğrafını gördüm dün instagramda, ailesinden önce öğrenmiş olabilirim.
Ben seni çok iyi anlıyorum,aynı durumları yaşadım sayılır, sende Ekim bebeklerinin uğuruna inan, çok güzel olacak, sağlıkla hayırla gelecek beebeişler biz dua etmeye devamHaklısın, heyecanlılar anlıyorum. Ama gayet iyi biliyor benim en büyük düşmanlarım akrabalarım arasında, mutluluğumu istemeyecek ve engellemek için elinden geleni yapabilecek çok kötü kalpli insanlar. Şimdi hepsi biliyor.
Senin kızın bir defa evlat acısı çekmiş sen anlamayacaksın da kim anlayacak anne, diye haykırasım var suratına.
İçi böylesine haset insanlar bilsin istemedim elimde değil korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
Ben cuma günü cinsiyet için gideceğim doktora o zaman danışacağım yine ama aldım artık randevuyu :) şuan tek derdim aslında cinsiyetinin artık belli olması ve alışverişe başlayabilmem çocuğuma kırık iğne bile alamadım :)Çok iyi yapmışsın İstanbul’da gerçekten çok iyi doktorlar var. Güzel denk getirmişsin. Farklı bi göz iyidir dedi benim doktorum da:)
18 Ocak zaten pıt diye bir kere hissettim birkaç saat sonra tekrar hissettimSon adet tarihin ne canım?
2. Gebeliklerde duyulabiliyor diye biliyorum ben de ilk gebelik 16+ dayım bahsettiğin yere yakın hep benzer bi kaç kez pıt pıt hissettim :)
Senin adına çokkkk sevindim bayram hediyen oldu ne güzel Allah tamamına erdirsin canım darısı benimde başıma çifte bayram ne güzelFetal DNA sonucum geldiAllaha şükürler olsun %99 temiz çıkmış.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım benimÇok şükürhep güzel haberler alalım Ekim bebeklerinin uğuruna inandım ben sağlıkla hayırla gelsin hepsi
Kız al al ne duruyorsun :):) ben kıyafet almadım sadece kıyafet olarak unisex bi kaç zıbın amaa bezleri banyo takımı havlusu filan düzdüm genel olarak ekleme yapıcam bi kaç taneBen cuma günü cinsiyet için gideceğim doktora o zaman danışacağım yine ama aldım artık randevuyu :) şuan tek derdim aslında cinsiyetinin artık belli olması ve alışverişe başlayabilmem çocuğuma kırık iğne bile alamadım :)
Bende de aynı oldu. bugün dinliyordum bi de Güp güp tam ordan bi pıt oldu içerden :):)18 Ocak zaten pıt diye bir kere hissettim birkaç saat sonra tekrar hissettim
İnşallah Allah’ın izniyle hep güzel haberler alalım canımSenin adına çokkkk sevindim bayram hediyen oldu ne güzel Allah tamamına erdirsin canım darısı benimde başıma çifte bayram ne güzel
Aminİnşallah canım benim
Kız al al ne duruyorsun :):) ben kıyafet almadım sadece kıyafet olarak unisex bi kaç zıbın amaa bezleri banyo takımı havlusu filan düzdüm genel olarak ekleme yapıcam bi kaç tane
Bende de aynı oldu. bugün dinliyordum bi de Güp güp tam ordan bi pıt oldu içerden :):)
İnşallah Allah’ın izniyle hep güzel haberler alalım canımtertemizdir inanıyorum
Artık bundan sonra daha motive bi şekilde geri sayıma geçebilirim kaldı 21 hafta
Bir de bende bir yorgunluk var hiçbir şey yapasım gelmiyor, hormonlar 2. Trimesterda beni çarptı sanırım :)Rica ederim canim ne demek
Daha once haftaici 25 haftasonu 50 deneyip bir sikinti yasamadiysan yine yasamazsin muhtemelen :) ama canini sikma degerin kotu degil cok normal boyle artislar ve ilaca ragmen dusmeyisler, bebisler bizden kullaniyor hala hormonlarini o yuzden bu dengesizlikler :)
Valla benden başka herkes saklıyo nazardan mı korkuyolar blmem benimkiler ana rahmine düşer düşmez biliyolar en iyisi söylememek aslındaEn güzeli bu aslında varya özellikle ilk 3 ay söylememekmiş. Bunda acemiliğimize denk geldi bide aileler duyurdular ben kimseyi arayıp hamileyim demedim amanasipte 2. Olursa ona öyle yapcaam. Ve benimde karnım çıktıı Allahım tamam zaten göbekliyim ama hani kendi göbeğimle alakasız alt karnıım bebek için çıkınca çok mutlu oldum bir gün göbeğim biraz daha büyüdü diye mutlu olacağımı düşünmezdiim
Bende ilk haftalara gore daha yorgun ve uykusuzum herhalde beni de yeni yeni carpmaya basliyor gerci ben daha 13+4'um, bu zamana kadar oyle kotu bulantilarim vardi ki surundum resmenBir de bende bir yorgunluk var hiçbir şey yapasım gelmiyor, hormonlar 2. Trimesterda beni çarptı sanırım :)
Bütün gün uyusam uyurum ama çalışıyorum, bi anda bir enerji geliyor sonra hop düşüveriyor.
İlaç konusunu söylediğim şekilde yapıp bayram sonra hooop doktora
Kaçlık kullanıyosun benim 1 ayda 5ten 2.3 e inmişti perşembe yine vereym bakalım kaç olmuş sabah aç karnına alıp yarım saat yemek yemiyorsunuz kızlar değil mi yoksa emilimi az oluyorReferans değerinin arasında gerçekten benim ki 4.9 çıkmış bir düşürmedik
Evet canım ben önceden beri guatr hastasitim zaten şu an 100 luk kullanıyorum 75 ten yükseltti belki şimdi yine yükseltir bugün konuşacağım doktorumlaKaçlık kullanıyosun benim 1 ayda 5ten 2.3 e inmişti perşembe yine vereym bakalım kaç olmuş sabah aç karnına alıp yarım saat yemek yemiyorsunuz kızlar değil mi yoksa emilimi az oluyor
Hmm benim sadece hamileliğimde yükseliyor 25lik başlattı ama bence yeterli değil ay arttıkça yükseltmesi lazımdı aynı devam diyo oğlanda 75 kullanıyordum zor dengeliyorduEvet canım ben önceden beri guatr hastasitim zaten şu an 100 luk kullanıyorum 75 ten yükseltti belki şimdi yine yükseltir bugün konuşacağım doktorumla
Canim muhtemelen 100 luk az geliyor o yuzden direncli degerin, doktorun biraz daha yukseltebilirEvet canım ben önceden beri guatr hastasitim zaten şu an 100 luk kullanıyorum 75 ten yükseltti belki şimdi yine yükseltir bugün konuşacağım doktorumla
Cinsiyet belli olmadan almak istemedim canım hata ettim sanırım her şeyin fiyatı artıyor. yavaş yavaş başlayacağım o zaman :)İnşallah canım benim
Kız al al ne duruyorsun :):) ben kıyafet almadım sadece kıyafet olarak unisex bi kaç zıbın amaa bezleri banyo takımı havlusu filan düzdüm genel olarak ekleme yapıcam bi kaç tane
Bende de aynı oldu. bugün dinliyordum bi de Güp güp tam ordan bi pıt oldu içerden :):)
İnşallah Allah’ın izniyle hep güzel haberler alalım canımtertemizdir inanıyorum
Artık bundan sonra daha motive bi şekilde geri sayıma geçebilirim kaldı 21 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?