- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Evet sabah içiyorum, mahvoldum, vitamin de çıktı kusuncasabah mi iciyorsun ?
ben vitaminleri sabah icinde midem butun gun cok kotu oluyordu . doktorum aksam yemeginden sonra icmemi tavsiye etti , o gun bugundur vitaminler beni rahatsiz etmiyor.
kuzumm cok gecmis olsun , dualarim sizinle
Bu kötü bi şey miymiş peki?Ben bu tarz durumları beş aylık civarı yaşıyordum ama bebek deil kasılma denmişti uzardı tepe olurdu sevinirdim kasılmaymış
İnşallah çok çok aminGüzel dileklerin ve güzel cevabın için çok teşekkür ederimgerçekten içimi rahatlattınız dediklerinizi yapacağım, önceden yemek vs ufak tefek ev işleri yapıyordum ama dünden itibaren sadece tuvalet ve banyo için kalkmaya başladım. Bir dahaki kontrolüme kadar hu şekilde deneyeceğim. İnşallah benimki de en azından biraz küçülmüş olur. Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın
Karbonhidrat ve tatlıdan uzak durmak gerektiğini söylemişti doktorum ama benimde canım sürekli bu gibi şeyler istiyor.Sorma bende kısayım hayatım boyunca hep 46 48 arası gittim şimdi çok geldi banada allahtan benim canm o tarz şeyleri çekmiyor ama bende karbonhidratı bol tüketiyorum benimkide fazla buldu son aylarda çok çok alınmıyormuş zaten
İkili tarama, Ense kalınlığı ve burundan sonra bana gen testine gerek yok dediler. Şimdi de 1/8 çok yüksek geldiği için nifty çöp hemen amniyosentez dediler. Ben de nifty istiyorum demeyi düşünüyorum.İmkanınız varsa nify yaptırın üçlü test çöptür der tanıdığım bir doktor ikisiyle üçüyle ne diye uğraşılır anlamıyorum ikili güzel gelmiş durduk yere canınızı sıkıyolar bari dörtlü yaptırsaydı
Genetik test istemeden amniyosentez istendiğini de ilk kez duyuyorum. Yani üstelik üçlü test; ikili, üçlü, dörtlü test arasında en en düşük doğruluk oranına sahip test iken.İkili tarama, Ense kalınlığı ve burundan sonra bana gen testine gerek yok dediler. Şimdi de 1/8 çok yüksek geldiği için nifty çöp hemen amniyosentez dediler. Ben de nifty istiyorum demeyi düşünüyorum.
Hem de bunu ikiliden sonra üçlüye gerek yok diyen doktorum söyledi. Artık riskin çok yüksek diye. Dünden beri ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bugün ve yarına iki perinatologtan randevu aldım. İnşallah onlar amniyosentez demezlerGenetik test istemeden amniyosentez istendiğini de ilk kez duyuyorum. Yani üstelik üçlü test; ikili, üçlü, dörtlü test arasında en en düşük doğruluk oranına sahip test iken.
siz içinizin rahat etmesi için önce genetik test yaptırın şahsi önerim. Bir de alanında uzman başka bir perinatoloji uzmanına görünün derim.
Eğer gittiğiniz doktor fetal DNA testi ile ilgili yardımcı olmazsa Burda bir sürü insan yaptırdık, iletişime geçtiğimiz numaraları veririz gerekirse.
Siz içinizi ferah tutun.
Bebeğinizin hiçbir şeyi yoktur Allah’ın izniyle.
Şuan kaçıncı haftanızdasınız bu arada. Listeye eklememişiz eski mesajlara baktım sat beklenen doğum filan da yazmamışsınız.Hem de bunu ikiliden sonra üçlüye gerek yok diyen doktorum söyledi. Artık riskin çok yüksek diye. Dünden beri ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bugün ve yarına iki perinatologtan randevu aldım. İnşallah onlar amniyosentez demezler
İnşallah çok teşekkür ederim. Bugün 16+4 teyiz. Hem tüp bebek doktorumda devam ediyordum. Hem de bulunduğum ilçedeki doktora acil durumlarda gidiyordum. Cinsiyet için buradaki doktora gittiğimde ikiliden sonra en azından üçlü tapalım dedi tamam dedik. Dün de ikili 1/6760 olsa da üçlü 1/8 geldi hemen gen testine gelin diye aradılar. Üçlü istemeyen tüp bebek doktorum hemen amniyosentez dedi. Riski yok mu diye sorunca 128 daha riskli değil dedi. Yani kesin gözüyle bakıyorlar maalesefŞuan kaçıncı haftanızdasınız bu arada. Listeye eklememişiz eski mesajlara baktım sat beklenen doğum filan da yazmamışsınız.
Neyse sorma sebebim bu genetik test 10. Haftadan itibaren yapılıyor. Günü geçti diye düşünmeyin.
Daha önceki mesajlarınızda tüp bebek doktorunuza gittiğinizi de söylemişsiniz onun da yorumu bu şekilde miydi?
Kendi doktoruma çok güveniyorum kendisi genç bir prof tur son çare olarak amniyosentezden bahsediyor hep.
Siz içinizi lütfen ferah tutun. Genetik test de bekleme süreniz taş çatlasın 2 hafta oluyor.
Bugün kaçta randevunuz ? Haber verin lütfen.
Ama gerçekten kötü bir şey olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum.
Çok çok ilginç. Benim ikili sonucumda risk oranım sizinkinden daha yüksekti düşünün.. ona rağmen amniyosentez konuşulmadı bile.İnşallah çok teşekkür ederim. Bugün 16+4 teyiz. Hem tüp bebek doktorumda devam ediyordum. Hem de bulunduğum ilçedeki doktora acil durumlarda gidiyordum. Cinsiyet için buradaki doktora gittiğimde ikiliden sonra en azından üçlü tapalım dedi tamam dedik. Dün de ikili 1/6760 olsa da üçlü 1/8 geldi hemen gen testine gelin diye aradılar. Üçlü istemeyen tüp bebek doktorum hemen amniyosentez dedi. Riski yok mu diye sorunca 128 daha riskli değil dedi. Yani kesin gözüyle bakıyorlar maalesef
Allah razı olsun çok teşekkür ederim haber vereceğimÇok çok ilginç. Benim ikili sonucumda risk oranım sizinkinden daha yüksekti düşünün.. ona rağmen amniyosentez konuşulmadı bile.
siz içinizi ferah tutun bugün lütfen haberdar edin perinatoloji sonrası.
Hiç kötüyü düşünmüyorum Allah iyi etsin inşallah.
Ya açıkçası uzman değilim kendi tecrübemi yazdım kimse de korkmasın eğer büzüşme gibi bir hisle birlikte sivri tepe oluyorsa bunlar alıştırma kasılmaları oluyor erken dönemde başlayabiliyor burda fark büzüşme hissi bende çok erken başladı ama hiç erken doğum riskim olmadıBu kötü bi şey miymiş peki?
İnşallah çok çok amin
Başta zor gelebilir ama Bu bir süreç akıp gidiyor. güzelce geçecek bu günler inşallahzaman ilerliyor günümüz yaklaşıyor çok şükür
Yok yok evham yok her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle:)Ya açıkçası uzman değilim kendi tecrübemi yazdım kimse de korkmasın eğer büzüşme gibi bir hisle birlikte sivri tepe oluyorsa bunlar alıştırma kasılmaları oluyor erken dönemde başlayabiliyor burda fark büzüşme hissi bende çok erken başladı ama hiç erken doğum riskim olmadı
Ama bu bahsedilen sivrilik rahim bence senin doktorun da dediği gibi :)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim haber vereceğim
insallah sende de faydali olur canim aksam icmek vitaminleriEvet sabah içiyorum, mahvoldum, vitamin de çıktı kusuncaben de akşam deneyeyim, sağol canım
Evet bu bağlantıyı gördüm ve doktora ulaşmaya çalıştım mesajımı gördü ama dönmedi maalesef.
Bir bağlantı ekledim ama açılır mı bilmiyorum canım bu doktora göre ya dörtlü ya fetal ya da ayrıntılı ultrason diyor neden üçlüden sonra dörtlyü denemeden veya dna amniyosentez dediklerini bilmiyorum dktorlar daha iyi bilir yine de ama
Merhaba bir önceki gebeliğimde nifty test yaptırmıştım kendi isteğimle. Bu süreçte doktorum nifty'nin en doğru sonucu 11 ve 13. haftalar arasında verdiğini söylemişti. Bu gebeliğimde yaşadığım problemden dolayı amniyosentez benzeri cvs yaptırdım. Belki o haftaları geçtiğiniz için nifty önermiyor olabilirler. Amniyosentezi düşük riskinden dolayı istemiyorsanız 1/500 ihtimali hatta ehil ellerde bu oran çok çok daha düşüyormuş. Amniyosentezden daha zor olan cvs'i yaptıran biri olarak doktorunuz onu öneriyorsa yaptırıp içinizi rahatlatın derimİkili tarama, Ense kalınlığı ve burundan sonra bana gen testine gerek yok dediler. Şimdi de 1/8 çok yüksek geldiği için nifty çöp hemen amniyosentez dediler. Ben de nifty istiyorum demeyi düşünüyorum.
Sizin de risk oranlarından ötürü mü istemişlerdi? Çok teşekkür ederim açıklamanız için, çok da geçmiş olsunMerhaba bir önceki gebeliğimde nifty test yaptırmıştım kendi isteğimle. Bu süreçte doktorum nifty'nin en doğru sonucu 11 ve 13. haftalar arasında verdiğini söylemişti. Bu gebeliğimde yaşadığım problemden dolayı amniyosentez benzeri cvs yaptırdım. Belki o haftaları geçtiğiniz için nifty önermiyor olabilirler. Amniyosentezi düşük riskinden dolayı istemiyorsanız 1/500 ihtimali hatta ehil ellerde bu oran çok çok daha düşüyormuş. Amniyosentezden daha zor olan cvs'i yaptıran biri olarak doktorunuz onu öneriyorsa yaptırıp içinizi rahatlatın derim
Profesör bir perinatologa daha görünmenizi tavsiye ederim eldeki çizgi, beyin açısı ,böbrek kalp vs daha birçok bulguya bakıp anlıyorlar inşallah bir şey çıkmayacakEvet bu bağlantıyı gördüm ve doktora ulaşmaya çalıştım mesajımı gördü ama dönmedi maalesef.
20li haftalar güzel gerçekten hıçkırıklarını da hissedeceğiz daha ilersinde veya karnına müzik yaklaştırdığında uyanıp vurması resmen duyuyorlarYok yok evham yok her şey yolunda gidecek Allah’ın izniyle:)
Çok merak ediyorum o dediklerini ileri dönemde yaa. Heyecanlanıyorum nasıl bi his acaba.
Ben burda bi konuda okumuştum bebek aşağıda kasığa vuruyorsa yavaşça elinizle alttan yukarıya doğru karnınızı okşayın bacaklarını toplar diye yazmışlardı. Daha 20 Li haftalar içindi sanırım.
Geçen bi sertlik olunca biraz okşadım yumuşadı
Allah daim Etsin
Bugün randevu aldım, çok teşekkür ederim
Bugün bir prof.a gidicem teşekkür ederimProfesör bir perinatologa daha görünmenizi tavsiye ederim eldeki çizgi, beyin açısı ,böbrek kalp vs daha birçok bulguya bakıp anlıyorlar inşallah bir şey çıkmayacak
20li haftalar güzel gerçekten hıçkırıklarını da hissedeceğiz daha ilersinde veya karnına müzik yaklaştırdığında uyanıp vurması resmen duyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?