- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Canım bende kullandım manurol daha önce çok büyük bir iltahap yok açıkçası kendin bilirsin ama oruç tutma istersen bol bol su içmerhaba kızlar bugün tekrar tıpa gittim. benim sandığım gibi çok yüksek değilmiş değerlerim. küçük bir idrar yolu enfeksiyonumuz var. tek kullanımlık bir ilaç yazmış manurol diye. diğer değerlerim güzel, bir ay sonra görüşelim aynı zamanda feramat diye demir hapı verdi. kendi doktorumu da aradım söyledim. tamam dedi. ve ben hem tıpta hemde özelde kontorellere devam etme fikri geldi hem bu sayede 2 hafta arayla görmüş olurum kızımı
Cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınCanım 5. Haftada kanamam oldu doktora gittim kanama alanı yok dedi. 1 hafta sonra kontrole gittim kanama alanı oluşmuştu. 12. Haftaya kadar gittiğim her kontrolde kanama alanı minik minik büyüyerek devam etti. 12. Hafta kontrolünde hala duruyordu kanama alanı. Doktorum sorun yok diyor ama. 12. Haftadan sonrada 1-2 kez kanamam oldu ama şiddetli değildi damla şeklindelerdi onda da kendimi yorduğum günlerde oldu. Doktorum yürüyüşe vs başlayabilirsin dedi. 1 haftadır çok şükür yok hareket etmeye yürüyüşe düzenli başladım. 12. Haftya kadar dikkat et mümkünse sürekli uzanarak geçir bu süreci 12. Haftadan sonra doktorun izin verirse harekete geç. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi
Evet sabahlari oluyor genelde. O sertlik bebis. Benimde sola kayip duruyor.Kızlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda karnım yumuşacıktı. Sonra resmen bebişin top haline geldiğini hissettim ve göbeğimin sol kısmı semsert oldu. Ayyy çok tatlıydı. Çok şükür. Benzer birşey yaşayan oldu mu
Canım hayırdır inşallah nolduuu?Kızlar, oğluşum fenalaştı kliniğe gidiyoruz bize dua edin n’olur?
Kaçtı ikili testiniz? Benim 1/6760 idi. Kendi doktorum nifty üçlü dörtlü vs gerek yok dedi. Ancak arada kontrole gittiğim doktor üçlü yaptırmalısın dedi ve sonuç 1/8 aşırı yüksek risk. Öğrendiğimden beri ağlıyorum ve şoktayım. Nasıl bu kadar farklı çıktı anlamıyorumAnladım canım benimde pek bilgim yok doktor ne derse oraya yönleniyorum
Bana da ikili sonuç için baktı zaten çok düşük çıkmış gerek yok üçlü dörtlü dedi bende tamam dedim artık
Bu dediğini hep yaşıyorum ya:) hatta burda da demiştim sol tarafım büyüyor sertlik var diye. Doktora telaşla sordum ya burda kist filan mı oluştu niye böyle diyeKızlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda karnım yumuşacıktı. Sonra resmen bebişin top haline geldiğini hissettim ve göbeğimin sol kısmı semsert oldu. Ayyy çok tatlıydı. Çok şükür. Benzer birşey yaşayan oldu mu
Tatlım 6+0 dan13+0 a kadar cok büyük kanamalar ve aralıksız lekelenme yaşadım. Lekelenme kesildiğinde kanama alanım hala vardı. Hatta son kanama sonrası kanama alanlarından biri 8x2 cm2 di. En son 15+0 da kontrole gittiğimde dr hiç kanama alanım kalmadığını söyledi. Şükürler olsun.Kızlar selamlar, müstakbel kasım annesi olarak sizlerin deneyimlerinize başvurmak istedimşu an 9+6 haftalık hamileyim, yaklaşık 5.haftadan beri kanama alanım var ve her kontrolde biraz daha büyümüş oluyor. Kese boyu, bebek gelişimi gayet iyi bir sıkıntı yok ama bu kanama alanının minik minik büyümesi hala geçmemesi çok korkutuyor beni. Sizlerden de böyle bir durum başına gelen var mı acaba? Ne zaman gidecek bu kanama alanı?
Sırrın nedir 28 yıllık hayatımın en kabız dönemini yaşıyorum :)Kizlar çok sık ishal oluyorum benim gibi olan varmı aranızda
Multivitaminler yapıyor bak benim yaptığımı bir dene. Multivitamini tok karna iç. 5 dk sonra Üzerine tost gibi kuru bi ekmek gibi şeyler ye. Bastırsın mideni.Dün hiç kusmadım diye iyileşmeye başladığımı düşündüm, bugün içim dışıma çıktı. Kızlar doktor imom diye bir vitamin verdi. Onu içince mi kusuyorum acaba? Vitaminden etkilenen var mı?
Başağım ne diyorsun ne olduKızlar, oğluşum fenalaştı kliniğe gidiyoruz bize dua edin n’olur?
sabah mi iciyorsun ?Dün hiç kusmadım diye iyileşmeye başladığımı düşündüm, bugün içim dışıma çıktı. Kızlar doktor imom diye bir vitamin verdi. Onu içince mi kusuyorum acaba? Vitaminden etkilenen var mı?
kuzumm cok gecmis olsun , dualarim sizinleKızlar, oğluşum fenalaştı kliniğe gidiyoruz bize dua edin n’olur?
Amin canim benimHanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı ve kolay eylesin. Bebeklerimizi vaktiyle sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri bize göstersin inşallah
Evlerimizden kalplerimizden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin. Bizlere hakkıyla ebeveynlik yapmayı nasip etsin inşallah.
Amin
Canım hayırdır inşallah nolduuu?
Başağım ne diyorsun ne oldu
Bizim oğlan (kedi) üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş ve enfeksiyon ilerlemiş, o kadar normaldi ki her şey, bir anda oldu nasıl ilerledi bilmiyorum.kuzumm cok gecmis olsun , dualarim sizinle
gecmis olsun tekrardan canimBizim oğlan (kedi) üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş ve enfeksiyon ilerlemiş, o kadar normaldi ki her şey, bir anda oldu nasıl ilerledi bilmiyorum.
Teşekkür ederiim.gecmis olsun tekrardan canimben ilk basta bebegine bisi oldu sandim kuzumm ,
kedilerimizde evladimiz gibi tabiki de ama icim rahatladi vallahi suan yalan yok
kediler de olabiliryormus ust solunum enfeksiyonu, benim kedim uzun tuylu , kusuyor bazen tuylerini . ben ilk basta bilmiyordum , cikardigi sesleri duyunca endise edip arastirdim , ust solunum yolu enfeksiyonu olabilir yaziyorud . sonra doktoryla konustum , muayne etti birseyi yoktu . ama dedigim gbi normal durumlarla benzermis belirtileri , ondan anlamamissindir
Ben bu tarz durumları beş aylık civarı yaşıyordum ama bebek deil kasılma denmişti uzardı tepe olurdu sevinirdim kasılmaymışKızlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Bu sabah uyandığımda karnım yumuşacıktı. Sonra resmen bebişin top haline geldiğini hissettim ve göbeğimin sol kısmı semsert oldu. Ayyy çok tatlıydı. Çok şükür. Benzer birşey yaşayan oldu mu
İmkanınız varsa nify yaptırın üçlü test çöptür der tanıdığım bir doktor ikisiyle üçüyle ne diye uğraşılır anlamıyorum ikili güzel gelmiş durduk yere canınızı sıkıyolar bari dörtlü yaptırsaydıKaçtı ikili testiniz? Benim 1/6760 idi. Kendi doktorum nifty üçlü dörtlü vs gerek yok dedi. Ancak arada kontrole gittiğim doktor üçlü yaptırmalısın dedi ve sonuç 1/8 aşırı yüksek risk. Öğrendiğimden beri ağlıyorum ve şoktayım. Nasıl bu kadar farklı çıktı anlamıyorum
yani sen kotulestin sandm kuzumTeşekkür ederiim.Sonradan farkettim beybisi belirtmemişim kedim diye, ama karnımdakinin fenalaştığını nerden bileyim kız? Allah korusun, bebeğim iyidir inşallah.
Kendim doğurmuş gibi bağlıyım zaten, oturdum başında ağladım, klinikte hekim buhar verirken gözümün içine bir bakışı var Allahıııııımmmm
Çok hareketli bir çocuk, bilirsin o bir tekir.Neyseki eve gelince biraz su içti, birkaç gün götüreceğiz ilaçlara devam edecek hemen toparlanır inşallah.
Evet evet bazen geceleri sesine uyanıyorum tüy yumağı kusuyor, köpük kusuyor ama bunlar normalmiş. Senin de bir minnoşun olduğunu bilmiyorduum.
ben yaptirdim nifty ama bir kac paketi vardi . down sendromu ve 3-4 hastalik disinda ki hastaliklar dogruluk orani %30-40 degisiyor , oyuzden bosuna yaptirip para verme extra dedi .İmkanınız varsa nify yaptırın üçlü test çöptür der tanıdığım bir doktor ikisiyle üçüyle ne diye uğraşılır anlamıyorum ikili güzel gelmiş durduk yere canınızı sıkıyolar bari dörtlü yaptırsaydı
Güzel dileklerin ve güzel cevabın için çok teşekkür ederimBu dediğini hep yaşıyorum ya:) hatta burda da demiştim sol tarafım büyüyor sertlik var diye. Doktora telaşla sordum ya burda kist filan mı oluştu niye böyle diyerahim soldan büyür sandığın gibi direkt ortadan büyümez dedi. Bu aşamalarda sola kayık anlaşılan :)
Bebiş toparlanınca karın sertleşirmiş:)
Tatlım 6+0 dan13+0 a kadar cok büyük kanamalar ve aralıksız lekelenme yaşadım. Lekelenme kesildiğinde kanama alanım hala vardı. Hatta son kanama sonrası kanama alanlarından biri 8x2 cm2 di. En son 15+0 da kontrole gittiğimde dr hiç kanama alanım kalmadığını söyledi. Şükürler olsun.
Ben yatarak geçirdim 2 ayı. Yeni yeni evde yemeğimi yapmaya başladım hala daha asla ağıra zorlamıyorum. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
Sen de bunlara dikkat et bir de doktorun ilaç yazdıysa kullan.
Rabbim nasibimize yazmışsa o Bebiş tutunmanın bir yolunu buluyor muhakkak :)
Allah gebeliğini hayırlı uğurlu ve kolay eylesin. İnşallah bir an önce kanama alanın küçülerek biter ve bu bebişini sağ Salim vaktiyle kucağına alırsın. Umutsuzluğa kapılma:) günler güzelliğe açılıyor inşallah :)
Sırrın nedir 28 yıllık hayatımın en kabız dönemini yaşıyorum :)
Multivitaminler yapıyor bak benim yaptığımı bir dene. Multivitamini tok karna iç. 5 dk sonra Üzerine tost gibi kuru bi ekmek gibi şeyler ye. Bastırsın mideni.Birbasak da bunu denedi bu şekilde multivitaminden etkilenmenin önüne geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?