2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bende kullandım manurol daha önce çok büyük bir iltahap yok açıkçası kendin bilirsin ama oruç tutma istersen bol bol su iç

Cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın ben de rapor aldım evde dinleniyorum kalkmıyorum pek. Dışarıya hiç çıkmadı kanama ama doktor zamanla akabilir dedi. Amin inşallah bebeklerimizi sağ salim kavuşalım

Evet sabahlari oluyor genelde. O sertlik bebis. Benimde sola kayip duruyor.

Anladım canım benimde pek bilgim yok doktor ne derse oraya yönleniyorum
Bana da ikili sonuç için baktı zaten çok düşük çıkmış gerek yok üçlü dörtlü dedi bende tamam dedim artık
Kaçtı ikili testiniz? Benim 1/6760 idi. Kendi doktorum nifty üçlü dörtlü vs gerek yok dedi. Ancak arada kontrole gittiğim doktor üçlü yaptırmalısın dedi ve sonuç 1/8 aşırı yüksek risk. Öğrendiğimden beri ağlıyorum ve şoktayım. Nasıl bu kadar farklı çıktı anlamıyorum

Bu dediğini hep yaşıyorum ya:) hatta burda da demiştim sol tarafım büyüyor sertlik var diye. Doktora telaşla sordum ya burda kist filan mı oluştu niye böyle diye rahim soldan büyür sandığın gibi direkt ortadan büyümez dedi. Bu aşamalarda sola kayık anlaşılan :)
Bebiş toparlanınca karın sertleşirmiş:)
Tatlım 6+0 dan13+0 a kadar cok büyük kanamalar ve aralıksız lekelenme yaşadım. Lekelenme kesildiğinde kanama alanım hala vardı. Hatta son kanama sonrası kanama alanlarından biri 8x2 cm2 di. En son 15+0 da kontrole gittiğimde dr hiç kanama alanım kalmadığını söyledi. Şükürler olsun.
Ben yatarak geçirdim 2 ayı. Yeni yeni evde yemeğimi yapmaya başladım hala daha asla ağıra zorlamıyorum. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
Sen de bunlara dikkat et bir de doktorun ilaç yazdıysa kullan.
Rabbim nasibimize yazmışsa o Bebiş tutunmanın bir yolunu buluyor muhakkak :)
Allah gebeliğini hayırlı uğurlu ve kolay eylesin. İnşallah bir an önce kanama alanın küçülerek biter ve bu bebişini sağ Salim vaktiyle kucağına alırsın. Umutsuzluğa kapılma:) günler güzelliğe açılıyor inşallah :)

Kizlar çok sık ishal oluyorum benim gibi olan varmı aranızda
Sırrın nedir 28 yıllık hayatımın en kabız dönemini yaşıyorum :)
Multivitaminler yapıyor bak benim yaptığımı bir dene. Multivitamini tok karna iç. 5 dk sonra Üzerine tost gibi kuru bi ekmek gibi şeyler ye. Bastırsın mideni. Birbasak da bunu denedi bu şekilde multivitaminden etkilenmenin önüne geçmişti.

sabah mi iciyorsun ?
ben vitaminleri sabah icinde midem butun gun cok kotu oluyordu . doktorum aksam yemeginden sonra icmemi tavsiye etti , o gun bugundur vitaminler beni rahatsiz etmiyor.
Kızlar, oğluşum fenalaştı kliniğe gidiyoruz bize dua edin n’olur?
kuzumm cok gecmis olsun , dualarim sizinle

Hanımlar Kadir gecemiz mübarek olsun. Rabbim hepimizin gebeliğini sağlıklı ve kolay eylesin. Bebeklerimizi vaktiyle sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri bize göstersin inşallah
Evlerimizden kalplerimizden huzuru sağlığı mutluluğu eksik etmesin. Bizlere hakkıyla ebeveynlik yapmayı nasip etsin inşallah.
Amin

Amin canim benim

Arkadaslar merhaba hayırlı kandiller. bir süredir forumu okuyordum ama kayıtlı değildim. Bugün dr kontrolünde koryon amniyon birleşmediğini söyledi. Riskli bir şey değil korkma dedi ama internetten biraz araştırdım zaten çok bilgi yok olan bilgiler de beni korkutmaya yetti. Çevresinde böyle bir sey yasayan var mı nasıl ilerledi gebeliği. 16+4 haftalığız.

Bizim oğlan (kedi) üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş ve enfeksiyon ilerlemiş, o kadar normaldi ki her şey, bir anda oldu nasıl ilerledi bilmiyorum.
gecmis olsun tekrardan canim ben ilk basta bebegine bisi oldu sandim kuzumm ,
kedilerimizde evladimiz gibi tabiki de ama icim rahatladi vallahi suan yalan yok

kediler de olabiliryormus ust solunum enfeksiyonu, benim kedim uzun tuylu , kusuyor bazen tuylerini . ben ilk basta bilmiyordum , cikardigi sesleri duyunca endise edip arastirdim , ust solunum yolu enfeksiyonu olabilir yaziyorud . sonra doktoryla konustum , muayne etti birseyi yoktu . ama dedigim gbi normal durumlarla benzermis belirtileri , ondan anlamamissindir

Teşekkür ederiim. Sonradan farkettim beybisi belirtmemişim kedim diye, ama karnımdakinin fenalaştığını nerden bileyim kız? Allah korusun, bebeğim iyidir inşallah.

Kendim doğurmuş gibi bağlıyım zaten, oturdum başında ağladım, klinikte hekim buhar verirken gözümün içine bir bakışı var Allahıııııımmmm

Çok hareketli bir çocuk, bilirsin o bir tekir. Neyseki eve gelince biraz su içti, birkaç gün götüreceğiz ilaçlara devam edecek hemen toparlanır inşallah.

Evet evet bazen geceleri sesine uyanıyorum tüy yumağı kusuyor, köpük kusuyor ama bunlar normalmiş. Senin de bir minnoşun olduğunu bilmiyorduum.

Ben bu tarz durumları beş aylık civarı yaşıyordum ama bebek deil kasılma denmişti uzardı tepe olurdu sevinirdim kasılmaymış

İmkanınız varsa nify yaptırın üçlü test çöptür der tanıdığım bir doktor ikisiyle üçüyle ne diye uğraşılır anlamıyorum ikili güzel gelmiş durduk yere canınızı sıkıyolar bari dörtlü yaptırsaydı

yani sen kotulestin sandm kuzum neyse cok sukur hepiniz iyisiniz

toparlar ya hic korkma , emin ellerde zaten ben zaten kedimi bebek gibi sevdigimi farkedince artik cocuk yapalim dedim dur resmini paylasim

Eklentiler

• F31CF4AA-AA5D-49FC-A40D-2C33D76088F0.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 87
ben yaptirdim nifty ama bir kac paketi vardi . down sendromu ve 3-4 hastalik disinda ki hastaliklar dogruluk orani %30-40 degisiyor , oyuzden bosuna yaptirip para verme extra dedi .

Güzel dileklerin ve güzel cevabın için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız dediklerinizi yapacağım, önceden yemek vs ufak tefek ev işleri yapıyordum ama dünden itibaren sadece tuvalet ve banyo için kalkmaya başladım. Bir dahaki kontrolüme kadar hu şekilde deneyeceğim. İnşallah benimki de en azından biraz küçülmüş olur. Allah hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…