2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sizin de risk oranlarından ötürü mü istemişlerdi? Çok teşekkür ederim açıklamanız için, çok da geçmiş olsun
Hayır benim gebeliğin başında toksoplazma geçirdiğim anlaşıldı ilk yapılan rutin testlerde bu sebeple cvs yaptırdım. Bu sırada genetik de bakılması için test talep etti doktorumuz. bu yöntemler girişimsel yöntemler ama bebekten alınan parça doğrudan incelendiği için kesin sonuç verir açıklamasını yapmıştı.
Durumlarımız aynı değil ama eğer amniyosentezin zorluğu veya riskinden dolayı böyle hissettiyseniz diye yazmak istedim.

Çok teşekkür ederim

İstanbulda yasayan arkadaslar hangi perinataloga gittiniz. Benim doktorum kendi yapıyormuş detaylı usg ama ben bu koryon amniyon olayından dolayı perinataloğa da görünmek istiyorum tavsiyeniz var mı?

Günaydın herkese. Cinsiyet partisi konuşulmuştu aklıma geldi paylaşmak istedim. Ben cinsiyet partisi yapmayacağım fakat instagramda bir post ile cinsiyeti paylaşmak istiyorum. Trendyolda şöyle bir ürün gördüm bebeğin cinsiyetine göre pembe yada mavi renk alıyorsunuz o renkte duman yayıyor. Fotoğraflarda çok güzel çıkıyor. Cinsiyet belli olunca alacağım sanırım :)
Happyland Cinsiyet Belirleme Sisi Mavi Renkte Mavi Duman Bebek Cinsiyeti Belirleme Mavi Sis Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

İstanbulda yasayan arkadaslar hangi perinataloga gittiniz. Benim doktorum kendi yapıyormuş detaylı usg ama ben bu koryon amniyon olayından dolayı perinataloğa da görünmek istiyorum tavsiyeniz var mı?
Ben ilkinde Petek Feriha Uzunere gitmiştim çok kibar ve çok ilgiliydi yine ona gideceğim inşallah, yeri Ataşehirde

Ben İstanbulda yaşarken Prof Alin Başgül Yiğiter de detaylı yaptırdım olumlu konuşan bir hanımdı 5 sene evvel ücret 500dü şuan nedir bilmiyorum şimdi Mardin-Batman civarı iyi birini arıyorum detaylı için bana da yardımcı olacak olan varsa?

Hanımlar merhaba genokstan nipt testi yaptıran var mi aranizda su 70 kromozomal hastalığa ve cinsiyete bakılan testten?

Hafta olarak onden gittiğiniz için takip ediyorum yazdıklarınızı da genetik test dediginiz bu mu acaba ben de kan verdim doktorumun onerisiyle genoksa gonderdiler, bundan sonraki testlere gerek yok dedi ultrasonda bebegin kan akışına bile bakmadı hani su renkli bakilandan, ense ve burnuna baktı sadece yanlış bir şeyler mi yaptık acaba kaygilandim

Kızlar, oğluşum fenalaştı kliniğe gidiyoruz bize dua edin n’olur?
Ödüm koptu önce, aşkolsun
Allah kediciğinize sağlıklı ömür versin başakcım.

Merhabalar. Öncelikle fetal dnayı es geçip direk amniyosentez denmesi sağlıklı gelmedi. 2li tarama testindeki sonuca çok bel bağlamayın. Fetal DNA testinizi yaptırın, sonrasında eğer riskli durum görülürse ayrıntılı ultrasonda bakılır ve hala sıkıntı görünürse en son çare amniyosentez sıvısı alınırmış.
Çünkü neticede mecbur olmadıkça tercih edilmiyor. Başka bir doktorla görüşseniz daha iyi olabilir sizin için.

Teşekkür ederim

Ben Altunizade Acıbademe gidiyorum. Doktorum yine aynı hastanedeki Dr. Ahmet Tayyar' a randevu almamı istedi. Daha önceden kendisine giden tanıdıklarım var. Çok memnun kaldıklarını söylemişlerdi. Benim de yarın randevum var. Daha öncesinde ise aklımda İbrahim Bildirici vardı.

Amiin canım insallah Doktor aynısını banada dedi böyle yoğun değilse sakın korkma o kanında boşalması lazım dedi. Bakalım 2 hafta sonra gitcem ne diyecek

Ben 16+5im bugün. Bende tatlı istemiyor canım çok şükür ama diğer her şeyi yiyirm

yani sen kotulestin sandm kuzum neyse cok sukur hepiniz iyisiniz

toparlar ya hic korkma , emin ellerde zaten ben zaten kedimi bebek gibi sevdigimi farkedince artik cocuk yapalim dedim dur resmini paylasim
İnşallah bebeğim daha ateşi düşmedi.
Ya kara çocuuuk. Çok güzel maşallah, bizimki anası gibi beşiktaşlı.

İkili tarama, Ense kalınlığı ve burundan sonra bana gen testine gerek yok dediler. Şimdi de 1/8 çok yüksek geldiği için nifty çöp hemen amniyosentez dediler. Ben de nifty istiyorum demeyi düşünüyorum.
Hadi eskiden nifty yoktu. Amniyosentez tek seçenekti. Şimdi tüm doktorlar amniyosentez yapılabilir ama çok önermiyorum derken anlamadım bunu.
Gerçi amniyosentez yaptıran çok arkadaşım da var ama riskli işte. Başka doktorlara da danışsanız.

Bakalım bugün gideceğimiz doktor ne dicek. umarım o da bizim gibi düşünür

Merhaba güzel anneler, ben güneş kremi almak istiyorum da, iki krem arasında kararsız kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 1. Avon Anew marka C vitamini içerikli ve 50 spf yüz ve vücutta kullanılabilir( 50 ml 85 tl ) birkaç yıl önce anew güneş kremi kullanıyordum ve çok memnundum o kaldırıldı maalesef şimdi bu var 2. Avon care sun + 50 spf hassas ciltler için yüz ve vücutta kullanılabilir (150 ml, 65 tl)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…