orada kan testleri yapmanın ne anlamı var onu da anlamadım. kendi doktorum gerek görse ister ya da yapar. aile hekiminin verdiği ilacı da zaten içmem kendi doktorumun vermediği şeyi. saçma geldi bana. ben sadece aşı yapılır diye kayıt oldum ama dosyasına koyucaz vs demişler.
Tam aradığım doktor.Ölüyorum baş ağrısından içmiyorum ilaç.
Ben de öyleyim, önceden de hiç aram yoktu ilaçla.ya bende o moddayım çok ilaca düşmüyorum ki hamile olmadan öncede kolay kolay içmiyordum zaten. Ama saçlarım aşırı dökülüyor diyorum demirim düştü zaten benim zar zor gebe kalmaya çalışırken yükselttim o mu yenide düşmeye başladı acaba
Ben de öyleyim, önceden de hiç aram yoktu ilaçla.Beybisi benim saçlarım hamile kalmadan önce inanılmaz dökülüyordu, ne yaptıysam durduramadım, demir takviye de almıştım.
Hamile kaldıktan sonra durdu dökülmem.
Ama gebelikte salgılanan bir hormon sebebi ile dökülmüyormuş, gebelik sonlandığında yoğun bir dökülme oluyormuş o hormon salgılanmayı bıraktığında.
Seninki tam tersi olmuş, demir kullanmaya başladığında bir farka bakarsın belki dediğin gibidir.
Tövbe de.Aynen bakalım doktorumla gittiğimde konuşurum erken başlatır belki takviyeye. Yoksa ben bu çocuğu doğurana kadar kel kalcam
Canım benim erkenden öğrendiler babamla arkadaş doktorumuz toksoplazma pozitifliğine falan bakıyorlar iyi bir yandan aslında takip etmeleri iyidir ben şu an omega ve ferrozinc kullanıyorumselam kızlar nasılsınız? bugün sağlık ocağına gebelik bildirdim annem gitmiş benim kaydım orada hala telefonla konuştuk hemşire ile ,neden bu kadar geç kaldınız dedi hemşirebilgileri falan aldı sonra gelin kan testlerinizi yapalım dedi. anlamadığım kendi doktorum istemeden neden yapılsın ki demir ilacı kullanıyo musunuz d vitamini kullanıyo musunuz dedi multivitamin kullanıyorum onun içinde var dedim. bir de bu arada bana doktorum 20.haftada multivitamini bırakıp kan ilacına başlıycaz dedi sizler kullanıyorsunuz kan ilacı galiba bana 20.haftada dedi.
Ben kullanmıyorum kan ilacı sadece multivitamin verdi doktorum şimdilik yeter ileriki haftalarda veriyorum kan ilacını dediselam kızlar nasılsınız? bugün sağlık ocağına gebelik bildirdim annem gitmiş benim kaydım orada hala telefonla konuştuk hemşire ile ,neden bu kadar geç kaldınız dedi hemşirebilgileri falan aldı sonra gelin kan testlerinizi yapalım dedi. anlamadığım kendi doktorum istemeden neden yapılsın ki demir ilacı kullanıyo musunuz d vitamini kullanıyo musunuz dedi multivitamin kullanıyorum onun içinde var dedim. bir de bu arada bana doktorum 20.haftada multivitamini bırakıp kan ilacına başlıycaz dedi sizler kullanıyorsunuz kan ilacı galiba bana 20.haftada dedi.
Evet canim malesef ben hala alisa gecemedim. 61 le kaldim şuan 57 yim. Galiba midem küçüldü artik fazlada yiyemiyorum.Merhaba güzel anneler, merak ediyorum da gebelikte kilo almak yerine veren oldu mu ? benim gibi. Ve umarım bu durum bebeği kötü etkilemiyordur, bu gün sağlık ocağında takibim vardı gittim kilo alacağıma vermişim ve tansiyonum 90/60 çıktı.
Gerçekten ben de midemin küçüldüğünü düşünüyorum bebeklerimiz sağlıklı olsunda sıkıntı değilEvet canim malesef ben hala alisa gecemedim. 61 le kaldim şuan 57 yim. Galiba midem küçüldü artik fazlada yiyemiyorum.
Tövbe de.
Bebek yağı ve bio oil kullaniyorumKızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz
Ay üzülmez mi çare bulamıyorum diye deliriyordum minnoşum ya kel kalacağım korkusu oluyor çok iyi anlıyorum.Tövbe de insan üzülüyor o kadar saç döküldüğünü görünce
Ay üzülmez mi çare bulamıyorum diye deliriyordum minnoşum ya kel kalacağım korkusu oluyor çok iyi anlıyorum.
Doğumdan sonra o dökülmeyi yaşarsam lohusa depresyonunun tuzu biberi olur yani.
İnşallah demir alınca düzelir seninki de.
Kızlar selamlar, müstakbel kasım annesi olarak sizlerin deneyimlerinize başvurmak istedimşu an 9+6 haftalık hamileyim, yaklaşık 5.haftadan beri kanama alanım var ve her kontrolde biraz daha büyümüş oluyor. Kese boyu, bebek gelişimi gayet iyi bir sıkıntı yok ama bu kanama alanının minik minik büyümesi hala geçmemesi çok korkutuyor beni. Sizlerden de böyle bir durum başına gelen var mı acaba? Ne zaman gidecek bu kanama alanı?
Amin amin, inşallah.İnşallah kuzum hepimiz sağlıkla sıhhatle hiç bir yerimizden bir şey eksilmeden bitirelim bu sürecii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?