2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah güzel haberlerle dönersin, ne diyeceğimi bilemedim.

Çok üzüldüm gerçekten, içim cız etti. İnşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hatırına o Rabbim o mucizeyi gerçekleştirsin.

Cok uzuldum Gercekten insallah sonuclariniz guzel gelir. Saglikla ve zamaninda dogar bebeginiz. Allah yuzunuzu guldursun insallah

Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Lazerim yarım kaldı. Mecbur ağda yaptıracağım. Zararı olur mu ki bebişe?

Ben ağda yaptırıyorum ne zararı olabilir ki. Sadece ilerleyen aylarda göbekten dolayı uzun süre yatmak sıkıntı olabilir kendiniz yapıyorsanızda göbekten dolayı hareket etmeniz zor olur. Yaptırdığınız yerin temiz ve hijyenik olduğundam emin olun özellikle genital bölgenin mikrop kapma ihtimaline karşı ki oda hamile olan içinde olmayan içinde önemli bir olay

Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..

Umarım güzel haberler alırsınız, mucizeler sizin için gerçekleşir.

Ateşi çok yüksek, bu ilaçlara rağmen düşmüyor dedi doktor, birkaç gün boyunca öğlen ve akşamları götüreceğiz bakalım minnoşum. İçim parçalanıyor böyle gördükçe. Hep balkon hep balkon, deli çocuk.

Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Lazerim yarım kaldı. Mecbur ağda yaptıracağım. Zararı olur mu ki bebişe?
Ağdadan hiç haz etmiyorum ama epilasyonuma devam edeceğim ben tatlış, zaten doktorum hiçbir zararı olmayacağını, lazer ışınlarının bebeğe ulaşmasının imkansız olduğunu söyledi.

Ama 10.haftadan sonra git demişti zaten geçtik, yeni bir yer arıyorum şimdi.

Balkona bende tel taktırıp çıkarıyim diyorum havalansin diye inşallah benimkk de üşütmez

Geçmiş olsun, iyileşir üzülmeyin. Bende de var iki tane anlıyorum sizi. İnsallah toparlar bi an önce.

Ben de yaptirdim sorun olmaz diye dusundum kimseyede sormak aklima gelmedi temizlik iyidir bence

Peki hic 2li 3 lu nipt test gibi bisey yaptirmis miydiniz? Orda anlasilmayip ultrasonda mi farkedildi. Hollanda da biz totalde 4 kere bebgi ultrasonda goruyoruz doguma kadar, yani ne diyecegimi sasirdim, ultrasonda bakilip hemen su azaldi demek, bilemedim ya. Umarim mucize olacak, bi yanilsamadir, gorulememistir ya da doktorlar hep supheci ya oyle birseydir. Duam seninle canim allah bebegini saglikla sana bagislayacak insallah

Ben de yaptirdim sorun olmaz diye dusundum kimseyede sormak aklima gelmedi temizlik iyidir bence

Bencede valla normalde 1,5 ayda anca çıkıyordu benimkiler şimdi hormandan dolayı 20-25 güne düştü süre dolar dolmaz gidiyorum ani bir şey oluyor hastaneye vs gidiyoruz kötü oluyor. Hem bide ağdada bile bu kadar hızlı çıkıyorsa ben jileti düşünemiyorum

Ay yok jilet hic benlik degil gercekten, sert cikar onla ugrasamam ben

Canımm dua ediyorum senin için yiyecek ekmeği vardır bu dünyada inşallah şifası neyse onu versin Allahım çok üzüldüm

Balkona bende tel taktırıp çıkarıyim diyorum havalansin diye inşallah benimkk de üşütmez
İlk defa böyle hasta oldu bebeğim ya, zaten soğuk havalarda açmıyordum balkonları.
Sen de dikkat et baktın hava serin alırsın içeri.
Geçmiş olsun, iyileşir üzülmeyin. Bende de var iki tane anlıyorum sizi. İnsallah toparlar bi an önce.
Teşekkür ederimm, inşallah.

İnşallah bebeğim daha ateşi düşmedi.
Ya kara çocuuuk. Çok güzel maşallah, bizimki anası gibi beşiktaşlı.
duser iki uc gune kuzum , smdi gec farkedildi ya vucundunda bakteri coktur anca atar .
cok uzuldum canim , insallah univeriste hastanesinde guzel haberler alirsiniz

Bu konuda da çatışıyorlar doktorlar hep bacak kol vs sorun etmiyorlarmışta genital bölge, göbek ve bel kısmına yaptıracaksanız doğumdan hatta emzirmeden sonra diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…