- 29 Ocak 2017
- 4.561
- 8.726
- 158
daha iyi bilen biri varsa bilgilendirir inşallah, ben de merak ettim cevabıTam temizlenmiyor gibi geliyor sanki öylegeçen ay jilet yapayım dedim, çoğaldı sanki. Zaten uzun süre yaptıramayacağım lazer, bari azaltarak doğuma yaklaşayım dedim
İnşallah güzel haberlerle dönersin, ne diyeceğimi bilemedim.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Sizlere güzel haberlerde dönmeyi o kadar çok isterim ki
Çok üzüldüm gerçekten, içim cız etti. İnşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hatırına o Rabbim o mucizeyi gerçekleştirsin.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Cok uzuldum Gercekten insallah sonuclariniz guzel gelir. Saglikla ve zamaninda dogar bebeginiz. Allah yuzunuzu guldursun insallahMerhaba hepinize,
Bugün aslında çok güzel bi gündü bizim için sabah sevinçle kalkın bebeğimi 3 boyutlu görmek için bir kadın doğum doktorundan randevu almıştım cihazları çok iyi diye.
Randevu saatinde oradaydık doktor bebeğe baktı ve suyunun çok az olduğunu bebeğin haraketlerinin çok kısıtlı olduğunu söyledi. İnanamadım dalga geçiyo sandım dünyam başıma yıkıldı resmen eşimle şok geçirdik. Ordan çıktım ve doktorumu aradım ağlayarak hemen gel dedi. Gittim muayene etti bebeğin suyunda bi azalma var ama amacının 28. Haftalara kadar götürmek olduğunu yaşayabileceğini ama kalbininde durabileceğini söyledi. Yani şuan için her şey Allahtan…
İzmir’in en iyi perinatoloji doktoruna yönlendirdi hemen şuan sıra bekliyoruz. Ağladım ağladım rahatladım elimizden gelen ne varsa yapıp beklicez bebeğiniz için sizlerden dua istiyorum tek istediğim onu sağ Salim kucağıma almak.
Zaten 3 yıl sonra gelen bi mucizeydi. Çok karışığım
Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Lazerim yarım kaldı. Mecbur ağda yaptıracağım. Zararı olur mu ki bebişe?
Allah yardımcınız olsun arkadaşım. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Umarım güzel haberler alırsınız, mucizeler sizin için gerçekleşir.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Ateşi çok yüksek, bu ilaçlara rağmen düşmüyor dedi doktor, birkaç gün boyunca öğlen ve akşamları götüreceğiz bakalım minnoşum. İçim parçalanıyor böyle gördükçe.Canım sakin ol bizde de oldu antibiyotik ve öksürük ilacı verdik beş gün düzeldi eşek sipalari hava geçişlerinde pencerenin dibinde duruyorlar o patişler üşüyor ondan da hastalanıyorlar korkma birşey olmaz biraz takip et
Ağdadan hiç haz etmiyorum ama epilasyonuma devam edeceğim ben tatlış, zaten doktorum hiçbir zararı olmayacağını, lazer ışınlarının bebeğe ulaşmasının imkansız olduğunu söyledi.Kızlar ağda yaptırıyor musunuz? Lazerim yarım kaldı. Mecbur ağda yaptıracağım. Zararı olur mu ki bebişe?
Balkona bende tel taktırıp çıkarıyim diyorum havalansin diye inşallah benimkk de üşütmezAteşi çok yüksek, bu ilaçlara rağmen düşmüyor dedi doktor, birkaç gün boyunca öğlen ve akşamları götüreceğiz bakalım minnoşum. İçim parçalanıyor böyle gördükçe.Hep balkon hep balkon, deli çocuk.
Geçmiş olsun, iyileşir üzülmeyin. Bende de var iki tane anlıyorum sizi. İnsallah toparlar bi an önce.Ateşi çok yüksek, bu ilaçlara rağmen düşmüyor dedi doktor, birkaç gün boyunca öğlen ve akşamları götüreceğiz bakalım minnoşum. İçim parçalanıyor böyle gördükçe.Hep balkon hep balkon, deli çocuk.
Ben de yaptirdim sorun olmaz diye dusundum kimseyede sormak aklima gelmediBen ağda yaptırıyorum ne zararı olabilir ki. Sadece ilerleyen aylarda göbekten dolayı uzun süre yatmak sıkıntı olabilir kendiniz yapıyorsanızda göbekten dolayı hareket etmeniz zor olur. Yaptırdığınız yerin temiz ve hijyenik olduğundam emin olun özellikle genital bölgenin mikrop kapma ihtimaline karşı ki oda hamile olan içinde olmayan içinde önemli bir olay
Peki hic 2li 3 lu nipt test gibi bisey yaptirmis miydiniz? Orda anlasilmayip ultrasonda mi farkedildi. Hollanda da biz totalde 4 kere bebgi ultrasonda goruyoruz doguma kadar, yani ne diyecegimi sasirdim, ultrasonda bakilip hemen su azaldi demek, bilemedim ya. Umarim mucize olacak, bi yanilsamadir, gorulememistir ya da doktorlar hep supheci ya oyle birseydir. Duam seninle canim allah bebegini saglikla sana bagislayacak insallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Ben de yaptirdim sorun olmaz diye dusundum kimseyede sormak aklima gelmeditemizlik iyidir bence
Ay yok jilet hic benlik degil gercekten, sert cikar onla ugrasamam benBencede valla normalde 1,5 ayda anca çıkıyordu benimkiler şimdi hormandan dolayı 20-25 güne düştü süre dolar dolmaz gidiyorumani bir şey oluyor hastaneye vs gidiyoruz kötü oluyor. Hem bide ağdada bile bu kadar hızlı çıkıyorsa ben jileti düşünemiyorum
Canımm dua ediyorum senin için yiyecek ekmeği vardır bu dünyada inşallah şifası neyse onu versin Allahım çok üzüldümMerhaba hepinize,
Bugün aslında çok güzel bi gündü bizim için sabah sevinçle kalkın bebeğimi 3 boyutlu görmek için bir kadın doğum doktorundan randevu almıştım cihazları çok iyi diye.
Randevu saatinde oradaydık doktor bebeğe baktı ve suyunun çok az olduğunu bebeğin haraketlerinin çok kısıtlı olduğunu söyledi. İnanamadım dalga geçiyo sandım dünyam başıma yıkıldı resmen eşimle şok geçirdik. Ordan çıktım ve doktorumu aradım ağlayarak hemen gel dedi. Gittim muayene etti bebeğin suyunda bi azalma var ama amacının 28. Haftalara kadar götürmek olduğunu yaşayabileceğini ama kalbininde durabileceğini söyledi. Yani şuan için her şey Allahtan…
İzmir’in en iyi perinatoloji doktoruna yönlendirdi hemen şuan sıra bekliyoruz. Ağladım ağladım rahatladım elimizden gelen ne varsa yapıp beklicez bebeğiniz için sizlerden dua istiyorum tek istediğim onu sağ Salim kucağıma almak.
Zaten 3 yıl sonra gelen bi mucizeydi. Çok karışığım
İlk defa böyle hasta oldu bebeğim ya, zaten soğuk havalarda açmıyordum balkonları.Balkona bende tel taktırıp çıkarıyim diyorum havalansin diye inşallah benimkk de üşütmez
Teşekkür ederimm, inşallah.Geçmiş olsun, iyileşir üzülmeyin. Bende de var iki tane anlıyorum sizi. İnsallah toparlar bi an önce.
Teşekkür ederim bebeğim.
duser iki uc gune kuzum , smdi gec farkedildi ya vucundunda bakteri coktur anca atar .İnşallah bebeğim daha ateşi düşmedi.
Ya kara çocuuuk.Çok güzel maşallah, bizimki anası gibi beşiktaşlı.
cok uzuldum canim , insallah univeriste hastanesinde guzel haberler alirsinizÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Ağdadan hiç haz etmiyorum ama epilasyonuma devam edeceğim ben tatlış, zaten doktorum hiçbir zararı olmayacağını, lazer ışınlarının bebeğe ulaşmasının imkansız olduğunu söyledi.
Ama 10.haftadan sonra git demişti zaten geçtik, yeni bir yer arıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?