2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Perinatolog Prof dr Fuat Akercana gittik biz de dün başka bir sebeple. Çok ilgilendi bilginiz olsun. Rabbim inşallah şifa versin sağlıkla vaktinde doğsun

Selamlar tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Yumurta toplama olmadıysa öncelikle yumurta toplanacak, embriyo oluşturulacak ve sizin rahminizin uygunluğuna göre taze ya da 1-2 ay beklemeli transfer yapılacak.
Dondurulmuş embriyoda ise regl olduktan sonra doktorun tercihine göre 2. 3. ya da 5. günde estrofem ve folik asit kullanımına başlanır. Siz ne aşamadasınız bilemiyorum ama açıkçası estrofem stoğu yaparsanız iyi olur, şu ara baya tedarikte sıkıntı varmış.

Kanada da ayni Hollanda gibi ben o yuzden ucretli bir yer buldum , 3 haftada bir gdicegim . Birsey olsa en azindan erkenden farkedebilirim.
Ozel hastane gibi bisey mi? Burda yok malesef sosyal devlet, herkese esit imkan sunuluyor. ins saglikla bebislerimizi kucagimiza aliriz

Son düzenleme:
Daha anca yumurta toplaması olacak Haziran ayında açıkcası estoferm neden dedi acaba o zaman ben mi anlamadım i doktora da gidemiyorum uzaktayım yani gitmem zor olacak meraktan öleceğim şimdiden gerildim galiba

Cinsiyeti belli olan arkadaşlar gözünüz aydın Kız bebişler çoğalıyor sanki Benim oğluşun pipi net bir şekilde gözüktü haftasından büyük çıkıyor 170 gr olmuş Bu da pipiymiş geçen gittiğimde boş olan bacak arası dolmuş

Eklentiler

• BFDDB6E1-88E0-49EE-94A8-FE5B8D600531.webp
    23 KB · Görüntüleme: 80
Kuzenimin ileri yas gebelikti, riski cok yuksek cikti, 1 degil 2 amniyosentez yapildi. Ilkinde sonucu bekledi yetersiz alim yapilmis tani konulamamisti, 2. De temiz cikti. Simdi 4 yasinda kizi, cok saglikli. Siz de icinizi ferah tutun gececek bu gunler insallah, saglikla bebisinizi kucaginiza alacaksiniz

Daha anca yumurta toplaması olacak Haziran ayında açıkcası estoferm neden dedi acaba o zaman ben mi anlamadım i doktora da gidemiyorum uzaktayım yani gitmem zor olacak meraktan öleceğim şimdiden gerildim galiba
Neden Haziran? Valla tüp bebekte pek çok yöntem uygulanıyor, ben en bilinen klasik yöntemle hamile kaldım.
Doktorunuz muhakkak bişeyler düşünmüştür de estrofem demiştir. Allah yardımcınız olsun şimdiden.

Canım hayırlı olsun kaçıncı haftada boştu? Kaçıncı haftada doldu? Benim 12 de boştu. Bu hafta gideceğim, doldu mu merak ediyorum

Kaynanalar çoğalıyoruz hızla Maşallah Allah hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimize.

12+3 tü gittiğimde kız gibi dedi bacak arasını da gösterdi boştu dün gittiğimde 15+5 tim pipi net gözüktü Özellikle 16 ya kadar beklemek lazım emin olmak için
Yaa çok merak ediyorum. Aynı doktor başka bir arkadaşıma 10. haftada kız dedi ama bana 12. haftada kız diyemedi bacak arası boştu, niye demedi acaba. Çok heyacanlıyım, kesin pipi geliyo

Yaa çok merak ediyorum. Aynı doktor başka bir arkadaşıma 10. haftada kız dedi ama bana 12. haftada kız diyemedi bacak arası boştu, niye demedi acaba. Çok heyacanlıyım, kesin pipi geliyo
10. hafta özellikle kız bebekte tahminde bulunmak için çok erken bence benim ilk oğlum 10 buçuk haftada gösterdi erkek olduğunu bu sefer 12 de boş olunca dedim bu kesin kız ama değilmiş Bebekten bebeğe değişen bir durummuş 16. Haftada daha netleşiyor hatta detaylı da bebeğinin cinsiyeti değişen bir tanıdığım oldu yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…