2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu konuda da çatışıyorlar doktorlar hep bacak kol vs sorun etmiyorlarmışta genital bölge, göbek ve bel kısmına yaptıracaksanız doğumdan hatta emzirmeden sonra diyorlar
Hangi konuda çatışmıyorlar ki?
Ama ilk gebelikle beraber görüştüğüm bütün doktorlar zararsız olduğunu söyledi minnoşum, internette denk gelip dinlediklerim de.

Hem zaten o cihaz sadece kıl kökünü görebiliyor.

Sağol canım Allah razı olsun İkili testte herhangi bi sorun çıkmamıştı. 13+2 de gitmiştim tekrar o zamanda her şey yolundaydı zaten bebek tam anlamıyla suyunu 13. Haftadan itibaren oluşturmaya başlar dedi bugün doktor. Ne olduysa şu iki hafta içinde olmuş zaten böbrekleri ve idrar kesesi oluşmadığı İçin suyuda yoktu. Çok küçük ihtimal kesede su kaçağı olabilir dedi ama o ihtimalin üstünde pek durmuyorlar çünkü böbrek ve idrar kesesi gözükmüyor. Benim derim biraz kalın tek ümidim bu yüzden gözükmüyor olması dedi doktor. Haftaya daha kapsamlı bi araştırma olcak. Mucize olur belki yeniden artar suyu çünkü bazı gebelerde zaman zaman azalıp artış oluyormuş. Bakalım beklemekten başka bişey gelmiyor şuan elimizden

Kızlar akıntım var diye fitil vermişti şimdi çok ağrım oluyor idrarımı yaparken ya da normal adet ağrısı gibi idrar istedi sabah yaptırcam

Çok üzüldüm cnm inşallah üni hastanesinde iyi şeyler duyarsınız Allah büyük

Güzel bir yer araştırda başla bakalım daha geç olmadan. İlerleyen aylarda vücut hassaslaşıyor ya acısı bir miktar artar

Kızlar bugün doktora gittim minnoşum 157 gram olmuş
Akıntım olduğunu söyledim idrar kültürü istedi sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Sonucu yarın doktora söylicem antibiyotik yazar büyük ihtimal.
Baya hareketliydi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyeti göremiyorum dedi bişey diyemicem sonra baya uğraştı kız demiştim başta dedi kız hala filan ben ikna olmadım çok net konuşmadı diğer doktor da kız dediği için yüzde 80 kız bence detaylı ultrasonu beklicem yüzde yüz emin olmak için

meditasyona anne karninda baslamis seninki

Benim oğlanın izinden gidiyor desene.
Daha ne inanmıyorsun kızmış işte, illa pipi göreceksin, tutturma.

Bu arada bak seni rüyamda gördüm, nickinle hitap ediyordum.

Evet bu bağlantıyı gördüm ve doktora ulaşmaya çalıştım mesajımı gördü ama dönmedi maalesef.
Antakyadaysanız randevu ile gitmeniz zor ama kapıdan bir merhaba deyip şansınızı deneyin. Beni geri çevirmedi
Çok üzüldüm umarım güzel haberler verirsiniz bize

Allahıım bağdaş kurup oturmak nedir yaa ya her hallerinin görüntüsünü veya videosunu verseler keşke. Maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün

Acaba tüp bebek ile hamile kalan varsa ilk önce tüp bebeğe karar verince nasıl başlanıyor bilgi alabilir miyim. Şehir dışındayım ve doktor adetten sonra ara ilaca başlarız dedi sanırım estoferm sonra adetle gel dedi adetten önce çağırırsa baya uzak bit ildeyim işten izin alıp gidememe durumum olabilir. Estoferm adetten önce ne kadar zaman önce kullanılıyor doktor görmek ister mi tekrar acaba acaba adetle yumurta takibinde gitsem

Kanada da ayni Hollanda gibi ben o yuzden ucretli bir yer buldum , 3 haftada bir gdicegim . Birsey olsa en azindan erkenden farkedebilirim.

Benimki 200 gram ben şimdide bebekkende balık etliydim bana mı benzicek acep bence kız erkek olsa görürdü şimdiye net demişti dersin bağdaş kurmuş narin yoga yapan bir kız bende şimdi idrar vermeye gidiyorum aynı durum bendede var

Dün gittiği Prof da üçlü tarama sana neden yapıldıki diye şoka girdi. Ama böyle bir sonuç varken artık tarama değil tanı koyan bişeyler yapmak zorundayız dedi. Amniyosentez yapıldı. Size haber vermek istedim -Sunshine

Benimde seneler once bir arkadasima test sonuclari bu sekilde diye amniyosentez yapmislardi , birsey cikmadi . sonra bir prof a gitti detayli ultrosonla baktilar , bebek aslinda kagit uzerinde yazandan daha buyukmus ve o yuzden testler boyle riski cikmis dendi . simdi evladi 8 yasinda .
dilerim sizinkide buna benzer bir durumdur

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle

İnşallah Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…