Hangi konuda çatışmıyorlar ki?Bu konuda da çatışıyorlar doktorlar hepbacak kol vs sorun etmiyorlarmışta genital bölge, göbek ve bel kısmına yaptıracaksanız doğumdan hatta emzirmeden sonra diyorlar
İnşallah öyledir canımAllah şifa versin arkadaşım, inşallah güzel haberler duyarsın bir daha gittiğindeBenim içime hiç kötü bir şey doğmadı nedense. Su bu, azalır, artar gibi geldi sanki bana.
Sağol canım Allah razı olsunPeki hic 2li 3 lu nipt test gibi bisey yaptirmis miydiniz? Orda anlasilmayip ultrasonda mi farkedildi. Hollanda da biz totalde 4 kere bebgi ultrasonda goruyoruz doguma kadar, yani ne diyecegimi sasirdim, ultrasonda bakilip hemen su azaldi demek, bilemedim ya. Umarim mucize olacak, bi yanilsamadir, gorulememistir ya da doktorlar hep supheci ya oyle birseydir. Duam seninle canim allah bebegini saglikla sana bagislayacak insallah
Çok üzüldüm cnm inşallah üni hastanesinde iyi şeyler duyarsınız Allah büyükÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden maalesef bebeğimin böbrek ve idrar kesesini göremedik, yani doğuştan yok. Bu yüzden içtiği suyu işiyemiyor ve su oluşmuyor. Çok minik ihtimal biz göremeyebiliriz su tekrardan oluşabilir dedi Buda bi mucize olurmuş 30 yılda 2 kere denk geldi sadece dedi. Perşembe günü üniversite hastanesine yönlendirdi bebeğin suyuna tekrar bakılıp kurul toplanacak oluşmadıysa malesef yapacak bişey yok. Buda bizim sınavımız dilerim kimse yaşamasın ve herkes sağlıcakla alsın kucağına inşallah.
Sizlere güzel haberlerde dönmeyi o kadar çok isterim ki
Hangi konuda çatışmıyorlar ki?
Ama ilk gebelikle beraber görüştüğüm bütün doktorlar zararsız olduğunu söyledi minnoşum, internette denk gelip dinlediklerim de.
Hem zaten o cihaz sadece kıl kökünü görebiliyor.
meditasyona anne karninda baslamis seninkiKızlar bugün doktora gittim minnoşum 157 gram olmuş
Akıntım olduğunu söyledim idrar kültürü istedi sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Sonucu yarın doktora söylicem antibiyotik yazar büyük ihtimal.
Baya hareketliydi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyeti göremiyorum dedi bişey diyemicem sonra baya uğraştı kız demiştim başta dedi kız hala filan ben ikna olmadım çok net konuşmadı diğer doktor da kız dediği için yüzde 80 kız bence detaylı ultrasonu beklicem yüzde yüz emin olmak için
Benim oğlanın izinden gidiyor desene.Kızlar bugün doktora gittim minnoşum 157 gram olmuş
Akıntım olduğunu söyledim idrar kültürü istedi sanırım idrar yolu enfeksiyonum var
Baya hareketliydi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyeti göremiyorum dedi bişey diyemicem sonra baya uğraştı kız demiştim başta dedi kız hala filan ben ikna olmadım çok net konuşmadı diğer doktor da kız dediği için yüzde 80 kız bence detaylı ultrasonu beklicem yüzde yüz emin olmak için
Antakyadaysanız randevu ile gitmeniz zor ama kapıdan bir merhaba deyip şansınızı deneyin. Beni geri çevirmediEvet bu bağlantıyı gördüm ve doktora ulaşmaya çalıştım mesajımı gördü ama dönmedi maalesef.
Çok üzüldüm umarım güzel haberler verirsiniz bizeMerhaba hepinize,
Bugün aslında çok güzel bi gündü bizim için sabah sevinçle kalkın bebeğimi 3 boyutlu görmek için bir kadın doğum doktorundan randevu almıştım cihazları çok iyi diye.
Randevu saatinde oradaydık doktor bebeğe baktı ve suyunun çok az olduğunu bebeğin haraketlerinin çok kısıtlı olduğunu söyledi. İnanamadım dalga geçiyo sandım dünyam başıma yıkıldı resmen eşimle şok geçirdik. Ordan çıktım ve doktorumu aradım ağlayarak hemen gel dedi. Gittim muayene etti bebeğin suyunda bi azalma var ama amacının 28. Haftalara kadar götürmek olduğunu yaşayabileceğini ama kalbininde durabileceğini söyledi. Yani şuan için her şey Allahtan…
İzmir’in en iyi perinatoloji doktoruna yönlendirdi hemen şuan sıra bekliyoruz. Ağladım ağladım rahatladım elimizden gelen ne varsa yapıp beklicez bebeğiniz için sizlerden dua istiyorum tek istediğim onu sağ Salim kucağıma almak.
Zaten 3 yıl sonra gelen bi mucizeydi. Çok karışığım
Kızlar bugün doktora gittim minnoşum 157 gram olmuş
Kanada da ayni Hollanda gibi ben o yuzden ucretli bir yer buldum , 3 haftada bir gdicegim . Birsey olsa en azindan erkenden farkedebilirim.Peki hic 2li 3 lu nipt test gibi bisey yaptirmis miydiniz? Orda anlasilmayip ultrasonda mi farkedildi. Hollanda da biz totalde 4 kere bebgi ultrasonda goruyoruz doguma kadar, yani ne diyecegimi sasirdim, ultrasonda bakilip hemen su azaldi demek, bilemedim ya. Umarim mucize olacak, bi yanilsamadir, gorulememistir ya da doktorlar hep supheci ya oyle birseydir. Duam seninle canim allah bebegini saglikla sana bagislayacak insallah
Videosunu görmedim hiç trendyolda ürünün altında fotoğraf vardı ordan gördüm :)Video linkini paylaşır mısınız rica etsem, merak ettim :)
Benimki 200 gram ben şimdide bebekkende balık etliydim bana mı benzicek acepKızlar bugün doktora gittim minnoşum 157 gram olmuş
Benimde seneler once bir arkadasima test sonuclari bu sekilde diye amniyosentez yapmislardi , birsey cikmadi . sonra bir prof a gitti detayli ultrosonla baktilar , bebek aslinda kagit uzerinde yazandan daha buyukmus ve o yuzden testler boyle riski cikmis dendi . simdi evladi 8 yasinda .Dün gittiği Prof da üçlü tarama sana neden yapıldıki diye şoka girdi. Ama böyle bir sonuç varken artık tarama değil tanı koyan bişeyler yapmak zorundayız dedi. Amniyosentez yapıldı. Size haber vermek istedim-Sunshine
Merhaba hepinize,
Bugün aslında çok güzel bi gündü bizim için sabah sevinçle kalkın bebeğimi 3 boyutlu görmek için bir kadın doğum doktorundan randevu almıştım cihazları çok iyi diye.
Randevu saatinde oradaydık doktor bebeğe baktı ve suyunun çok az olduğunu bebeğin haraketlerinin çok kısıtlı olduğunu söyledi. İnanamadım dalga geçiyo sandım dünyam başıma yıkıldı resmen eşimle şok geçirdik. Ordan çıktım ve doktorumu aradım ağlayarak hemen gel dedi. Gittim muayene etti bebeğin suyunda bi azalma var ama amacının 28. Haftalara kadar götürmek olduğunu yaşayabileceğini ama kalbininde durabileceğini söyledi. Yani şuan için her şey Allahtan…
İzmir’in en iyi perinatoloji doktoruna yönlendirdi hemen şuan sıra bekliyoruz. Ağladım ağladım rahatladım elimizden gelen ne varsa yapıp beklicez bebeğiniz için sizlerden dua istiyorum tek istediğim onu sağ Salim kucağıma almak.
Zaten 3 yıl sonra gelen bi mucizeydi. Çok karışığım
İnşallahBenimde seneler once bir arkadasima test sonuclari bu sekilde diye amniyosentez yapmislardi , birsey cikmadi . sonra bir prof a gitti detayli ultrosonla baktilar , bebek aslinda kagit uzerinde yazandan daha buyukmus ve o yuzden testler boyle riski cikmis dendi . simdi evladi 8 yasinda .
dilerim sizinkide buna benzer bir durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?