2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah.
Güzel sonuçlar alacağınıza dair inancım tam. Sizin de öyle olsun. Rabbim güzel olanı hakkınızda hayırlı eylesin.
-Sunshine canım kızım olacakmış tabloya ekleyebilirmisin
Gözün Aydın canım hayırlı olsun inşallah :) eklerim
Benimde 12+6 da kız görünüyor şuanda dedi pek heveslenmistim, dün kontrolum vardı 17+2 de erkek dedi artık değişmez dimi kizlar
Hayırlı olsun gözün Aydın

Benimde 12+6 da kız görünüyor şuanda dedi pek heveslenmistim, dün kontrolum vardı 17+2 de erkek dedi artık değişmez dimi kizlar

Bence değişmez görmüştür çünkü organını. Ya benim doktorum 12. Haftada bana kadınlardaki yumurtalık ve erkeklerde ki testis dediğimiz şey var ya onlar benzerlik gösteriyor karışıyor demişti en neti 16. Haftada belli oluyor demişti. Sağlıkla gelsiin minik inşallah

Tam kızlar çoğaldı diyoruz erkek haberleri geliyor erkek çoğaldı diyoruz kız haberleri geliyor belli olmayanlarla beraber heralde aynı sayı kız-erkekle dolacak tablomuz

Benim kız 17. Haftada iki büklüm durduğu için doktor emin konuşamadı ters iki büklüm yine kız dedi ama bende kıyafeti ayrıntılı ultrasondan sonra alırım

Merhaba cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz acaba? Doktor bi tahminde bulundu ama detaylı ultrasonda netleşicek herşey :)

Eklentiler

• 31813747-6AB1-4398-ACAB-AA90F2A47C68.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz acaba? Doktor bi tahminde bulundu ama detaylı ultrasonda netleşicek herşey :)

Diğer gruplarda varda 2-3 kişi bu grupta nub teorisinden bulan burda yok sanırım denk gelmedim doktor ne dedi

Benim oğlanın izinden gidiyor desene.
Daha ne inanmıyorsun kızmış işte, illa pipi göreceksin, tutturma.

Bu arada bak seni rüyamda gördüm, nickinle hitap ediyordum.
Cinsiyeti söyleyemem dedi saklamış şu an bir de çok hareketli ölçüm dahi alamıyorum sjdjdjdjjd
Öyle dedikten sonra işte ilk dediğim gibi kız görünüyor dedi net konuşmadığı için karıştı kafam baktım bende bacak arasına çok tutmadı üstünde anlamadım

Ya zaten kız aynı bana benziyor yok böyle bişey gerçi doktor babasına benzetti ama göreciz

Yaaa aklın bende kalmış tabi ev işleri taşınma canım ya

Ben beslenemiyorum ki bulantıdan ekmek ve makarna sadece
Kız ben de 6 kilo doğmuşum iri bebek de genetik sanırım doktor kendini normal doğuma hazırla dedi sezeryan olucam kesin deme dedi. Sadece iri olursa sezeryan yaparız onun dışında bazı anneler çok rahat doğurur belki sende öylesindir bakalım dedim iri doğuracağımı düşünüyorum
Ablam hep 4 üstü doğurmuş annem de öyle benimde öyle olursa kesin sezeryan

6 mı
Ben de 2 kilo 250 gr doğmuşum :) Normal zamanda. Annene helal olsun 6 kilo bebeği doğurmak kolay değil. :)

Sanırım babası uzun 1.87 ondan önde gidiyor ben 3.200 doğmuşum bizimki şimdi iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…