2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cok korktum hem de gece hic uyumadim.Eger gidersem arife ya bugun var midir ilgilencek devletlerde acaba, olmadi devam ederse ozele de gidebilirim bakacagim duruma gore

Ya çok üzüldüm kusura bakma pat diye sordum ihtimali düşünemedim Rabbim sağlıkla bu bebişi kucağına almanı nasip etsiin
Amin canim insallah kusurluk bsy yok rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyor rabbim hepimizin evlatlarini korusun insallah evlat acisiyla sinamasin insallah burada sadece guzel seyler konusuruz

Korkma canim allah buyuktur bir sey olmaz insallah doktora gidene kadar dinlenmeye bak bol bol yat dinlen kalkma hic burada bir cogu bu tur lekelenmeler yasadi vaktinde bende yasadim geciyor insan korkuyor tabi ama kotuyu dusunme dinle doktor dufaston verebilir veya igne genelde oyle yapiyorlar

Canım bulunduğun yerde doktora gitmen iyi olur büyük ihtimal iğne vururlar hem için rahat eder bence acilden giriş yap bir doktora görün

Cok korktum hem de gece hic uyumadim.Eger gidersem arife ya bugun var midir ilgilencek devletlerde acaba, olmadi devam ederse ozele de gidebilirim bakacagim duruma gore
Genelde özelde doktorlar pazarları olmuyor acil de oluyor kadın doğum polikliniği olan yerlerde canım yine de ara bir sor

Canım benim doktorum sürekli gelen ve kırmızı akıntın yoksa korkmana gerek yok dedi bana. Sürekli gelmesi gerekiyormuş kötü bir şey olması için. İçin rahat olsun, yerleşirken sürekli renk renk akıntı geliyor.

Özelin aciline giriş yaparsan iğne vuruyorlar canım devlete gidersende progestan yazarlar en azından doktor vardır nöbetçi kontrol ederler için rahatlar. Hiç korkma benim 11. Haftada adetten bile yoğun kanamam oldu bebek düştü diye gittim rabbim korudu. Sen dua et artarsa doktora git bolca dinlen. Allahım izniyle hiç bişey olmaz.

Kızlar benim haftamdakilere soruyorum böyle bilinçsizce sanki göbeğinizi içinize çekiyormuş gibi oluyor mu? Ay annem yer açıyor diyor ama anlamadım

Bana da her ikisini verdiler. Kan ilacını kan değerin güzel ama doğumda kana ihtiyaç duyuyoruz başla diyerek verdiler. Ama ben de düzenli gittiğim doktor daha erken dediği için kullanmadım açıkçası

Aynen canim beklemedeyim olmaz ins
Aynen canim 13e geldim boyle olunca korktm hic olmamisti
Canım bulunduğun yerde doktora gitmen iyi olur büyük ihtimal iğne vururlar hem için rahat eder bence acilden giriş yap bir doktora görün
Tekrarlarsw gitcem canim cok sagol

Genelde özelde doktorlar pazarları olmuyor acil de oluyor kadın doğum polikliniği olan yerlerde canım yine de ara bir sor
Evet oyleymis canim simdi beklemedeym olmaz ins olursa gitcez
Gliba bu hftalarda da olabiliyormus 11 12 13.beni korkutan ilk haftalarda olmamam 3.aya geldim ne alaka oldum ama ins normal bisrydir daha da olmaz tek duam

Yok belli ki doğuma kadar bu ilacı kullanacağım. Tatsız tuzsuz geçecek. Öldürmüyor süründürüyor.
Prilamlı benim de iyi ama geçen hafta prilamı gece içmemişim sabah ezanında istifra ederek uyandım. İlacın düzenini bozmamaya çalışıyorum sonra birkaç gün toparlanamıyorum da. Çevrem ilacı bırakmayı dene diyor ama cesaretim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…