- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Cok korktum hem de gece hic uyumadim.Eger gidersem arife ya bugun var midir ilgilencek devletlerde acaba, olmadi devam ederse ozele de gidebilirim bakacagim duruma gorePanik olma canım. Biliyorsun burda yaşadık bu olayları insan görünce korkuyor. Şehir dışına çıkmıssın yolculuk sarsmıştır belki yada hareketli bir gün geçirdiysen eğer ondan dolayı olabilir. İçini ferah tut devamı gelmezde insallah olurda devamı gelirse bi acile gidersin için zaten rahat eder o zaman
Amin canim insallah kusurluk bsy yok rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyor rabbim hepimizin evlatlarini korusun insallah evlat acisiyla sinamasin insallah burada sadece guzel seyler konusuruzYa çok üzüldüm kusura bakma pat diye sordum ihtimali düşünemedimRabbim sağlıkla bu bebişi kucağına almanı nasip etsiin
Amin canim allah razi olsun insallah cumlemiz saglikla vakitlice evlatlarimiza kavusuruzAmin canım. Geçmiş olsun.kaybın içinde çok üzgünüm inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Korkma canim allah buyuktur bir sey olmaz insallah doktora gidene kadar dinlenmeye bak bol bol yat dinlen kalkma hic burada bir cogu bu tur lekelenmeler yasadi vaktinde bende yasadim geciyor insan korkuyor tabi ama kotuyu dusunme dinle doktor dufaston verebilir veya igne genelde oyle yapiyorlarKizlar selam dun aksam tuvalet ciktiktsn sonra once kahverengimsi sonra cok az akintim kirmizi idi o kadar uzuldumki.ama hamilelikte bu tarz lekelenmeleri duymustum panik olmamaya calistim.bu sabah yine sarimsi geldi akintim.bu tarz lekelenmelerde doktorlar ne diyor ne yapmaliyim sizce bir de neden oluyor bilen var midir.tam da sehir disindayim doktorumdan uzak
Canım bulunduğun yerde doktora gitmen iyi olur büyük ihtimal iğne vururlar hem için rahat eder bence acilden giriş yap bir doktora görünKizlar selam dun aksam tuvalet ciktiktsn sonra once kahverengimsi sonra cok az akintim kirmizi idi o kadar uzuldumki.ama hamilelikte bu tarz lekelenmeleri duymustum panik olmamaya calistim.bu sabah yine sarimsi geldi akintim.bu tarz lekelenmelerde doktorlar ne diyor ne yapmaliyim sizce bir de neden oluyor bilen var midir.tam da sehir disindayim doktorumdan uzak
Genelde özelde doktorlar pazarları olmuyor acil de oluyor kadın doğum polikliniği olan yerlerde canım yine de ara bir sorCok korktum hem de gece hic uyumadim.Eger gidersem arife ya bugun var midir ilgilencek devletlerde acaba, olmadi devam ederse ozele de gidebilirim bakacagim duruma gore
Canım benim doktorum sürekli gelen ve kırmızı akıntın yoksa korkmana gerek yok dedi bana. Sürekli gelmesi gerekiyormuş kötü bir şey olması için. İçin rahat olsun, yerleşirken sürekli renk renk akıntı geliyor.Cok korktum hem de gece hic uyumadim.Eger gidersem arife ya bugun var midir ilgilencek devletlerde acaba, olmadi devam ederse ozele de gidebilirim bakacagim duruma gore
Özelin aciline giriş yaparsan iğne vuruyorlar canım devlete gidersende progestan yazarlar en azından doktor vardır nöbetçi kontrol ederler için rahatlar. Hiç korkma benim 11. Haftada adetten bile yoğun kanamam oldu bebek düştü diye gittim rabbim korudu. Sen dua et artarsa doktora git bolca dinlen. Allahım izniyle hiç bişey olmaz.Kizlar selam dun aksam tuvalet ciktiktsn sonra once kahverengimsi sonra cok az akintim kirmizi idi o kadar uzuldumki.ama hamilelikte bu tarz lekelenmeleri duymustum panik olmamaya calistim.bu sabah yine sarimsi geldi akintim.bu tarz lekelenmelerde doktorlar ne diyor ne yapmaliyim sizce bir de neden oluyor bilen var midir.tam da sehir disindayim doktorumdan uzak
Gözün Aydın canım benim çok sevindimSelam kizlar Nifty testim geldi. Sonuclar temiz cok sukur.
Bana da her ikisini verdiler. Kan ilacını kan değerin güzel ama doğumda kana ihtiyaç duyuyoruz başla diyerek verdiler. Ama ben de düzenli gittiğim doktor daha erken dediği için kullanmadım açıkçasıKızlar herkese selamlar sağlık sorunlarım yüzünden giremedim umarim hepiniz iyisinizdir
Birbasak bebeğin erkekmiş hayırlı olsun gönlünde erkek vardı sağlıkla gelsin
Kizlar bir sorum olacaktı
Sağlık ocağı bana kan ilacı yazdi
Öncesinde multivitamn kullanıyordum
Şimdi hem multivitamn hem kan ilacımı kullanmam gerek yoksa sadece kan ilacımı?
Dr un watsap numarası almayı unuttuğum için soramıyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Aynen canim beklemedeyim olmaz insPanik olma canım. Biliyorsun burda yaşadık bu olayları insan görünce korkuyor. Şehir dışına çıkmıssın yolculuk sarsmıştır belki yada hareketli bir gün geçirdiysen eğer ondan dolayı olabilir. İçini ferah tut devamı gelmezde insallah olurda devamı gelirse bi acile gidersin için zaten rahat eder o zaman
Aynen canim 13e geldim boyle olunca korktm hic olmamistiKorkma canim allah buyuktur bir sey olmaz insallah doktora gidene kadar dinlenmeye bak bol bol yat dinlen kalkma hic burada bir cogu bu tur lekelenmeler yasadi vaktinde bende yasadim geciyor insan korkuyor tabi ama kotuyu dusunme dinle doktor dufaston verebilir veya igne genelde oyle yapiyorlar
Tekrarlarsw gitcem canim cok sagolCanım bulunduğun yerde doktora gitmen iyi olur büyük ihtimal iğne vururlar hem için rahat eder bence acilden giriş yap bir doktora görün
Evet oyleymis canim simdi beklemedeym olmaz ins olursa gitcezGenelde özelde doktorlar pazarları olmuyor acil de oluyor kadın doğum polikliniği olan yerlerde canım yine de ara bir sor
Gliba bu hftalarda da olabiliyormus 11 12 13.beni korkutan ilk haftalarda olmamam 3.aya geldim ne alaka oldum ama ins normal bisrydir daha da olmaz tek duamÖzelin aciline giriş yaparsan iğne vuruyorlar canım devlete gidersende progestan yazarlar en azından doktor vardır nöbetçi kontrol ederler için rahatlar. Hiç korkma benim 11. Haftada adetten bile yoğun kanamam oldu bebek düştü diye gittim rabbim korudu. Sen dua et artarsa doktora git bolca dinlen. Allahım izniyle hiç bişey olmaz.
Benim 1,5 haftadır hiç yok çok şükür sen 9’ay çekmede inşallahDün ilaç almayı unuttum perişan oldum bütün gün. Bugün ilaç aldığım halde rezil durumdayım. Ve 16+5 olduk. ARKADAŞLAR BULANTIM HAFİFLEMEDİ BİLE!!
Yok belli ki doğuma kadar bu ilacı kullanacağım. Tatsız tuzsuz geçecek. Öldürmüyor süründürüyor.Benim 1,5 haftadır hiç yok çok şükür sen 9’ay çekmede inşallah
Bazen unutup geçiyorum bazen de rica ediyorumarkadaslar avmlerdeki xray lerden geçiyor musunuz
Prilamlı benim de iyi ama geçen hafta prilamı gece içmemişim sabah ezanında istifra ederek uyandım. İlacın düzenini bozmamaya çalışıyorum sonra birkaç gün toparlanamıyorum da. Çevrem ilacı bırakmayı dene diyor ama cesaretim yok.Yok belli ki doğuma kadar bu ilacı kullanacağım. Tatsız tuzsuz geçecek. Öldürmüyor süründürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?