2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yalnız 30. Haftadan sonra ayı 4 hafta olarak hesaplamışlar ona şaşırdım
Çünkü ay 4 hafta. Kudur.
Yaa benim 4 cu hamileligim bu ilk hamileligimde benimde kafam karisiyordu ama 1 2 3 derken artik basmaya basladi
Daha kırk fırın ekmek yememiz lazım desene. Biz dürtüklenmeyi bekleyelim yeter.

Ya ses etmiyim dedim ama benim uygulamada 40 haftaya denk geliyo 9 ay 10 gün
Sat 1 Ocak, 8 ekim 40+0 oluyor tam olarak
Benim uygulamada oyle canim ama doktorun soyledigine gore sat adet gunu zaten gebelik yok 2 haftayi oradan direk aliyorlar e 2 haftada olusup tutunuyor testin bi sonraki adet gunu yapiyorsun yani ilk 1 ay gebelik yok hazirlik var oyuzden 4 hafta hesaplarsak 10 aya denk geliyor ama 9 ay 10 gun aslinda o hazirlik surecini cikarinca offf ya iyice karistiricam ben sizin akliniza en iyisi susayim uygulamaya gore devam bende oyle yapiyorum doktor hesabini bosverin

Çünkü ay 4 hafta. Kudur.

Daha kırk fırın ekmek yememiz lazım desene. Biz dürtüklenmeyi bekleyelim yeter.
Uygulamalar var canim indirin oyle takip edin hesapla urasmayin insan bozuyor kafayi bosverin doktor kontrolune gidince doktor haftasiyla uyumlu diyorsa oyledir onlar hesaplaya dursun

Uygulamalar var canim indirin oyle takip edin hesapla urasmayin insan bozuyor kafayi bosverin doktor kontrolune gidince doktor haftasiyla uyumlu diyorsa oyledir onlar hesaplaya dursun
Var var, iki tane uygulama var, hafta hesabına devam.

Tahmin ettim bu şekilde düşündüğünü yaa ama 40 hafta mevzusu zaten o 2 haftayı kapsıyor. İnsanlar yumurtlama tarihini bilmediği için ortalama hesap. Yoksa dediğin gibi zaten aktif gebelik 38 hafta sürüyor.
Sadece herkes tüm takibi sat a göre yaptığı için bu şekil devam doktor cihazları bile buna göre ayarlı

Aynen oyle canim adet gunu baz alinip hesap yapildigi icin kafalar karisiyor malesef

Saçını boyatan var mı arkadaşlar bayram geldi boyatıp boyatmamakta kararsızım İlk gebelikte boyatmamıştım hiç.
Ben de çok istedim ama doktorum hayır dedi. Aslında her şeyi serbest bırakıyor benim doktorum, diş için anesteziye bile evet dedi. Ama saç konusunda kesin konuştu canım

Amin canım. Geçmiş olsun.kaybın içinde çok üzgünüm inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Kizlar selam dun aksam tuvalet ciktiktsn sonra once kahverengimsi sonra cok az akintim kirmizi idi o kadar uzuldumki.ama hamilelikte bu tarz lekelenmeleri duymustum panik olmamaya calistim.bu sabah yine sarimsi geldi akintim.bu tarz lekelenmelerde doktorlar ne diyor ne yapmaliyim sizce bir de neden oluyor bilen var midir.tam da sehir disindayim doktorumdan uzak

Panik olma canım. Biliyorsun burda yaşadık bu olayları insan görünce korkuyor. Şehir dışına çıkmıssın yolculuk sarsmıştır belki yada hareketli bir gün geçirdiysen eğer ondan dolayı olabilir. İçini ferah tut devamı gelmezde insallah olurda devamı gelirse bi acile gidersin için zaten rahat eder o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…