2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu 5. kutu mu 6. mı hatırlamıyorum, üzülüyordum bırakmayı deneyeyim diyordum ama tövbe ettim ya doğuma kadar kullanmaya razıyım, en azından her gün kusmuyorum onun sayesinde.

Gece içtiğim ilacı bile çıkardım yoruldum artık ya. Çevrendekiler seni anlamaz ben anlarım, sınanmayana söylemesi çok kolay.

Dün ilaç almayı unuttum perişan oldum bütün gün. Bugün ilaç aldığım halde rezil durumdayım. Ve 16+5 olduk. ARKADAŞLAR BULANTIM HAFİFLEMEDİ BİLE!!
Aynı durumdayım. Ve benim ilacım uyku için insanlar tarafından su istimal edilip alındığı için piyasada yokmuş son 1 tane kaldı, içmediğim günler kamyon çarpmışa dönüyorum. Bütün nöbetçi eczaneleri dolaşıyoruz şu an

Bulantı için kullanılan ilacı uyku yapıyor diye mi alıyorlar.

Yavrum inşallah bulursun, bir gün aksatınca diğer gün içsen de yarım yamalak fayda görüyorsun zaten.

Allah yardımcımız olsun, çok dua ettim ama geçmiyor, ne yapalım iyi kötü ilaçlarla geçecek zaman, günler de uzadı.

Kızlar benim haftamdakilere soruyorum böyle bilinçsizce sanki göbeğinizi içinize çekiyormuş gibi oluyor mu? Ay annem yer açıyor diyor ama anlamadım
Canım evet o haftalarda bende de oluyordu, Eylül grubunda da konuşuldu bu hatta.
Ama sonraki haftalarda istesen de çekemeyeceksin zaten. Zararı yok:)
arkadaslar avmlerdeki xray lerden geçiyor musunuz
Ben geçmiyorum çantamı geçirip kendim yandan geçiyorum elimi karnıma koyunca anlıyorlar

Valla cok zor gercekten, yani yasamayanin anlayabilecegi gibi bir sey degil.
Benim de ilaclarim bitmisti biliyorsun ben prilam haric bir de biraz daha agir bir ilac kullaniyorum. Bir suredir daha iyi hissediyordum, ilaclarim bitmisti bir iki gun deneyeyim dedim mahvoldum. Hemen saglik ocagindaki doktora yazdirdim aynen devam. Zaten ara verincede sersemledi midem yine, hala kendime gelemedim.
Ben kabullendim herhalde boyle doguma kadar kullanacagim bu ilaclari

Bir gün kullanmayarak nasibimizi almış olduk, artık ayağımızı denk alıp ilaçları aksatmasak iyi olur.

Sinirlerim çok bozuk. Midem daha da bozuk.
Ben de kabullendim bu hafta itibarı ile bebeğim.

Amin canim insallah kusurluk bsy yok rabbimin taktiri elden bir sey gelmiyor rabbim hepimizin evlatlarini korusun insallah evlat acisiyla sinamasin insallah burada sadece guzel seyler konusuruz

İnsallah canım insallah Sağlıkla büyütüp kucağımıza alalım bebeklerimizi

Benim izlenimim şöyle; ilk 3 ay midesi bulanan arkadaşlarım hiç kusmadıklarını, ama sürekli midelerinin bulandığını söylüyor. En fazla 2 kez kusmuşlar. Ama yediğini çıkaran, her gün kusan 2 arkadaş 7-8 ay sürdü dedi belki genellemek yanlış olur ama o ilk 3 ay olayı kusanlar için değil sanırım Zaten yanımıza kebapçı açıldı, camları açamıyorum Of Allahım yardım etsin hepimize

Ben hic bir hamileligimde kusmadim canim kokular rahatsiz ediyordu ama kusma hic olmadi bu 4cu gebeligim ablamda su an hamile 7ci ayin icinde ikinci gebeligi ilki kizdi ablam her allahin gunu sabahlari aksamlari 3 ay boyunca kustu simdiki erkek ama yine kusarak gecirdi ilk 3 ayini demem o ki ayni anneden olmamiza ramen aramizda ki fark gozle goruluyor ne bebegin cinsiyeti nede gebelik sayisi onemli deil gebelik kendine has bir durum bunyeden bunyeye deisen bir olay kusanlara rabbim sabir ve guc kuvvet versin insallah acil sifalar diliyorum her kez saglikli vakitli bebisler dogurur insallah

Aynısı bende kullanıyorum gyno gyno ferro sanol da kullanıyorum ulviye hoca yazdı canım bi sorun olsa kullandırmazdı
Canımı çok midemi bulandırıyor artık bu benim o nedenle bugün içmedim valla başka birşey isteyeceğim Bülent hoca dan. Tekrsr ne zaman gitsem bilmiyorum 7 hakkım kaldı

Amtiem mi neydi dimi insanlar yolculukta içip uyumak için alıyor

Aynen canım içimi rahatlattın ay dur gidiyim eylül annelerine sorayım şu idrar yolu enfeksiyon için antibiotikte karın ağrısı çeken var mı diye doktoruma yazdım olabilir diyor probiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…