2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
3 aydan sonra kusmaları geçti mi ablanızın? Umut olacak bana geçtiyse. Yok ümidim tükeniyor çünkü, doğuma kusarak gidenlerden olacağım sanırım

Kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar, sizler bu evreleri geçtiğiniz için bir konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum
7+2de kontrole gittim yolk saç oluşmuş ama kese içinde bebek görmedi doktor, bayramdan sonra yine gel kontrol edelim dedi, bu haftadan sonra bebek gözükür mü acaba yoksa boş gebelik mi

Merhaba beta değeriniz düzenli artıyor mu burda çoğunluk 7.haftada kalp atışı aldı ancak doktorun cihazı, sizin gerçek gebelik tarihiniz gibi durumlar da farklılık arzettirebilir

Gunaydin Kizlar ,
Iyi bayramlar herkese
Biz bu sabah arkadasima kahvaltiya gittik , 6 aylik bebegi var ama masallah 8 aylik gibi .

Artik sigmadigi , yatak yani yatagini, araba koltugunu, bebek arabasi icin puseti , iki tane farkli otomatik sallanan salincak ve kuvet verdiler . Resmen temel esyalar tamamlandi bende

Sağlıkla kullanın inşallah gerçekten şu devirde eğer veren birileri varsa bence çok iyi ya ne kadar az masraf o kadar iyi. Bunlara harcayacağın parayla emziktir biberondur vs bir tık daha iyisini alırsın zaten çocuklar pusettir anne yanıdır vs kaç ay kullanabiliyor ki

Aynen canim , zaten ona da baska arkadas vermisti . hatta o salincak olanlardan birinide ben 5 sene once ona hediye almistim.
cok sukur o konuda iyiyiz , herkes temiz guzel de kullaniyor herseyi. Rahat 3-4 cocuk daha buyutur bu malzemeler . Elden ele sirayla gezdiriyoruz :)

Canım ben önceki hamileliğimde 8. haftaya kadar bekledim kalp atışı alamadık. İnşallah sen duyarsın Ama duyamazsan da lütfen üzülme, doktor boş gebelikten hemen sonraki sağlıklı gebelik olur, 1 ay sonra hamile kal dedi bana. Gerçekten öyle oldu çok şükür Vicudun kendini hamileliğe hazırlama süreciymiş.

Valla maşallah Allah herkese böyle arkadaş çevresi nasip etsin bence de böyle olmalı elden ele dolaşacak mis gibi
Kuzucuğun sağlıklı günlerde kullansın inşallah

Bir ay önce kadar ben de sizin gibiydim. İstifra etmekten elim ayağım titrer halde geziyordum. Ve daha kötüsü artık lavaboya yetişemez haldeydim. Çocuktan hiç farkım kalmamıştı.
Doktorum ısrarla bana zofer kullanmamı en etkilisinin olduğunu eğer o da yetmezse serumlarla 2-3 gün rahat nefes alabileceğimi söylemişti. Ben bebeğe zararı olur korkusuyla sadece prilam kullandım. Prilam gebeler için yapılan bir ilaç olduğu için onda gönlüm ferahlıyordu.
Size hiç başka bir seçenek sunmadılar mı?

Zofer diyor o da ama kullanmıyorum inatla, bu bile zoruma gidiyor sürekli içmek zorunda olmak, prilam’la idare edeceğim gittiği yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…