2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu bayramı gurbette geçirmek zor geldi kurbana istanbula gitmeyi düşünüyorum var mı aranızda uçak yolculuğu yapmayı düşünen kızlar herhangi riskim olmazsa izin veriliyor 25.haftada olcam inş 2 saat sürüyor arabayla gitsek işkence 24 saat :/

Valla maşallah Allah herkese böyle arkadaş çevresi nasip etsin bence de böyle olmalı elden ele dolaşacak mis gibi
Kuzucuğun sağlıklı günlerde kullansın inşallah
sagol canim sansliyim bu konuda
Ceyda duvenci nin videosun da gormustum , radyasyon koruyucu bir ic camasiri varmis , ondan giymesini onermisti doktoru ucak yolculugu boyunca

Doktoruma sordum antibiotiğin yanına aldım probiyotik ay şimdide midem ağrıyor ishalim delircem kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmayın

Bayramimiz mubarek olsun canlarim insallah rabbim hepimize vakitli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin rabbim kolay dogumlar nasip etsin hamile olmayi hayal edenlerede bebek hamile olupta sorun yasayanlara esenlik ferahlik guc kuvvet kollaylik nasip etsin rabbim hepimizin gonlune gore hayirlisini nasip etsin insallah amin

Çok kötü bir gün geçirmiştim ama biraz önce oğluşumdan bir bayram hediyesi aldım, keyfim yerine geldi, dürtüldüm teyzeleri, üç dört defa üst üste.
Ne oldu hayırdır? Ay ne güzel bende şuan dürtülüyorum ama ben idrarımı yapınca öle ağrılar giriyor ki delircem

Ne oldu hayırdır? Ay ne güzel bende şuan dürtülüyorum ama ben idrarımı yapınca öle ağrılar giriyor ki delircem
Kullandığın ilaçlar sana şifa olsun inşallah minnoşum.

Sabah çok mutsuz uyandım, ailemden de ayrı yapayalnız bir bayram günü olunca ağladım durdum akşama kadar.
Üstüne bir tanıdıkla tatsızlık yaşadık. Ama dürtülmek çok güzeeeelll.

Amiin
Çok kötü bir gün geçirmiştim ama biraz önce oğluşumdan bir bayram hediyesi aldım, keyfim yerine geldi, dürtüldüm teyzeleri, üç dört defa üst üste.
Oh maşallah canım benim
3-4 gün aralıklarla gidiyoruz tam günü gününe belirtiler o kıpırtılar çoook güzel

Bayram sonrası bende 8+0 olacağım
Kimileri 10.haftaya kadar beklemelisin yazmış internrtte, neye göre bekletiyorlar acaba bilemiyorum ama belirsizlik çok zor yaa, bayramı bile yaşayamıyorum inşallah bayram sonrası bebeği gördüm yazabilirim hayırlısı ile

Arkadaşlar bebik aşağıda oynuyor daha çok küçük diye mi böyle gerçi bazen de daha yukarda hissediyorum ama genelde biraz aşağıda yoksa dik durup ayaklarıyla mı tepiniyor

Arkadaşlar bebik aşağıda oynuyor daha çok küçük diye mi böyle gerçi bazen de daha yukarda hissediyorum ama genelde biraz aşağıda yoksa dik durup ayaklarıyla mı tepiniyor
Kuzum ayakları denk geliyordur şuan daha ufak oldukları için de fır fır dönüyorlar suyun içinde hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…