2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Amin kuzum amiin Zaten 9-13 arası eşimin iznine göre randevu ayarlıycam onun açıklamasını bekliyorum klasiik muayaneden 1 hafta önceki korku başladı
Ben de o tarihlerde düşünüyorum aynı stres bende de var minnoşum, yine hayırlı haberlerle çıkarız inşallah.

Güzel haberlerle çık insallah
Guzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyor doktor kese ikiye ayrilmis dedi ve bende gordum su ikizi ilk defa duydum acikcasi kotu birsey deilmis ama bebegimin boynuna kordonu dolanmis kalp atislari guzel ritmik harekette ediyor masallah ama kordon canimi sikti acikcasi takib edicez dedi doktor bklm hayirlisi cinsiyetimiz erkek simdilik en net bidahaki ay soylerim dedi doktorum hayirlisi saglikli olsunda varsin erkek olsun veya kiz hic onemi yok icim sikiliyor su kordon meselesine buda yetmez gibi kasilmalarim var bebek bir yere toplaniyor surekli olmasada bir kac gundur hissediyordum doktorumda kasilman var su an deyince aklima ister istemez kotu seyler geldi ne biliyim ilac verdi kasilma icin multivitaminleri deistirdi ve genetik test yaptiricam yarin dawn eduars fln bklm duga ediyorum insallah hersey yolunda su 9 ayi bitirip evladima kavusayim bu sefer diye

İnşAllah bir şey çıkmaz ben kontrolden bir gün önce baya bir ağır iş tuttum bütün evi kaldırdım o gün bel ağrısından acillik oldum ertesi gün bebeğin şeklinden doktor anladı ağrın var senin dedi evet hocam dedim nerden anladım biliyor musun dedi bebek kasılı duruyormuş içerde yorma kendini strese sokma bunları çocuk hissediyor dedi magnezyum başladı kendine de böyle stres yapma inşAllah bir şey olmaz sağlıcakla doğar paşa

Amin canim insallah rabbimden hayirlisini diliyorum sadece saglikla gelsin insallah

Amin canim insallah rabbimden hayirlisini diliyorum sadece saglikla gelsin insallah
Gönlünü ferah tut sen sadece bezini açtığında yüzüne işeyecek bir evladın olacak bu konuda nasıl teselli verilir bilmem şaka bir yana sağlıkla gelsinler de her şey çekilir

Gönlünü ferah tut sen sadece bezini açtığında yüzüne işeyecek bir evladın olacak bu konuda nasıl teselli verilir bilmem şaka bir yana sağlıkla gelsinler de her şey çekilir
4 yasinda bir ogulum var yani 4sene once isedi iseyebildigi kadar uzerime antrenmanliyim ben erkek bebeklerde saglikli olsunda isesin yavrum ne olacak ama kordonu boynuna dolanik olmasi beni korkutuyor insallah normale doner bir an once kurtulur yavrum o kordondan

Insallah kotu bir sey cikmaz. Bu surecte stres olmamak onemli pozitif dusunmeye calisin. Kesenin ikiye ayrilmasi dediginiz nedir? Benim doktorum da ayrisma gibi bir seyden bahsetmisti de o sebepten soruyorum. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin evladinizi

Amin canim insallah
Bende tam nedir bilmiyorum kesenin icinde bir perde gibi bir sey bebek bir yerde o perdede sadece su var korkulucak bir sey deilmis kotu bir sey deil dedi bilemiyorum bu emoji gibi bir sey kese yovarlak boylede bir cizgi geciyor ortadan cok deisik geldi banada ilk defa gordum ve duydum boyle bir seyi bebeklerin 100de 80ni zaten kordon dolanmasinla veya dugumuyle dunyaya geliyormus 100de 1 ihtimal bogabilirmis nadir dedi doktor korkma dedi hayirlisi bklm biraz onde gidiyor bebis muhtemel dogum tarihi 22 ekim ama doktor 10 ekim olctu uzulsemmi sevinsemmi vallahi bilemedim bu kez bakalim obur ay neler olacak

İnsallah bir sorun çıkmaz kendini strese sokma bebek etkilenmesin iyice Sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…