Antibiotiği bıraktırdı doktor mahvoldum ishal karın ağrısı bir bitkisel hap verdi
Ah sorma halen ağrılar içindeyim delircem idrar kültürü istediYa canım ne uğraştırdı seni bu enfeksiyon inşallah en yakın zamanda geçer de kurtulursun
Ah sorma halen ağrılar içindeyim delircem idrar kültürü istedi
Bana da 12. Haftada kız dedi doktor net konustu ama değişir mi acabaEvet öyle baktım erkek göstermişti gerçi daha belli değil erkekte olabilir ama şimdilik kız görünüyor bebeğim
Fitil verdi bana da ama geçmiyor bu enfeksiyon ben anlamadım gittiAh sorma halen ağrılar içindeyim delircem idrar kültürü istedi
Herkeze selamlar su an doktor kontrolune geldik insallahcinsiyetini orenicez heyecandan kabim sikisiyor
Bende ne fitil ne antibiotik işe yaradıFitil verdi bana da ama geçmiyor bu enfeksiyon ben anlamadım gitti
Ben de o tarihlerde düşünüyorum aynı stres bende de var minnoşum, yine hayırlı haberlerle çıkarız inşallah.Amin kuzum amiinZaten 9-13 arası eşimin iznine göre randevu ayarlıycam onun açıklamasını bekliyorum klasiik muayaneden 1 hafta önceki korku başladı
Guzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyorGüzel haberlerle çık insallah
İnşAllah bir şey çıkmaz ben kontrolden bir gün önce baya bir ağır iş tuttum bütün evi kaldırdım o gün bel ağrısından acillik oldum ertesi gün bebeğin şeklinden doktor anladı ağrın var senin dedi evet hocam dedim nerden anladım biliyor musun dedi bebek kasılı duruyormuş içerde yorma kendini strese sokma bunları çocuk hissediyor dedi magnezyum başladı kendine de böyle stres yapma inşAllah bir şey olmaz sağlıcakla doğar paşaGuzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyordoktor kese ikiye ayrilmis dedi ve bende gordum su ikizi ilk defa duydum acikcasi kotu birsey deilmis ama bebegimin boynuna kordonu dolanmis kalp atislari guzel ritmik harekette ediyor masallah ama kordon canimi sikti acikcasi takib edicez dedi doktor bklm hayirlisi cinsiyetimiz erkek simdilik en net bidahaki ay soylerim dedi doktorum hayirlisi saglikli olsunda varsin erkek olsun veya kiz hic onemi yok icim sikiliyor su kordon meselesine buda yetmez gibi kasilmalarim var bebek bir yere toplaniyor surekli olmasada bir kac gundur hissediyordum doktorumda kasilman var su an deyince aklima ister istemez kotu seyler geldi ne biliyim ilac verdi kasilma icin multivitaminleri deistirdi ve genetik test yaptiricam yarin dawn eduars fln bklm duga ediyorum insallah hersey yolunda su 9 ayi bitirip evladima kavusayim bu sefer diye
Amin canim insallah rabbimden hayirlisini diliyorum sadece saglikla gelsin insallahİnşAllah bir şey çıkmaz ben kontrolden bir gün önce baya bir ağır iş tuttum bütün evi kaldırdım o gün bel ağrısından acillik oldum ertesi gün bebeğin şeklinden doktor anladı ağrın var senin dedi evet hocam dedim nerden anladım biliyor musun dedi bebek kasılı duruyormuş içerde yorma kendini strese sokma bunları çocuk hissediyor dedi magnezyum başladı kendine de böyle stres yapma inşAllah bir şey olmaz sağlıcakla doğar paşa
Gönlünü ferah tut senAmin canim insallah rabbimden hayirlisini diliyorum sadece saglikla gelsin insallah
4 yasinda bir ogulum var yani 4sene once isedi iseyebildigi kadar uzerimeGönlünü ferah tut sensadece bezini açtığında yüzüne işeyecek bir evladın olacak bu konuda nasıl teselli verilir bilmem şaka bir yana sağlıkla gelsinler de her şey çekilir
Guzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyordoktor kese ikiye ayrilmis dedi ve bende gordum su ikizi ilk defa duydum acikcasi kotu birsey deilmis ama bebegimin boynuna kordonu dolanmis kalp atislari guzel ritmik harekette ediyor masallah ama kordon canimi sikti acikcasi takib edicez dedi doktor bklm hayirlisi cinsiyetimiz erkek simdilik en net bidahaki ay soylerim dedi doktorum hayirlisi saglikli olsunda varsin erkek olsun veya kiz hic onemi yok icim sikiliyor su kordon meselesine buda yetmez gibi kasilmalarim var bebek bir yere toplaniyor surekli olmasada bir kac gundur hissediyordum doktorumda kasilman var su an deyince aklima ister istemez kotu seyler geldi ne biliyim ilac verdi kasilma icin multivitaminleri deistirdi ve genetik test yaptiricam yarin dawn eduars fln bklm duga ediyorum insallah hersey yolunda su 9 ayi bitirip evladima kavusayim bu sefer diye
Amin canim insallahInsallah kotu bir sey cikmaz. Bu surecte stres olmamak onemli pozitif dusunmeye calisin. Kesenin ikiye ayrilmasi dediginiz nedir? Benim doktorum da ayrisma gibi bir seyden bahsetmisti de o sebepten soruyorum. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin evladinizi
Ben de o tarihlerde düşünüyorum aynı stres bende de var minnoşum, yine hayırlı haberlerle çıkarız inşallah.
Guzel haberde var kotu gibi bir haberde kafam bayagi karisik canim sikiliyor bebegim iyim 160g dan fazla heryeri guzelce olusmus buyuyordoktor kese ikiye ayrilmis dedi ve bende gordum su ikizi ilk defa duydum acikcasi kotu birsey deilmis ama bebegimin boynuna kordonu dolanmis kalp atislari guzel ritmik harekette ediyor masallah ama kordon canimi sikti acikcasi takib edicez dedi doktor bklm hayirlisi cinsiyetimiz erkek simdilik en net bidahaki ay soylerim dedi doktorum hayirlisi saglikli olsunda varsin erkek olsun veya kiz hic onemi yok icim sikiliyor su kordon meselesine buda yetmez gibi kasilmalarim var bebek bir yere toplaniyor surekli olmasada bir kac gundur hissediyordum doktorumda kasilman var su an deyince aklima ister istemez kotu seyler geldi ne biliyim ilac verdi kasilma icin multivitaminleri deistirdi ve genetik test yaptiricam yarin dawn eduars fln bklm duga ediyorum insallah hersey yolunda su 9 ayi bitirip evladima kavusayim bu sefer diye
Benim değişti canım erkek bebeğimBana da 12. Haftada kız dedi doktor net konustu ama değişir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?